17e verjaardag ideeën voor kinderen en jongeren in de kerkEen jongen die een regelmatige bezoeker van de kerk of lid besteedt waarschijnlijk veel tijd met haar kerk familie. Natuurlijk, als zijn verjaardag komt rond, tijd wil doorbrengen met zijn vrienden van de kerk. Het bedenken van een geschikt idee voor verjaardagsfeestje voor een 17-jarige jongen moet een moeilijke taak zijn. Komt u met een partij "killer" die zal worden herinnerd en sprak over voor vele jaren te komen.

Video Game Night

De meeste kinderen, zodra ze de leeftijd van 17 bereiken, zij zijn experts in de computer. Ze bijna allemaal bedreven in videogames tot een punt waar volwassenen worden overweldigd in hun kennis en vaardigheden. Zet die vaardigheden op de proef door het hosten van een spel 's nachts voor een 17-jarige verjaardagsfeest. Stel video game consoles over de hele fellowship hal. Vraag vrienden en leden om hun systemen en spelletjes te brengen om te gebruiken voor de nacht. Decoreren met neon kleuren en serveren verjaardagstaart en andere snacks. Als u kiest voor dit type van de partij, wordt nauwlettend toezicht te bevelen, want er zijn een paar games die er zijn die niet geschikt zijn voor dit type van de partij kan zijn.

Comedy Night

Brengen van het lachen om de partij verjaardagsfeestje door het hosten van een nacht van komedie ter ere van de jarige. Een manier is om uw gasten te verdelen in teams van drie of vier (meer als u een grote groep). Het hebben van een volwassen begeleider per groep. Geef elke groep een script en hebben ze op een korte, komische spel. Een andere manier is om elke gast trek een grap uit een hoed en hebben ze uit te proberen op de beat na te bootsen. Met een doos vol rekwisieten om hen te helpen hun spel te spelen. Als alternatief, het huren van een lokale komiek. Zorg ervoor dat de handeling is schoon en doet wat intimidatie zoete verjaardag jongen. Serveer snacks en verjaardagstaart.


Sports Night

Verdeel de gasten in teams en hebben een basketbal shooting contest. Maak het spel vergelijkbaar met het spel van "Horse". Gebruik tape of iets eenvoudig te verwijderen om vlekken op de vloer maken. Elke gast schiet de bal vanaf dat punt. Het geven van een waarde aan elk item. Op het einde, de gasten met de hoogste score wint een prijs. Ze hebben verschillende niveaus, dus iedereen heeft een kans om te winnen. Het hebben van een basketbal thema taart. Als alternatief is het mogelijk om al in een fellowship hal te combineren met een grote tv en tonen een voetbalwedstrijd of een ander groot sportevenement.

Progressive Dinner

Het is gezegd dat tieners graag eten! Als de 17-jarige jongen is anders, stelt een verjaardag diner voor hem en zijn progressieve vrienden van de kerk. Laat iedereen ontmoeten in de kerk voor een aperitiefje. Vraag naar de kerk van gebruiken, en zorg ervoor dat de bestuurder is wettelijk en verzekerde het voertuig te besturen. Als alternatief, als u 14 of minder kinderen die naar het feest te komen, kunt u overwegen een limousine om de avond nog specialer te maken. Na de starters in de kerk worden gedaan, ga dan naar de volgende halte, die zouden kunnen worden in een hamburger of pizza. De derde fase zou moeten zijn in een huis of achter de kerk van gebak en ijs. Eindigen de avond met bordspellen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha