17 Verbazingwekkende voordelen van luzerne voor de huid, haar en gezondheidEeuwenlang is de alfalfa is gebruikt voor medicinale doeleinden. Zijn vele prachtige helende eigenschappen zijn niet echt een geheim. In het oude China, is alfalfa is gebruikt om aandoeningen zoals nierstenen, gastro-intestinale problemen, enz. In de Ayurveda, de oude Indiase geneeskunde praktijk te behandelen, is bekend dat het een effectief middel te zijn voor mensen die lijden aan artritis en de spijsvertering en gastro-intestinale ziekten.

Alfalfa is bekend als een van de meest voedingsrijke planten in de wereld. Geen wonder dat het is bekend als de 'vader van alle voedingsmiddelen, "die afkomstig is van de Arabische naam' al-fac-facah '. Het heeft een grote inhoud van fytonutriënten, waaronder mineralen en vitaminen.


Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende voordelen van luzerne voor de huid, haar en gezondheid:

Voordelen van alfalfa voor de huid:

Het is geen geheim dat alfalfa is een magische plant die rijk is aan vele voedingsstoffen. Haar vermogen om te behandelen diverse huidaandoeningen en verbeteren van onze huid van binnenuit is bekend. Mensen van over de hele wereld gebruiken alfalfa stralende en gezonde huid, van binnen en van buiten te krijgen.

Alfalfa chlorofyl is een krachtige stof die bekend staat om zijn helende eigenschappen, vooral voor huidproblemen. Laten we eens kijken hoe deze prachtige stof gunstig voor onze huid:

Het werkt als schoonmaakster:

De chlorofyl in alfalfa staat bekend voor het reinigen van het lichaam van onzuiverheden. Het is een stof die wordt gebruikt om het lichaam te ontgiften. Het bestrijdt ook infectie. Deze plant heeft de capaciteit om af te breken kooldioxide en acties waarbij anaërobe bacteriën te verminderen.

Houdt de huid gezond:

Alfalfa chlorofyl is rijk aan vitamine A en enzymen. Deze eigenschappen maken het essentieel voor de gezondheid van de huid. Vitamine A helpt bij het onderhoud en de aanleg van de huid die gezond en stralend is. Werkt van binnenuit, het produceren van grote effecten buiten.

Voorkomt Droge huid:

Droge huid is een van de meest voorkomende huidproblemen die we vandaag voor staan. Alfalfa chlorofyl en het hoge gehalte aan vitamine A helpen om droge huid probleem te genezen. Verbetert de teint en huidstructuur door de verschillende voedingsstoffen die het lichaam krijgt wanneer verbruikt.

Voordelen van Alfalfa haar:

Alfalfa is rijk aan vitaminen. De B1 en B6 vitamines zijn in deze grote plant zijn essentieel voor de goede ontwikkeling en gezondheid van haar. Het is ook vol met andere voedingsstoffen die het een geweldige remedie om kaalheid te genezen en te voorkomen haaruitval te maken. Hier zijn de inhoud van alfalfa dat het haar ten goede komen:

Eiwit:

Je weet nooit hoe effectief alfalfa voor de haargroei? Alfalfa is rijk aan eiwit dat helpt bij de haargroei. Granen, zaden en alfalfa spruiten in uw dieet zal voldoende eiwitten aan u gezond haar te geven.

Vitaminen:

Zoals eerder vermeld, alfalfa heeft een hoog gehalte aan vitaminen zoals B1 en B6 en C, die gunstig zijn voor het haar zijn. Vitaminen B1 en B6 zijn van vitaal belang om je haar te laten groeien gezond. Vitamine C helpt om de bloedcirculatie in de hoofdhuid en ook met de anti-oxidant actie die plaatsvindt in de haarfollikels te verbeteren. Het vitamine E in alfalfa de absorptie van zuurstof en dit op zijn beurt helpt bij de circulatie van de hoofdhuid, wat belangrijk is voor haargroei en gezondheid.

Mineralen:

Alfalfa bevat mineralen zoals calcium, zink en ijzer. Deze mineralen helpen voorkomen en verminderen van haaruitval. Zink is bekend om haargroei te stimuleren. Het ijzer aanwezig in alfalfa helpt ook bij de haargroei als ijzertekort kan een van de oorzaken van haaruitval zijn.

Silica:

Silica is bekend dat het proces van haarverlies vertragen en helpt bij het voorkomen van kaalheid. Alfalfa bevat silica, dan is opgenomen in uw dieet kan helpen bij de groei van gezond haar.

Voordelen van alfalfa voor de gezondheid:

Onnodig te zeggen dat het hoge gehalte aan verschillende essentiële voedingsstoffen in alfalfa een belangrijke rol in de gezondheidsvoordelen biedt speelt. Voor honderden jaren, werd deze plant gebruikt om een ​​breed scala van ziekte te behandelen en het bevorderen van een betere gezondheid. Hier zijn de verschillende voordelen voor de gezondheid van alfalfa voor u om naar te kijken:

Controles Cholesterol:

Dit voordeel van alfalfa helpt elimineren slechte cholesterol uit het lichaam. Voorkomt het cholesterolgehalte in je lichaam om te gaan hoog, waardoor het risico op hart-en vaatziekten verminderen.

Deze problemen met de spijsvertering:

Het is algemeen bekend dat alfalfa is effectief bij de behandeling van problemen met de spijsvertering. Gastritis, maagzweren, indigestie, opgeblazen gevoel, misselijkheid, etc., kan worden vermeden door het gebruik van deze prachtige plant. Alfalfa zijn ook bekend om hun werkzaamheid bij de behandeling van chronische constipatie vanwege zijn hoge vezelgehalte.

Elimineert toxines:

Alfalfa is bekend om zijn ontgiftende eigenschappen, waardoor het een heerlijk eten om het lichaam te reinigen. Een dagelijkse dosis van deze plant zal je lichaam schoon van binnen te houden.

1 voorkomt kanker:

Kanker is een ziekte die honderden mensen doodt uit de hele wereld elk jaar. U kunt het risico op kanker te voorkomen, met inbegrip van alfalfa in uw dieet. Het bevat een aminozuur bekend als canavanine waarvan bekend is dat het optreden van kanker. Het is ook bekend om te helpen in de binding van carcinogenen in het colon.

1 Voorkom UTI:

Alfalfa heeft diuretische eigenschappen, welke aandoeningen van de nieren, zoals waterretentie voorkomt. Het heeft ook goede eigenschappen die de ontwikkeling van urineweginfectie voorkomen.

1 voorkomt hart-en vaatziekten:

Alfalfa bevat een goede hoeveelheid antioxidanten, die helpen atherosclerose, die het begin van een hartziekte. Het is ook bekend als een natuurlijk antistollingsmiddel en versterkt rutine die in de bloedvaten.

1 Voorkomt Bloeden:

Deze wonderbaarlijke plant heeft chlorofyl, ijzer en vitamine K. Deze voedingsstoffen helpen een extra productie van het bloed in het lichaam. Alfalfa wordt gebruikt om bloedend tandvlees, neusbloedingen, bloedarmoede en een slechte bloedstolling te behandelen.

1 Behandelt symptomen van de menopauze:

Fyto-oestrogenen zijn hormonen die kunnen worden gebruikt om de symptomen van de menopauze tegengaan. Drie types van dit hormoon kan worden gevonden in alfalfa-coumesterol, genisteïne en biocanine. De mineralen gevonden in deze plant zijn ook effectief in de bestrijding van de symptomen van de menopauze. Met alfalfa als onderdeel van uw dieet, kunt u opvliegers, vaginale droogheid, nachtelijk zweten, lage niveaus van oestrogeen, de postmenopauzale osteoporose, etc. vechten

1 verhoogt de immuniteit:

De fytonutriënten, zoals L-Canavanine en chlorofyl in alfalfa helpt bij het verhogen van het lichaam weerstand tegen ziekten. Helpt de bloedsuikerspiegel, het voorkomen van diabetes type II, ouderdoms-diabetes, enz. Het is ook bekend om kanker te ontwikkelen in verschillende delen van het lichaam voorkomen.

1 Voorkomt bloedvergiftiging en reuma:

Alfalfa heeft een aantal eigenschappen die het een anti-reuma te maken. Alfalfa helpt ook bij het voorkomen van nierstenen en grind, oedeem, artritis, artrose, spataderzweren, vergiftiging met zware metalen, etc.

Alfalfa wordt gebruikt om vele andere aandoeningen en gezondheidsproblemen, zoals vermoeidheid, verlies van energie, zwakte, geheugen en verminderde alertheid, slechte schildklierfunctie problemen gebroken haren, broze nagels, nachtblindheid, tand te behandelen, eiwittekort, lage productiekosten en de slechte kwaliteit van de moedermelk, zwakke botten, scheurbuik en ondervoeding.

Luzerne en zijn voedingswaarde:

De geneeskrachtige eigenschappen van alfalfa magie kan worden gebruikt als de hele plant of gekiemde zaden of bladeren. Elk deel van deze plant is bekend om zijn voordelen. Van alle planten in de wereld, heeft het hoogste gehalte aan vitaminen en mineralen. Laten we eens een kijkje nemen op de voedingswaarde van alfalfa:

Vitaminen: De vitamines in alfalfa zijn vitamine A, vitamine B1 (thiamine), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B3 (niacine), vitamine B5, vitamine B6, vitamine K, vitamine C en zure foliumzuur. Dit zijn alle vitaminen die je lichaam dat gezond en sterk is nodig.

Mineralen: Alfalfa bevat mineralen ijzer, calcium, magnesium, koper, fosfor, selenium, borium, chroom, natrium, kalium, zink en silicium, een paar te noemen. De aanwezigheid van deze mineralen helpt uw ​​lichaam om goed te functioneren en voorkomt ook verschillende ziekten.

Zoals u kunt zien, kan alfalfa een heleboel goede zorg voor onze gezondheid, dat is waarom het maakt een prachtige aanvulling op uw dagelijkse voeding.

Luzerne is een rijke bron van aminozuren. Deze grote groentetuin heeft 14 aminozuren aanwezig in het, en 8 van hen zijn van essentieel belang voor onze gezondheid. 8 essentiële aminozuren die in luzerne, leucine, fenylalanine, tryptofaan, threonine, isoleucine, methionine, valine en lysine.

De combinatie van deze voedingsstoffen maakt alfalfa één van de krachtigste geneesmiddelen in het plantenrijk. De combinatie met andere groenten in salades of toe te voegen aan een soep is een van de beste manieren om de voordelen van deze prachtige planten te krijgen.

Er Alfalfa tabletten, thee en poeders. De populariteit van de plant groeit met meer en meer mensen die deze ongelooflijke geschenk van de natuur gebruiken. In landen als de VS en Australië, zijn meer en meer mensen worden als onderdeel van hun dagelijkse voeding geïntroduceerd door het toe te voegen aan salades en soepen. Het is ook populair als thee, met veel mensen de voorkeur aan koffie en andere dranken.

Met al het goede dat kan worden gevonden in alfalfa, is zeker een wijs besluit om toe te voegen aan uw dieet. U kunt ook de supplementen van de plant te kopen; Echter, er is niets nuttiger dan alfalfa fris.

Met zo veel genezende eigenschappen, kun je veel verdienen door het eten van alfalfa. Naast het voorkomen van verschillende ziekten en fatale aandoeningen, kan het ook aandoeningen die nog beïnvloeden u genezen. Wat kun je nog meer vragen in een keukenmachine? Geen andere veggie in de wereld kan de magische effecten van alfalfa mooi te geven!

Dit artikel over Alfalfa profiteert nuttig? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha