17 geweldige voordelen Jojoba olie voor huid en haar



Jojoba olie, ook bekend als "Desert Gold" geurloos gouden kleur vloeibare was, die wordt geproduceerd uit de zaden van de jojoba plant. Simmondsia Chinensis, de wetenschappelijke term voor de plant Jojoba is een woestijn struik die is gevonden in droge gebieden van Arizona, Californië en Mexico. En 'voornamelijk gewonnen als vloeibare was en is goud van kleur. Dit wordt vervolgens verfijnd in jojobaolie kleurloos en reukloos.

Jojoba olie - Jack of All Trades huid:

Jojobaolie heeft vele toepassingen wanneer alleen of in combinatie met andere etherische oliën om het voordeliger te maken. Deze plant heeft bekendheid gekregen om zijn hydraterende en verzachtende. Zijn veelzijdigheid heeft hem een ​​onmisbaar onderdeel van het gebied van haarverzorging gemaakt. Het is ook veel gebruikt in de cosmetica en huidverzorging. Heeft ongelooflijke pand met het saldo van de huid en het haar altijd houden ze gehydrateerd.


Jojobaolie is zeer vergelijkbaar met de talg - de olie die mensen uitscheiden de huid en haren smeren. Kan gebruikt worden als vervanging voor talg mensen met een verminderde productie van talg. Het kan ook worden gebruikt om overtollig talg verwijderen en opgebouwd uit het haar. Het antibacteriële, anti-inflammatoire, niet-toxisch en comedogenic. Dit maakt het zeer nuttig voor het haar, gezicht en lichaam.

Voordelen van Jojoba olie voor de huid:

Jojoba olie heeft vele voordelen cosmetische gebruikt ook. En "een van de meest gebruikte natuurlijke ingrediënten in schoonheidsproducten zoals lotions en vochtinbrengende

  • Jojoba-olie bevat vele biologische stoffen en mineralen, die de huid gezond en natuurlijk gloeien geeft.
  • Helpt bij het bestrijden van rimpels, striae en cellulitis.
  • Het is ook effectief in omstandigheden van problematische huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.
  • Jojoba olie verzacht de geïrriteerde huid en verhoogt de natuurlijke productie van collageen.
  • Het biedt ook een effectieve bescherming tegen de zon en bestrijdt de tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes.

Als een moisturizer:

Jojobaolie is hoog gehalte aan ceramiden de huidcellen bedekken en zijn verantwoordelijk voor de regulatie van hun hydratatie. Het wordt snel geabsorbeerd in de huid en laat geen residuolie Dit helpt bij het creëren van een sterke barrière tegen vochtverlies, alsmede op allergene stof vervuiling. Verzacht droge gebieden en vervelend en herstelt de huid haar gezonde conditie.

Jojoba-olie is een natuurlijke remedie voor eczeem, die wordt veroorzaakt door een gebrek aan vocht. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen verminderen roodheid veroorzaakt door droogte en andere huidaandoeningen zoals rosacea. Jojoba olie werkt goed op een vette huid ook. En 'niet-comedogeen, dus zelfs als het woord heeft olie in zijn naam, niet poriën verstoppen. Jojoba olie stopt de talg om meer olie alone and balances olieproductie afscheiden. Houdt de huid zacht en goed gehydrateerd.

Als een anti-rimpelbehandeling:

Naast het maken van compacte huid gehydrateerd, jojoba olie is ook effectief in het verminderen van de verschijning van rimpels. En "rijk aan vitamine E, die krachtig de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering elimineren. Continu gebruik van jojoba-olie kunnen fijne lijntjes en rimpels te verminderen met maximaal 25%. Het is zeer effectief wanneer genoeg gebruikt om je gezicht of een vochtinbrengende crème te wassen. Echter, de directe topicale toepassing bleek de beste resultaten tonen. Linolzuur en antioxidanten aanwezig in jojoba-olie helpt bij de regeneratie huidcellen.

Voor de behandeling van acne:

Verstopte poriën leiden vaak tot puistjes of acne. Dit is niet alleen een veelvoorkomend probleem onder tieners, maar volwassenen. Veel cosmetica die beweren om acne te verminderen bevatten dierlijke vetten die alleen het probleem erger maken.

Jojobaolie is antiseptisch en niet vette textuur, dus het is een zeer effectieve behandeling van acne. Het helpt bij het oplossen van de olieproductie van puistjes en zwarten en helpt ook om de acne breken. Jojoba olie wist de belichte delen en verstopte poriën en laat geen tekenen van littekens. Dit helpt puistjes te doen verdwijnen. Bij langdurig gebruik, jojobaolie vermindert de grootte van de poriën en de secretie van olie acne opnieuw verschijnen voorkomt.

Als een anti-inflammatoir:

Het antibacteriële, kan omlaag brengen van de ontsteking van de huid en is ook nuttig om bacteriën in de huid doden. De anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen worden gebruikt om verschillende huidziekten zoals eczeem en psoriasis, waarbij de huid wordt ontstoken behandelen. Hij heeft een ongelooflijke invloed op de huid en wordt gebruikt om wonden, snijwonden en kleine infecties zoals brandwonden, koortsblaasjes en wratten te behandelen. Jojoba olie vermindert de pijnlijke zwelling en roodheid die vaak gepaard gaat een blessure. U kunt het ook gebruiken op je lippen als een lippenbalsem. Dit zal uw lippen soepel te houden en crack gratis.

Als een gezichtsreiniger:

Jojobaolie goede reinigingsverschijnselen en kan worden gebruikt als reinigingsmiddel en een gezichtsreiniger. Dompel een katoenen bal met jojoba-olie en wrijf het over je hele gezicht en lippen. Verwijder vervolgens de rest van de olie uit je gezicht met natte katoen. Deze olie helpt om alle sporen van make-up direct te verwijderen. Jojoba olie is ook nuttig voor het verwijderen oog make-up, zoals Kohl, mascara, oogschaduw en liner. Het heeft geen irritatie aan de ogen veroorzaken.

Omdat de huid rond de ogen is zeer gevoelig, zorg ervoor dat u van toepassing zijn met veel zorg en niet te hard wrijven. Dompel een katoenen bal in de olie en is rechtstreeks toe te passen op de wimpers. Regelmatig gebruik zal de wimpers mooier te maken.

Als body olie:

Jojobaolie kan worden toegepast niet alleen op het gezicht maar over het lichaam voor baden. Geeft een adequate hydratatie aan het lichaam, zodat je veilig bodylotion kunt overslaan na het baden. Deze snelle en gemakkelijke absorptie in de huid bevordert ook de doorbloeding, dat geeft je stralende huid. U kunt het gebruiken om het lichaam te masseren. De aangename geur en textuur niet vet geven een rustgevend gevoel. Als alternatief kunt u ook gebruiken na het baden. Solliciteer direct na het baden, terwijl de huid nog vochtig is. Het zeehonden in vocht, waardoor de huid zacht en glad.

Verweking Voet:

Regelmatige toepassing van jojoba olie op de voeten voorkomt gebarsten hielen en houd je voeten glad. Voor een intense voetbehandeling, gelden de olie en zet op sokken. Laat ze gedurende één uur. Voeten zal zeer glad en zacht.

Voordelen van jojoba-olie voor haar:

Ons haar wordt vaak blootgesteld aan verkeerd gebruik door de aanwijzing van regelmatige en verwarming. Elke keer als je haarkleur, worden de haarlokken blootgesteld aan agressieve chemicaliën die je haar kan beschadigen op de lange termijn. Chemische Laden shampoo, conditioner, styling gel en haarlak zelfs laten ons haar droog, broos en beschadigd. De eenvoudige handeling van kammen en drogen kan ook leiden tot haarbreuk en beschadiging.

Om de schade veroorzaakt door deze haarproducten tegen te gaan, kunt u genieten van de diepe conditioning je haar in een natuurlijke en gezonde, met behulp van natuurlijke oliën in je haar.

  • Jojoba olie is zeer effectief bij de behandeling van droge, beschadigd haar en vele andere haarproblemen zoals haaruitval, roos en vet haar.
  • Jojoba olie is een natuurlijk evenwicht systeem.
  • En 'goed voor alle haartypes, maar vooral goed voor haar dat droog en beschadigd eindigt, heeft verdeeld en is gevoelig voor klitten en breuk.
  • De olie is niet vet en is zeer vergelijkbaar in textuur aan het haar serum
  • Helpt vrije houdt het haar kluwen.
  • Jojoba olie houdt het haar gehydrateerd en houdt het haar lengte.

Als een grote scalp cleanser:

Als schoner hoofdhuid, jojoba olie helpt om de sporen van sebum en verstopte korst reinigen. Hierdoor kan helpen om haaruitval en breuk verminderen. De antibacteriële en ontstekingsremmende helpen om de hoofdhuid schoon en gezond. Heeft uitstekende bodem solubiliseermiddelen dat kleverige build haar en de lucht zwevende deeltjes kan verwijderen. Jojoba olie maakt het haar schoon en soepel. Het effect keratoplastiek laat het haar glanzend en benadrukt de natuurlijke haarkleur.

Voor haar glans:

Jojoba olie werkt geweldig als een serum en geeft een gezonde glans aan het haar. Het is een groot voordeel voor droog haar. Het is mogelijk om een ​​paar druppels olie aan vocht afdichten. Solliciteer over je haar voor extra glans. U kunt alleen van toepassing op de extremiteiten. Jojoba olie verzacht haarschubben en verbergt het uiterlijk van droge, kroeshaar en saai uitziend haar. Helpt de natuurlijke vochtigheid van de haarschacht afdichting voegt ook glans en glans aan het haar minimaliseren van de schade veroorzaakt door verontreinigende stoffen en chemicaliën.

Voor de haargroei:

Met behulp van jojoba olie voor haargroei is een geweldige manier om die extra impuls geven. Ons haar scheidt talg of olie om het gehydrateerd. Vaak wordt overtollig talg uitgescheiden door de klier die blokkeert de haarfollikels. Dit leidt tot het verlies van haar en haarbreuk. De snelheid van de haargroei wordt negatief beïnvloed door verstopte follikels.

Voorkomt jojoba olie en stopt haaruitval en dunner wordend haar, veroorzaakt door verstopte haarzakjes. Smelt en deze blokken te verwijderen en bevordert de ontwikkeling van nieuwe haarcellen die leidt tot haargroei. U kunt ook jojoba olie te gebruiken om je haar te geven een hete olie behandeling, vóór het wassen om de haargroei te stimuleren. Met behulp van jojoba-olie op de hoofdhuid masseren kan helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop, die stimuleert de haarzakjes om snel te groeien.

1 Als een conditioner:

Degenen die zich ergeren aan het haar dof en pluizig kan jojoba olie gebruiken om zijn textuur en uiterlijk te verbeteren. Het heeft als doel zowel van haar olie en conditioner. Masseer de olie in de hoofdhuid en het haar, met aandacht voor het einde ook. Eiwitten en mineralen in de handeling als een natuurlijke conditioner haar, waardoor het haar zacht en glanzend. Het bevochtigt de gehele haarfollikel en versterkt tegen verdere schade. De voorwaarden van olie het haar en voorkomt dat broos en dof bij blootstelling aan ongunstige omstandigheden.

Als je haar is erg droog, voeg een theelepel jojoba olie voor normaal haar conditioner en toepassen op het haar goed. Laat 5 minuten staan ​​en dan je haar wassen. U kunt ook een paar druppels olie en breng het op nat haar. Deze zal fungeren als een leave-in conditioner. U kunt ook een paar druppels olie wrijven op je handpalm en vingers op droog haar om het beter beheersbaar te maken.

1 Voor de droge hoofdhuid:

Jojoba is een uitstekende vochtinbrenger voor de hoofdhuid. Droge huid wordt vaak verward als roos, waardoor schilferige huid, smal en ernstige jeuk. Jojoba-olie hydrateert de hoofdhuid diep om de poriën en niet verdampt. Dit veroorzaakt een hydraterende diep en duurzaam evenwicht de pH van de hoofdhuid. Het bevordert ook een gezonde hoofdhuid, met zijn anti-bacteriële eigenschappen. Dit is vooral ontspannend voor mensen die problemen hebben met roos, droge huid en hoofdhuid psoriasis hebben. Hydrateert goed hoofdhuid en houdt de haarwortels sterk.

1 Voor vet haar:

Vette huid problemen kan echt grote schade aanrichten op onze haren. Het merendeel van de producten op de markt voor een vette huid meestal uiteindelijk het drogen van uw haar. Het wassen verder vergroot het probleem waardoor het haar dof en ongezond. Jojobaolie helpt de uitscheiding van talg hoofdhuid Aanbevolen klieren Het regelt de stroming van sebum in de poriën verstopt. Het balanceert de hoeveelheid olie in het haar.

Andere voordelen van jojoba-olie:

1 Breng jojobaolie op ruwe, droge nagelriemen en nagels dag om de nagelriemen zacht en voor de behandeling van nagels haveloos houden.

1 Breng jojobaolie iets knieën, hielen en de handpalmen naar zonloze looien voorkomen.

1 Voor degenen die je haar hebt gekleurd, gelden jojoba olie op het haar voor het zwemmen. Dit zal helpen om de haarschubben sluiten en voorkomt dat schadelijke chemicaliën uit naakte haarkleur.

1 Gebruik jojoba olie voor het scheren. Zal helpen voorkomen scheermes brandwonden en maakt de huid glad. Je kunt direct solliciteren na het scheren te kalmeren en hydrateren de huid.

Jojoba olie heeft vele toepassingen die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van het gehele lichaam. Echter, er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden tijdens het gebruik van jojoba-olie voor de eerste keer.

Dingen om in gedachten te houden voor het gebruik van jojoba-olie:

  • Zorg ervoor dat de olie is 100% pure jojoba olie en is van de beste kwaliteit.
  • Als jojoba-olie is vervuild met olie of een ander van een stof, kan huidproblemen verergeren.
  • Spaarzaam olie. Een beetje 'gaat een lange weg.
  • De huid moet de olie volledig te absorberen en er mag geen vettige resten achterblijven. Als je niet kan opnemen, stoppen met het gebruik van olie.

Jojobaolie en voordelen zijn gebruikt om de huid gedurende lange tijd te behandelen. Zorg ervoor dat u de bovenstaande punten in gedachten te houden en te genieten van het gebruik ervan met volle teugen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha