17 geweldige voordelen en toepassingen van citronella olie voor huid, haar en gezondheidAfbeeldingen: Shutterstock

Citronella olie is een etherische olie gewonnen uit de populaire Citronella, een bepaald type van citronella. De olie wordt uit de bladeren lange dunne Cymbopogon door stoomdestillatie, heeft een zoete geur en verfrissend met subtiele structuur. Het is een van de oliën die worden gebruikt in de aromatherapie die wordt geleverd met een breed scala van voordelen voor de gezondheid, huid en haar.

Citronella Olie Gebruikt


Nu heb je vele voordelen van het gebruik van etherische olie van citronella:

Voordelen van de citronella olie voor Gezondheid:

Citronella olie is een natuurlijke dewormer. U kunt schadelijke organismen (wormen) Aanbevolen maag, dunne darm, dikke darm elimineren, waardoor verlies van eetlust behandeling (1).

Het is een natuurlijke detoxifier dat het lichaam te ontdoen van giftige stoffen schadelijk helpt soms voorkomt dat ze actief in ons lichaam. De olie is zweterig aard (2), die zweten toeneemt in ons lichaam en vergemakkelijkt de detoxificatie door het elimineren vet, olie, zout, urinezuur, etc.

Dankzij de structuur ontgiftende, kan ook worden gebruikt voor het genezen orthopedische problemen zoals osteoartritis, reumatoïde artritis, etc (3).

Het werkt als een natuurlijk diureticum. Regelmatig gebruik van citronella olie kan het bevorderen van de productie van urine, die uiteindelijk versnelt ontgifting. Houdt onze renale systeem, evenals hele lichaam gezond (4).

De essentiële olie is zeer nuttig om problemen met betrekking tot het vasthouden van vocht te behandelen. Onderhoudt water balans in ons lichaam en helpt ons om weg te blijven van spasmen of verkramping van de maag (5). De effecten ervan krampachtige natuur en verwarming helpen ook veel in buikkrampen.

Het is een geweldige pijnstiller. Of het nu pijn spier- of gewrichtspijn, kan de toepassing van slechts 3 druppels citronella olie op de pijnlijke regio magie doen! Er moet echter worden gemengd met vervoerder olie voor masseren (6).

Citronella olie heeft grote anti-inflammatoire eigenschappen (7). Biedt kalmerende en verzachtende voor interne ontsteking (in het spijsverteringskanaal, maag, darmen, enz.), Veroorzaakt door bepaalde medicijnen, alcohol, enz. Het beste ding over olie is dat het werkt zeer snel en geeft volledige verlichting van de pijn.

Zoals alle andere essentiële oliën, citronella heeft ook een sterke antiseptische, antibacteriële en anti-schimmel (8). Vermindert de kans op het ontwikkelen van infecties in diverse interne en externe wonden en geneest wonden sneller.

De olie is ook een effectieve antidepressivum. Het helpt mensen zich te ontdoen van melancholie en mentale vermoeidheid. Het werkt ook als een geweldige sfeer lift (9).

Citronellaolie een aroma citroen, die zeer effectief in het bevorderen van de lichaamsgeur weg. Slechts enkele druppels olie in het water worden vermengd met water om een ​​verfrissende parfum lichaam (10) te verkrijgen.

Voordelen van de citronella olie voor de huid:

1 Omdat het een ontgiftende indrukwekkend, citronella olie houdt ons interne systeem schoon en zuiver, dat reflecteert op onze huid. Met behulp van deze olie, kunt u gemakkelijk een gezonde en stralende huid.

1 De antibacteriële eigenschappen zijn nuttig in het verminderen huidinfecties zoals acne, wratten, puistjes, etc. De aard antiseptische olie voorkomt ook blessures en verwondingen aan septische (11) krijgen.

1 Toepassing van citroengras olie op de huid kan onze huid helpen grotendeels. Verbetert de huidskleur waardoor het gladder en verstevigt ook de poriën van de huid effectief. Door de verschillende voordelen voor de huid, wordt citronella olie in een aantal huidverzorgingsproducten zoals zonnefilters, acne verwijdering crèmes, crèmes olie controle, etc.

1 Deze essentiële olie is ook een goed insectenwerend middel. Kan worden aangebracht op de huid om insectenbeten te voorkomen, die uiteindelijk voorkomt allergieën (12).

Voordelen van citronella olie voor het haar:

1 De beste gebruik van citronella olie voor haar is om olie te controleren op de hoofdhuid. Kan worden gebruikt als een spray en is zeer effectief om overmatige vettigheid van haar weg.

1 deel conditioning vette hoofdhuid en het haar, kalmeert en verzacht de heupen.

1 citroengras olie kan worden gemengd met shampoo volume toevoegen vlechten (13). Het helpt ook te maken met kroeshaar te kunnen wirwar-DE-de haarlokken.

Dus, beginnen met citronella olie vandaag en het verbeteren van uw gezondheid, huid en haar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha