17 Fitness, Beauty en geheime trucs van Prinses Charlotte Casiraghi van MonacoEen van de meest besproken mooie echte wereld, Charlotte Casiraghi van Monaco, is de vierde dochter van prinses Caroline. Heeft vele talenten, zoals paardrijden, modellering, skiën, en bewerken magazine. Deze prinses is erg populair onder de elite sociale club in Europa. Dankzij zijn opvallend goed uiterlijk, de Prinses Charlotte van Monaco is momenteel een van de drijvende patronen van de wereld beroemde merk Gucci. Vraagt ​​u zich af wat haar schoonheid, make-up en fitness geheimen zijn?

Schoonheid, make-up en Fitness geheimen van Prinses Charlotte van Monaco:

Laten we eens een kijkje nemen op de schoonheid, make-up en fitness geheimen van Prinses Charlotte Casiraghi van Monaco:

Physical Fitness:

 1. Naast het feit dat elegant, deze echte schoonheid is erg gesteld op zijn fysieke verschijning. Om het vermogen om resistentie en slanke vorm te behouden, de prinses gedraagt ​​zich vele sporten.
 2. Ze is super sportief en dol op paardrijden, die zich overgeeft aan elke week. Ze is ook een grote fan van het skiën, zwemmen en snowboarden.

Eat Right To heldere kijk:

 1. Prinses Charlotte van Monaco na een gezonde en evenwichtige voeding direct vanaf zijn adolescentie.
 2. 5 kleine maaltijden per dag is zijn mantra om haar gewicht te behouden, zelfs na de geboorte van haar eerste zoon, Raphael. Geen wonder waarom we nog niet gezien dit talent prinses op een paar extra kilo's.
 3. Het zorgt ervoor dat de etiketten te lezen op de flessen van voedsel met zorg, en de controle van het aantal calorieën op het wordt gedrukt. Prinses zeker weet hoe u de calorieën op afstand te houden! Hij zei ook in een interview dat ze denkt dat er iets als goed of slecht eten, maar het geheim is om alleen te eten wanneer dat nodig is.

Schoonheid, make-up en kapsel:

 1. Dit bronzen huid schoonheid stond bekend om zijn gedurfde wenkbrauwen en lange natuurlijke krullen. Hoewel zijn dikke wenkbrauwen-look is niet veranderd helemaal niet, laat het gaan als het gaat om zijn uiterlijk.
 2. Het neigt avontuurlijk te zijn en trekt verschillende looks. Soms gaat met een voering en water op andere momenten, u kiest voor donkere tinten van roze en rood.
 3. Het vereist een basislaag zeer licht als ze niet hoeft te veel littekens of misvormingen te verbergen. Gezegend met een gezonde huid, u zorg van het gebeuren te schoonheidssalons in het land te nemen.
 4. Ze pronkt met haar lippen klasse en welgevormde in extravagante kleuren, van naakt tot roze en rode glanzende glans. Met dik en lang haar, ze weet precies hoe om mee te spelen.
 5. Soms toont een eenvoudig type van de school-meisje vlecht of zelfs een kapsel fantasie. Nu is het nieuwe gezicht van Gucci Cosmetics.

Keeping It Bewoond:

  1. Deze moeder van een baby jongen weet hoe hij zijn fysieke en mentale balans te houden. Ze houdt zich bezig met persoonlijke gebeurtenissen, modeshows, zakelijke en charitatieve evenementen.
  2. Studeerde filosofie van Parijs, ze is ook een schrijver en redacteur. Haar tweejaarlijkse tijdschrift richt zich op het bedreigde milieu.
  3. Het helpt ook om geld in te zamelen voor het Princess Grace Foundation waarin aanstormend talent helpt bij dans, film en theater door beurzen.
  4. Het houden zichzelf bezig en besteden quality time voor zichzelf is haar mantra om haar innerlijke en uiterlijke schoonheid te houden.

  Stijl verklaring:

   1. Geen van zijn tijdgenoten echte schoonheid was een favoriet van de media ten opzichte van de Prinses Charlotte Casiraghi. Zinvol dressing cool en charmant, die maakt het onderscheiden van andere socialites.
   2. Het is volkomen logisch om te kleden voor de gelegenheid. Het past zich gemakkelijk aan elk type van kleding die is voorzien van slijtage formele jurken, cocktail jurken, of zelfs een schitterende avondjurk.
   3. Deze schoonheid intelligent, maar altijd trendy oorzaken hoofden draaien in ontzag elke keer maakt een verschijning. Zijn gevoel voor humor, ziet er prachtig en gevoel voor mode zijn wat we dol op deze mooie prinses. Laat ons weten wat je van haar.

   Nu je weet hoe de prinses Charlotte van Monaco erin slaagt om zo geweldig uit, waarom niet proberen om te kijken mooi. Probeer deze beauty geheimen die wij verzamelen van prinses en word een diva zelf!


   Denk je dat Charlotte prinses van Monaco van inspiratie? Wie is je inspiratie als het gaat om schoonheid en fitness? Niet delen met ons in de comments sectie.

   Aanbevolen artikelen:

   • 13 Fitness, Beauty en geheime trucs Van Prinses Charlene van Monaco
   • 15 Fitness, Beauty en geheime trucs van Prinses Catherine, hertogin van Cambridge
   • 11 Effectieve make-up, Beauty & Fitness Geheimen Van Sunny Leone
   • 10 Fitness, Beauty en geheime trucs Van Prinses Haya Bint Al Hussein
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha