17 elementen die essentieel zijn truc in de zak van de vrouw van vandaag!Make-up is de beste vriend van een meisje

Als een tiener, een college gaan meisje, een werkende vrouw, of een moeder, als we zijn uit, willen we onze best uitzien. Het maakt niet uit waar we gaan, we altijd een kleine handtas, een clutch tas of een tas Potli passen onze stijl quotiënt.

Laten we praten over wat je in onze tassen moeten spelen als een must.

Geconfronteerd Freshener:

Deze dagen is er een ruime keuze aan drankjes gezicht. Kan worden gebruikt voor het reinigen en maak je gezicht cool om een ​​gloed direct geven. Als je niet kunt vinden, dan gewoon een paar wattenstaafjes schoon en een flesje rozenwater met u.


Zonnebrandcrème:

Je moet altijd een zonnebrandcrème met u. Als u niet wilt dat om een ​​grote tube zonnebrandcrème dragen, zet dan een kleine hoeveelheid van het in een kleine, schone, droge fles of geval. Zorg ervoor dat u uw handen te desinfecteren alvorens dit te doen. U kunt ook dragen een getinte hydraterende met SPF bescherming plaats. Om beter opnieuw toepassen zonnebrandcrème volgens de SPF. Dit geldt ook als u in een van airconditioning voorziene kantoor werken.

Concealer:

U kunt altijd een klein stokje dekking op de beurs. Het zou mooi zijn als je moet de zaak voor make-up in de badkamer opnieuw en het is gewoon saai. Maar als je donkere kringen of hebben een goede teint vlekkeloos, dan is dit niet een noodzaak.

Stichting:

En 'het leven van de make-up die je draagt. 'Foundation', zoals de naam is, zet echt het podium voor de rest van de make-up.

Een stichting is een must in de zak. Zo niet een stichting, dan op zijn minst een klein flesje gezicht primer is essentieel. Dit is vooral belangrijk tijdens het vakantieseizoen, omdat make-up heeft de neiging te vervagen als gevolg van zweten, en je kan een touch-up elke keer nodig hebt in een tijd '.

Vloeibare of Pencil Eyeliner:

En 'een must als eye voeringen,, ongeacht hoe ze zeggen dat ze zullen proberen te smeren vlekkerig een beetje 'als de gebieden rond de ogen worden bezwete (vooral als het zomer is, en je huid vettig is).

Als u niet vertrouwd bent leidt de vloeibare eyeliner tas, breng een liner potlood in de zak. Zorg ervoor dat het een goede kap om het te bedekken. E 'klein en handig.

Kohl Kajal Liner of:

Hoe maak je een liefde van de Indiase vrouw voor kohl vergeten? Het 'een tip top nuttig ding dat je altijd moet nemen in je tas.

.Lip Liner:

Elke keer als je iets eet of drinkt, je jas is het eerste dat verdwijnt. Ik weet zeker dat u zijn gegaan door dergelijke incidenten. Dus altijd uw lipliner met u waar u ook gaat, je weet nooit wanneer je een paar tweaks nodig zou kunnen hebben.

Lippenstift:

Met de liner, lippenstift vervaagt zelfs uit elke keer dat je iets eet of drinkt. Dat is waarom; Neem altijd uw favoriete kleur bij je. Als u niet wilt dragen een lip-borstel met u, alleen voor de stick direct of met de vingertoppen en goed mengen.

Lip Gloss:

Als je een lipgloss, dus zelfs als je niet wilt dat een lippenstift bij je te dragen, breng de liner en lip-gloss. Je kunt gewoon vegen de glans op de lippen en krijg de perfecte look.

Reiniging en weefsels koeling:

In deze dagen, verschillende weefsels van koeling en reiniging beschikbaar. Carry waar je ook gaat, zoals u kan nodig zijn om je gezicht vuil, vuil en zweet te reinigen. Op deze manier kunt u altijd uw gezicht vuil gratis.

Naast de hierboven vermelde producten, wilt u mogelijk ook de volgende posten over te brengen

1 A Face Wash:

Soms wilt u misschien de hele make-up van de grond af opnieuw te doen. In die dagen, om het gezicht te wassen opdracht.

1 Blush:

Als je echt wilt overdoen de make-up of je make-up nodig wat tweaken, wilt u misschien een blush en een blozen borstel met zich meebrengen.

1 Poeder:

Als je van een matte afwerking, dan wilt u misschien om een ​​poeder compact mee te nemen.

1 Lip Balm:

Als je lippen droog worden gemakkelijk, draag een lippenbalsem met u.

1 Eye Shadow:

Als je veel zweet of hebben een gewoonte van je ogen wrijven en besmeurd oog make-up, dan moet u ook uw oogschaduw kit gebruikt om de look van oog make-up te creëren. Probeer niet om de kleur van alle 'oorzaak te veranderen dan kan je eindigen met een ramp truc.

1 Zakdoek:

Neem altijd een zakdoek of weefsels te koelen natte zoals hierboven vermeld.

1 Deo/Parfum:

Als je een probleem van lichaamsgeur hebben, vergeet dan niet om insectenspray deo, een kleine parfum, of een broodje mee te nemen.

Wat zijn je spullen? Schiet een reactie en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha