17 effectieve home remedies te genezen van kankerWat zou je doen als je op een dag weten dat je kanker hebt? Dit dacht zelf is verschrikkelijk, is het niet? Dankzij onze slechte eetgewoonten en levensstijl mechanische, heeft kanker onvoorspelbaar geworden. Maar wat als er een aantal manieren om de pijn van kanker te verlichten of zelfs voorkomen dat het? Dit is wat dit bericht gaat over - home remedies voor kanker. Wilt u meer weten? Lees verder.

Wat is kanker?

Kanker is de naam gegeven aan een groep van ziekten waarbij de abnormale groei van cellen met het vermogen om binnendringen en verspreiden naar andere delen van het lichaam. De ziekte wordt gekenmerkt door een kwaadaardige celgroei die kunnen voorkomen in de vorm van brokken, indien niet gedetecteerd in de beginfase, de groei en hoeft uiteindelijk verspreid naar andere delen van het lichaam via het bloed of lymfestelsel. Kanker is een dodelijke ziekte, een die geen permanente genezing heeft. Kan worden gecontroleerd en onderdrukt slechts enkele stappen. Wanneer de kanker niet is ontdekt, niet kunnen worden genezen allen (1).


Soorten kanker:

Kanker manifesteert zich op vele manieren, afhankelijk van de oorsprong of wijze van celgroei. Gewoonlijk meeste tumoren die veel voorkomen zijn:

 • Leukemie of bloedkanker
 • Sarcoom of kanker van het steunweefsel, zoals bloedvaten of kraakbeen
 • Lymphoma of kanker van het immuunsysteem
 • Kanker of kanker van de huid of buitenste weefsel
 • CNS of kanker van het centrale zenuwstelsel zoals het ruggenmerg en de hersenen.

Het National Cancer Institute noemt veel verschillende subtypes van kanker, zoals kiemceltumoren en tumoren AIDS (2).

Kanker Symptomen:

De oorzaken van kanker blijft onbekend, maar gebeurt meestal ofwel door externe of interne omstandigheden of een combinatie daarvan; stoffen en voedingsmiddelen zijn kankerverwekkende stoffen genoemd, maar niets is zeker. De symptomen van kanker zijn dus net zo divers als de oorzaak van kanker. Echter, sommige symptomen die vaak voorkomen meestal geassocieerd met kanker zijn onder andere:

 • Ongewone ontlading lichaam
 • Chronische indigestie
 • Plotselinge veranderingen in de blaas en stoelgang
 • Aanhoudende hoest
 • Brokken bij of rond de tumor
 • Genezing overdreven slow
 • Mollen die vorm of grootte veranderen
 • Knooppunten (3)

Home remedies voor kanker:

Kanker is een killer en in rusttoestand worden gebracht of verwijderd gedurende de tijd. Het komt echter bijna altijd en behandeling van kanker is een van de belangrijkste medische onderzoek vandaag uitgevoerd. Dus, wat kan je doen tegen kanker? Bepaalde huismiddeltjes-en voedingsmiddelen die kunnen helpen de effecten van kanker door het stimuleren van het immuunsysteem of rechtstreeks op de cellen optreden. Hier kijken we naar een aantal huismiddeltjes geïnspireerd:

Zalm:

Deze vette vis genaamd zalm is rijk aan omega-3 vetzuren, onder andere essentiële voedingsstoffen. Omega-3 vetzuren hebben anti-carcinogene eigenschappen en meestal trage verspreiding van kankercellen. Omega-3 vetzuren zijn uitstekend geschikt voor het stimuleren van uw immuniteit. Zalm is een rijke bron van essentiële vitaminen zoals B12 en vitamine D. Deze eigenschappen zalm maken een effectieve vechter van kanker (4).

Kurkuma:

Kurkuma is vooral bekend als een effectieve anti-kanker kruiden. Het bevat een actieve stof genaamd curcumine, dat gespecialiseerd is in de aanval kankercellen. Curcumine vertoont ook anti-inflammatoire en antioxidant beschermende cellen, die het een ideaal huis remedie om de symptomen van kanker te verlichten maken. Het hoge gehalte aan antioxidanten helpt elimineren kankerachtige vrije radicalen uit het lichaam (5).

Tomaten:

Tomaten zijn ook een aantal voedingsmiddelen die goed zijn in het voorkomen van kanker zijn. Ze bevatten een speciaal antioxidantverbinding genoemd lycopeen. Lycopeen is een krachtige antioxidant, die het lichaam van vrije radicalen die kanker veroorzaken verwijdert en voorkomt de groei van kankercellen. Lycopeen remt ook de verspreiding van kanker door het induceren van de groei van abnormale cellen. Lycopeen is effectief bij de behandeling van tumoren van de long, borst- en endometriumkanker (6) gevonden.

Knoflook:

Knoflook houdt niet alleen Vampires at arm's length. De studies concluderen dat knoflook bevat flavonen en flavonolen, die zwavelverbindingen die helpen, doodt kankercellen. Knoflook is een kruid dat voorkomt het ontstaan ​​van kanker en wordt veel gebruikt als een huis remedie ter voorkoming en behandeling borst-, colon-, maag- en mondkanker.

Lino:

Een andere goede bron van voedingsvezels, lijnzaad helpt verminderen cholesterol, biedt ruwvoer voor je lichaam en ook helpt kanker te voorkomen; een super-food. Lijnzaad is rijk aan lignanen; chemische stoffen die helpen bij het voorkomen en u te beschermen tegen kanker en andere vormen van kanker. Lijnzaad, zoals vette vis rijk aan omega-3, die ook het vermogen om kanker te voorkomen (7).

Broccoli:

Niet alleen is deze laag eten vet en suiker, maar heeft ook vele gezondheidsvoordelen. Broccoli bevat veel antioxidanten als de meeste levensmiddelen op de lijst, samen met een speciale samenstelling genaamd indool-3-carbinol, die bijzonder goed voor het voorkomen van de verspreiding van kanker zoals borstkanker (8). Broccoli helpt ook de verspreiding van andere soorten kanker, zoals prostaatkanker en baarmoederhals.

Spinazie:

Spinazie is een zeer goede optie om kanker te voorkomen. Het bevat vele essentiële voedingsstoffen en antioxidanten die oxidatieve stress, huidproblemen voorkomen en elimineren het lichaam van vrije radicalen. Spinazie bevat een speciaal antioxidant luteïne, die het lichaam beschermt tegen bepaalde soorten kanker zoals borst-, orale, maag en colon. De aanwezigheid van carotenoïden en zeaxanthine in spinazie helpt te voorkomen en de gevolgen van kanker.

Bosbessen:

Geladen met vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen, bosbessen zijn een uitstekende remedie voor de preventie van kanker. Bosbessen bevatten ellaginezuur, een antioxidant die een bijzonder sterke anti-carcinogene heeft. Ze bevatten meer antioxidanten die vrije radicalen te elimineren. Blauwe bessen zijn rijk aan fytochemicaliën die normaal de groei van vele vormen van kanker. Denk er altijd aan de ruwe en bewerkte blauwe bessen in plaats van verpakte variëteiten kiezen. Andere vruchten die soortgelijke anti-kanker eigenschappen zijn bramen, bosbessen, frambozen en aardbeien (9).

Granaatappel:

Granaatappels zijn goede voedingsmiddelen te kankerpreventieve voorkomen en te behandelen zijn verschillende andere symptomen. Veel studies concluderen dat granaatappel tal van verbindingen zoals urolithin Urolithin B. B is een bekend eetlustremmer middel dat de hormoongerelateerde kankers zoals borstkanker remt. Granaatappels ellaginezuur, een antioxidant die bijzonder sterke anti-carcinogene (10) bevatten ook.

Noten:

Noten zijn vol van kankerbestrijdende omega-3 en andere voedingsstoffen. Helpen reinigen het lichaam van vrije radicalen en ook de ontsteking te verlichten. Walnoten is gevonden dat de groei van tumoren bij borstkanker beperken. Studies hebben aangetoond dat de consumptie van 2 kopjes (2 ounce) noten per dag geholpen induceren significante veranderingen in de genen die leiden tot kanker zoals borstkanker (11).

1 groene thee:

Een andere natuurlijke remedie te genezen en voorkomen dat veel aandoeningen, zoals ontsteking en aandoeningen van de luchtwegen, groene thee heeft ook anti-kanker eigenschappen. Verpakt met een volledige reeks van antioxidanten, groene thee helpt om het lichaam van vrije radicalen reinigen. Met een kopje groene thee per dag af te weren kanker. Een onafhankelijk onderzoek door een team van Japanse onderzoekers heeft ontdekt dat mensen die meer dan drie kopjes per dag geconsumeerd van groene thee een verminderd risico op alvleesklierkanker (12) had.

1 Rode Druiven:

Een andere uitstekende oplossing voor verlichting van de symptomen van kanker, druiven, in het bijzonder rode voorkoming van het ontstaan ​​van pancreaskanker en andere vormen, zoals longkanker. Druiven zijn rijk aan vitamine C, en helpen het lichaam te reinigen van vrije radicalen die kanker veroorzaken. Ze bevatten specifieke verbindingen bekend als proanthocyanidinen, die de productie van oestrogeen verminderen en genezing pancreas en longkankers (13).

1 Aloë Vera:

Aloe Vera Gel heeft vele toepassingen. Het wordt gebruikt als ingrediënt in veel moisturizers en gezichtsmaskers thuis. Aloë vera helpt ontstekingen onder controle te houden. Het bevat veel voedingsstoffen en is rijk aan kankerbestrijdende antioxidanten die helpen om tumoren, zoals alvleesklierkanker en prostaatkanker op. Consumeren verse aloe vera gel een keer per dag het risico op kanker (14) verminderen.

1 Lycopeen:

Een andere effectieve remedie homebased, is lycopeen gevonden in fruit, zoals watermeloen, abrikoos en guave. Het is een van de beste remedies voor de behandeling van maag en pancreas tumoren basis. Je moet vruchten die rijk zijn aan lycopeen om hulp te krijgen van de gevolgen van kanker, zoals kanker van de alvleesklier (15) zijn verbruikt.

1 Fresh Fruit Juice:

Vers sap is iets dat de meeste mensen houden, tenzij je zweren bij Coca-ColaCola! Het drinken van vers sap heeft vele voordelen, vooral als u lijdt aan kanker. Afhankelijk van het fruit, vers vruchtensap bevat essentiële vitaminen en mineralen, die helpen bij het voorkomen en bestrijden van kanker. Meestal moet je appel, kers, oranje of mangosap hebben, aangezien deze vruchten zijn vol van kankerbestrijdende verbindingen. Vers sap helpt ook om het immuunsysteem te versterken en heeft een geweldige smaak. Het bevat antioxidanten die vrije radicalen, kankerverwekkende stoffen en ziekteverwekkers te vallen.

1 Soja:

Soja is zeer effectief anti-carcinogene, die kankercellen remt van het gebruik van oestrogeen. Cook soja of rauwe tauge in salades tot alvleesklierkanker en borstkanker te voorkomen. Soja is bijzonder rijk aan anti-kanker enzymen (16).

1 Ginseng:

Deze populaire kruid heeft vele voordelen voor de gezondheid, met inbegrip boost immuniteit en helpen bij het intomen en genezen van vele soorten kanker (17). Vergeet niet dat deze zijn huismiddeltjes en kan niet worden vervangen als een behandeling van kanker. De ideale ding om te doen is gebruik maken van deze natuurlijke remedies voor de behandeling van kanker. Deel uw ervaringen met kanker hier. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha