17 beste voordelen en toepassingen van Guava maakt de huid, haar en GezondheidCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door therealbrute

De meesten van ons weten over de gezondheidsvoordelen van guave fruit. Maar we zijn ons ervan bewust dat zelfs de guave bladeren hebben een aantal geneeskrachtige eigenschappen en bieden een aantal voordelen voor de gezondheid. Rijk aan antioxidanten, antibacteriële middelen, anti-inflammatoire en heilzame tannines, worden verse guave bladeren als een natuurlijke pijnstiller. De chemicaliën in deze bladeren als polyfenolen, carotenoïden, flavonoïden en tannines kan zeer effectief zijn bij de behandeling van diverse ziekten.

Vanwege de bijwerkingen van het gebruik van geneesmiddelen en drugs, worden kruideninstallaties steeds beschouwd voor de behandeling van verschillende ziekten en guave blad is een van hen. Vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, guave blad supplementen zijn nu beschikbaar in de vorm van capsules en theebladeren guave.


Maakt gebruik van Guava Leaves

Guave verlaat voordelen voor de gezondheid

Guave bladeren worden beschouwd kruiden-behandeling voor diverse ziekten vanwege hun geneeskrachtige eigenschappen. De voordelen voor de gezondheid van guave bladeren worden hieronder weergegeven.

Helpen bij gewichtsverlies:

Guava bladeren hulp in gewichtsverlies, waardoor de complexe zetmeel omgezet in suikers. Daartoe moet de koolhydraten worden afgebroken in de lever voor gebruik door het lichaam en guave bladeren verhinderen de passage van koolhydraten bruikbare verbindingen.

Heilzaam voor diabetici:

Volgens onderzoek uitgevoerd door het Centraal Instituut Yakult in Japan, kan guave blad thee effectief lagere bloedsuikerspiegel bij diabetici, het verminderen van de activiteit van het enzym alfa-glucosidease. Ook voorkomt de opname van sucrose en maltose door het lichaam, waardoor de bloedsuikerspiegel verminderen. Het drinken van guave blad thee voor 12 weken vermindert de niveaus van de bloedsuiker, zonder verhoging van de productie van insuline.

Cholesterol te verlagen:

Onderzoek heeft aangetoond dat het drinken theeblaadje guave 3 maanden leiden tot de vermindering van LDL-cholesterol of slechte cholesterol en triglyceriden zonder negatieve gevolgen voor goede cholesterol. Bovendien, guave bladeren zijn een grote tonic voor de lever.

De behandeling van diarree en dysenterie:

Guave bladeren zijn kruidenmiddel voor diarree en dysenterie. Voor de behandeling van diarree, kook 30 gram bladeren van guave met een handvol rijstmeel in 1-2 glazen water en drink dit brouwsel twee keer per dag. Bij dysenterie, snijden de wortels en bladeren van planten guave en kook 20 minuten bij een temperatuur van 90 graden Celsius. Tap het water en drink met mate, tot opluchting.

Spijsvertering:

Guave blad thee helpt bij de spijsvertering door het stimuleren van de productie van spijsverteringsenzymen. De krachtige antibacteriële middelen doden bacteriën in het slijmvlies van de ingewanden en stop de proliferatie van giftige enzymen uit bacteriën. Guave bladeren zijn vooral handig in het geval van voedselvergiftiging en rustgevend, braken en misselijkheid. Om de pijn van de maag te verlichten, kook 8 stuks van guave bladeren in 5 liter water en drink drie keer per dag.

Behandeling van bronchitis:

Guava thee effectief is bij behandeling bronchitis openen van de longen, slijm los en hoesten ontspannen.

Behandeling van kiespijn, keelpijn en tandvleesaandoeningen:

Vanwege hun anti-inflammatoire eigenschappen, kan verse guave bladeren verlichten kiespijn, tandvlees en mond wonden te helen en genezen van een zere keel wanneer gebruikt voor gorgelen. Het antibacteriële middel in deze bladeren beschermt de tanden en tandvlees en derhalve worden de guave bladeren gebruikt als ingrediënt in tandpasta en mond verfrissers. Guave bladeren kunnen ook worden gemaakt in een pasta natuurlijke huis voor het borstelen van uw tanden en tandvlees.

Gunstig in Dengue Fever:

Guave bladeren worden beschouwd als een natuurlijke remedie tegen knokkelkoorts. Dit komt omdat guave extract het aantal bloedplaatjes in het bloed verhoogt en niet toxisch helemaal. Voor dit doel, moet 9 stuks van guave bladeren worden gekookt in 5 kopjes water tot 3 kopjes water wordt gelaten. Na persen en afkoelen, moet een kop van dit mengsel worden toegediend aan de patiënt driemaal daags.

Prostaatkanker:

Guave bladeren kunnen nuttig zijn in gevallen van prostaatkanker en de uitbreiding.

Vermindering van allergieën:

Guave bladeren te voorkomen dat het vrijkomen van histamine. Bovendien zijn de verbindingen die in guave bladeren zijn effectief in het blokkeren van alle allergische reacties.

1 Sperma Productie:

Het verbruik van bladeren van guava thee is effectief gebleken voor de productie van sperma te verhogen, waardoor mede conceptie.

1 behandeling van wonden en infecties:

Guave bladeren hebben grote helende eigenschappen die verwondingen kunnen behandelen, zoals snijwonden, schaafwonden invloed etc. De antibacteriële middelen tegen infecties en verminderen ontsteking van de baarmoeder om wondgenezing te versnellen. Guave blad thee kan helpen genezen oorontsteking ook.

Guava verlaat voordelen voor de huid

Als het gaat om huidverzorging, kan guave bladeren enorm helpen om uw huid en de behandeling van diverse huidaandoeningen te verbeteren. Na zijn de voordelen van guave bladeren voor de huid.

1 behandeling van acne en punten zwarten:

Acne en zwarte vlekken zijn behoorlijk vervelend als negatieve invloed hebben op het uiterlijk van uw huid. Guava bladeren zijn effectief in het elimineren acne en zwarte vlekken van de huid. Ze bevatten een antiseptische dat bacteriën die acne veroorzaken kan doden. Om dit te doen, verpletteren een paar bladeren guave en toe te passen op acne en donkere vlekken. Spoelen met water na enige tijd. Dit moet elke dag worden gedaan totdat de huid is duidelijk.

1 verwijderen van zwarten punten:

Voor de behandeling van zwarten punten, mengen guave bladeren met een beetje water en gebruik het als een vlek op de neus om punten zwarten te verwijderen.

1 anti-aging voordelen:

Guave bladeren bevatten antioxidanten die vrije radicalen die de huid beschadigen vernietigen, waardoor de huid te beschermen tegen veroudering, evenals het verbeteren van huid toon en textuur. Een afkooksel van de bladeren van guava rijpe kan worden toegepast op de huid te scherpen.

1 verlicht jeuk:

Jeukende huid kan leiden tot ernstige problemen als ze niet onmiddellijk behandeld. Guave bladeren zijn een instant remedie om zich te ontdoen van jeuk als ze verbindingen van allergie blok bevatten.

Guava Takken Voordelen Voor Haar

Rijk aan voedingsstoffen en anti-oxidanten, laat guave helpen bevorderen van een gezonde haargroei.

1 Natuurlijke remedie voor haar verlies:

Om het verlies van haar te stoppen, kook een handvol guave bladeren in een liter water voor ongeveer 20 minuten. Na afkoeling, van toepassing op de hoofdhuid en masseer krachtig.

Ik hoop dat dit artikel was informatief. Vergeet niet om een ​​reactie achter!

(4)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha