17 beste voordelen en het gebruik van amandelen in water voor huid, haar en GezondheidCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jessica Mullen

Almond wordt beschouwd als een 'superfood' vanwege de aanwezigheid van grote hoeveelheden voedingsstoffen in het. Het is de meest voedzame moer op de markt en bevat een groot aantal essentiële elementen zoals oplosbare en onoplosbare vezels, eiwit, omega-3 vetzuren omega-6 vetzuren, vitamine E, kalium, zink, calcium, magnesium, enzovoort. Volgens voedingsdeskundigen, moeten de zaden worden geweekt in water 's nachts voordat consumeren. Elimineert giftige stoffen in zijn coating ontleedt het gehalte aan gluten en releases fytinezuur, zodat kunt u het meeste uit van de dobbelstenen. In dit artikel hebben we het over als amandelen in water geweekt uw gezondheid, huid en haar kan profiteren.

Voordelen van Amandelen Soaked voor Gezondheid:

Voordelen voor de gezondheid van amandelen geweekt zijn bijna onbegrensd. Hier, we hebben samen een aantal van de belangrijkste geneeskrachtige waarden van dit 'wonder voedsel' gezet:


Geweekt amandelen kan je de vertering van voedsel soepeler en sneller te maken, het hele spijsvertering te vergemakkelijken. De buitenste laag van de moer bevat bepaalde enzyme inhibitor die na onderdompeling in water, wordt vrijgegeven door de aanwezigheid van vocht. Activeer de zaden, waardoor ze licht verteerbaar en stelt mensen in staat om de meest voeding binnen te krijgen. Geweekte amandelen ook lipide brekende enzym "lipase", die werkt op het vet in de voeding los en de spijsvertering.

Deze zijn zeer gunstig voor zwangere vrouwen. Aangezien vocht verhoogt de beschikbaarheid van voedingsstoffen in noten, bieden voeding definitief en energie voor moeder-kandidaten en de foetus. Bovendien is de inhoud van foliumzuur amandel maakt de levering van het kind zonder problemen en helpt het kind weg te blijven van elke vorm van aangeboren afwijkingen.

Wetenschappers hebben aangetoond dat het nemen 4-6 amandelen doorweekt dag ter hersenen tonic kan dienen en verhoging van de functionaliteit van het centrale zenuwstelsel (CZS) grotendeels. Rijk aan essentiële vetzuren, kunnen deze het geheugen te scherpen en te verbeteren intelligentie van kinderen aanzienlijk groeien.

Amandelen ondergedompeld in water kan de niveaus van cholesterol in grote mate te verminderen. In wezen zijn ze geladen met enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA), die de hoeveelheid low-density lipoproteïne (LDL) of "slechte" cholesterol verlagen in het bloed. Het vitamine E-gehalte van de dobbelsteen is ook nuttig bij de bestrijding van LDL-cholesterol en verhoging van hoge dichtheid lipoproteïne (HDL) in het lichaam.

Het houden van het cholesterolgehalte onder controle met amandelen nat, kunt u de gezondheid van het hart te behouden. Zij zijn goede bron van eiwitten, kalium en magnesium, die nodig zijn voor een gezond cardiovasculair systeem. Naast deze, de amandelen zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant vitamine, talrijke gevechten hartkwaal fataal.

Acute hypertensie kan worden behandeld met amandelen nat. Het hoge kaliumgehalte van noten en laag in natrium kan de bloeddruk escalatie te voorkomen. Ook, magnesium en foliumzuur aanwezig in de zaden zijn nuttig in het verminderen van de kans op congestie slagader.

Geweekte amandelen zijn een prachtige natuurlijke remedie voor diabetes mellitus genezen. Help de bloedsuikerspiegel onder controle te houden en blijf weg van de perrons.

Er zijn zeer weinig chemische verbindingen of biologische agentia die gewichtsverlies bevorderen, zoals amandelen doorweekt. Worden geladen met enkelvoudig onverzadigde vetten, voldoen aan uw behoefte aan voedsel en hulp te werpen extra gewicht.

Degenen die lijden aan chronische constipatie kan ook krijgen geprofiteerd door het eten van amandelen doorweekt. De moer is rijk aan onoplosbare vezels, die de hoeveelheid ruwvoer te verhogen in je lichaam en helpen zich te ontdoen van het probleem.

Voordelen van Amandelen Soaked op de huid:

Regelmatige consumptie en de juiste externe toepassing van geweekte amandelen kan wonderen doen voor je huid. Hieronder vindt u een aantal van hun grote schoonheid voordelen:

Geweekt amandelen kan worden gestampt en toegepast op de huid als een natuurlijke moisturizer. Als uw huid droog is, kunt u een beetje slagroom met amandelen mengen en gebruik het masker elke dag. Zou je huid te voeden en hydrateren genoeg. Als gevolg hiervan, krijgt u uw huid zacht, soepel en glad.

1 Als u wilt uw huid toon te verbeteren en terug te krijgen uw verloren pracht, kan geweekt amandelen veel helpen. Herstelt de beschadigde huidweefsel intern en versnelt de vorming van nieuwe cellen. Vervolgens hebben de toon en textuur van de huid aanzienlijk verbeterd.

1 Aging kan gemakkelijk vermeden worden met amandelen nat. Vitamine E en andere antioxidanten in deze noten kunnen schadelijke vrije radicalen uit het lichaam te elimineren. Bijgevolg wordt het verouderingsproces vertraagd en blijven jongere voor een langere periode.

1 amandel pasta geweekt kan worden gebruikt als een natuurlijke scrub voor het gezicht en het lichaam. U kunt melk, citroen of honing toe te voegen en voor te bereiden verschillende packs. Deze zijn zeer effectief in afschilfering van de huid en geeft het een frisse, nieuwe look.

1 Geweekte amandel pasta kan ook worden gebruikt om de ontsteking van de huid. Of het nu een huiduitslag of schrale huid, de verzachtende eigenschappen van de zaden geven je verlichting van jeuk en irritatie snel.

Voordelen van Amandelen Soaked voor Hair

Geweekt amandelen zijn niet alleen gunstig voor uw gezondheid of de huid. Als het gebruikt wordt op de juiste manier, kan ons lange vlechten en glad ook. Hieronder worden de voordelen van het haar van deze magische voorwerp:

1 Soak wat amandelen in water 's nachts, verpletteren de volgende ochtend en, tot slot, bereiden een haarmasker door het mengen van een behoorlijke hoeveelheid olijfolie met het. Van toepassing op de hoofdhuid en het haar elke dag. Het is een prachtige natuurlijke conditioner die je haar glad en gezond kan maken.

1 Zoals eerder vermeld, de amandelen zijn zeer voedzaam. Dus eet amandelen doorweekt of met behulp van de pasta op de hoofdhuid kan het haar voeden en het sterker maken. Ook reparaties ernstige schade haar, vermindert haaruitval en vaak helpt bij de groei van nieuwe haarfollikels.

1 Soaked amandelen schittering en glans aan je haar ook. Ze werken direct op de haarwortels.

Daarom is in uw dieet amandelen doorweekt ochtend. Wees aardig! Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha