16 weten trucs OMBRETTO je moet proberen16 weten trucs OMBRETTO je moet proberen

Oogschaduw is een must voor elke make-up routine, zelfs voor het naakt look. Maar, we zijn er zeker van dat we precies weten hoe goed toepassen en welke kleuren het beste voor ons zijn? Sommigen zeggen dat blauwe tinten zijn een grote no-no, maar anderen niet mee eens. Sommigen zeggen dat je de kleur van je schaduw op de kleur van uw ogen moet overeenkomen, maar dit is ook twijfelachtig. Hier zijn een aantal make-up tips en trucs om te gebruiken als je oogschaduw toe te passen.

1. Krijg een borstel

Schuimpjes zijn met het palet, maar zijn niet de beste tool om te gebruiken. De borstels zijn zachter en gemakkelijker te kleuren mengen.


2. Het gebruik in plaats van eyeliner

U kunt met succes gebruik maken van een donkere oogschaduw in plaats van een potlood of vloeibare eyeliner. Wat je nodig hebt is een schuine kwast toe te passen langs de rand van uw oogleden. Dirty een beetje ', als je wilt verleidelijke effect "rommelig".

3. Alles gaat met de amandelvormige ogen

Amandelvormige ogen zijn ideaal voor een combinatie van kleuren, vooral de smoky eye. Kies een zonnebril uit dezelfde palet, een lichtere en andere donkerder. De donkere gaat deksels, tot aan de vouw en de lichtere gaat erboven.

4. Alleen een streepje voor ronde ogen

Ronde ogen, evenals de ogen met een kap deksels, niet te veel in het departement oogschaduw nodig. Voor de eerste, slechts één kleur en gebruik het met mate. Voor deze laatste, kiezen voor iets dat de ogen zal openen, zoals oogschaduw in tinten lichter is dan je huid.

5. Drie tinten voor ogen dicht

Smalle ogen kon met een dieper, zodat samenvoegen drie kleuren uit een palet met de donkere naar de laagste, die dichter bij de rand van deksels, gevolgd door het medium en vervolgens op de lichtste bovenaan.

6. Gemakkelijk contrast

De eerlijker de huid, hoe voorzichtig je moet zijn met diepe, donkere oogschaduw. Hoewel het contrast is soms precies wat je nodig hebt, dit geldt met name voor zware theatrale make-up. Voor elke dag is het best te houden aan de bleker, meer natuurlijke kleuren.

7. Donker en dramatische

Voor degenen onder ons met een donkere huid, diepe tinten zijn de beste keuze. Immers, het doel van de oogschaduw is om het gezicht integreren stand alone. Dus, zoals een lichte huid gaat goed met bleke schaduwen, donker gaat geweldig met die diepe.

8. Gebruik een kleur

Hiervoor kunt u een brede borstel of uw vingertop te gebruiken. Toepassen van de rand van het bovenste ooglid enkele millimeters boven de vouw. Start de cover, om ervoor te zorgen dat is waar de meeste van de oogschaduw zal gaan. Hoe hoger de minder schaduw.

9. Twee-kleurmenging

O U kunt een neutrale tint, dicht bij uw huid toon te combineren, met een donkerder of lichter is, of je kunt mixen twee tinten van dezelfde palet. Toe te passen voordat de aansteker, en dan de donkerder. Mengen met de borstel, zodat er geen duidelijke lijn tussen de kleuren.

10. Drie-kleuren mengen

Dit is in principe hetzelfde als twee kleuren mengen. De sleutel is om ervoor te zorgen dat de kleuren mengen in elkaar zonder problemen, en dit met een borstel is zo belangrijk.

11. Maak het laatste

Naast het gebruik van hoogwaardige oogschaduw, in plaats van die van low-end goedkoop, andere manier om de duurzaamheid te garanderen is door eerst een primer op de oogleden. Er zijn speciale oog primer, niet degenen die je op je gezicht te gebruiken.

12. Klaarwakker

Een tip die wonderen werkt als je moe te kijken is een beetje 'schaduw heel licht over de top zet binnenkant van je oog. Hoe lichter de kleur, hoe beter, maar hebben geen hoop op, natuurlijk.

13. De smoky eye

Trouwens eyeliner een must voor rokerige oog, zowel de bovenste en onderste oogleden, de sleutel tot succes is de donkere oogschaduw onder het oog vouw houden. Je wilt niet te vervagen in de plooi en maak een lijn.

14. Browns voor groene ogen

Warme bruintinten zijn de beste waaier van kleuren die groene ogen integreert. Donker grijs zijn voor dit oogkleur, en de paarse ook. De laatste is eigenlijk goed gaat met elke kleur van de ogen, maar het is vooral mooi met groene.

15. Goud voor bruine ogen

Schaduwen van goud zijn ideaal voor bruine ogen, maar ook donkere kleuren perzik en groen. Blue is niet uit de vraag, maar houd het voor speciale gelegenheden wanneer u het contrast. Zoals we al zeiden, de Viola zijn ook een goede keuze voor de dames bruine ogen.

16. koper voor blauwe ogen

De rood-oranje kleuren in het palet zijn de perfecte oplossing voor blauwe ogen. Niet fel oranje, misschien dat zou er beter uitzien met donkere ogen, maar de bronzen lijn koperachtige tinten en schaduwen zijn allemaal geweldig met blauwe ogen. Donkerblauw is ook een goede optie, maar misschien niet de blauwe, tenzij je het gebruikt meer als een eyeliner.

Wat is uw favoriete trucs oogschaduw?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha