16 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van waterkers sap en 2 Yummy Recepten

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Schoonheid 0 63


U kunt veel van kruiden en plantenextracten te gebruiken om gezond te blijven, maar het is moeilijk om er een die het grootste aantal voordelen voor de gezondheid kan bieden, zoals waterkers vinden. Deze semi-aquatische gras heeft de voorkeur van artsen om zijn therapeutische eigenschappen. Meestal gevonden in de VS, Azië en Europa, groeit het algemeen langs de oevers van de rivier. Met kleine ronde blaadjes, is waterkers bekend om zijn pittige, scherpe smaak. Hun oorsprong kan worden getraceerd terug naar de oude dagen van de Griekse en Romeinse beschavingen. Gezondheid bevorderen, is waterkers gebruikt voor de behandeling van een aantal klinische aandoeningen vroeger.

Gezondheidsvoordelen van waterkers Juice:

Waterkers kan in de vorm van sap, alleen of gemengd met andere kruiden en groenten. Drink het sap kan nuttig zijn voor u in veel ways.As te zijn scherpe smaak en sterke kunt niet iedereen tevreden, dus is het raadzaam om te mengen met andere kruiden. Enkele van de voordelen voor de gezondheid van waterkerssap zijn:


Skin Health:

Alleen van toepassing OTC crèmes en lotions zal uw huid textuur glad en mooi te maken. Iets meer aan deze nodig hebben. Waterkers sap drinken geeft je lichaam vitamine C en A van binnenuit. Dit verbetert de gezondheid van de huid en het weefsel aan het einde (1).

Gezond haar:

Waterkers kan worden gebruikt om een ​​aantal problemen haar te behandelen. Drink het sap kan behulpzaam zijn bij het omgaan met haaruitval en roos (2) zijn.

Tegen anemie:

Als u last heeft van een ijzertekort, waaronder waterkerssap in uw dieet kan nuttig zijn. Het is ook rijk aan vitamine C, die helpt het lichaam te absorberen ijzer beter (3).

Kenmerken ontstekingsremmende:

Waterkers bevat een hoog gehalte aan vitamine C, die het lichaam bij het bestrijden ontstekingen helpt. Drink het sap kan helpen bij het vinden verlichting van de symptomen van verkoudheid en griep, evenals (4).

Antioxidant:

Waterkers bevat een goede hoeveelheid antioxidanten, die helpen het lichaam tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Helpt de effecten van veroudering te compenseren en (5).

Afrodisiacum:

Als u uw daling van seksueel verlangen te vinden, is er geen noodzaak om te bereiken voor OTC-producten voor prestatieverbetering. In plaats daarvan, waterkers sap drinken een paar keer per week en maak uw seksleven (6).

Controls bloedsuikerspiegel:

Dit is niet klinisch bewezen, maar met behulp van het sap van waterkers kan helpen om de bloedsuikerspiegel onder controle (7). Oplosbare vezels kan de absorptie van koolhydraten regelen door het lichaam.

Gezonde botten:

Waterkers bevat de juiste hoeveelheid calcium, vitamine A, vitamine C en magnesium. Dus, deze in de voeding kan leiden botten gezond en sterk (8).

Verlichting van koude en hoest:

Waterkers zwavel bevat glycosiden, die slijmoplossend en kan bruikbaar zijn bij de behandeling van chronische bronchitis (9) zijn.

Spijsvertering:

Sap van waterkers kan helpen uw spijsvertering. De vezels en vitamine C-gehalte kan maagzuursecretie bevorderen, het bevorderen van de spijsvertering (10).

1 DNA Damage Resistance:

In een aantal studies is te zien dat het gebruik waterkers het vermogen van een cel om DNA beschadigen (11) resist kan verbeteren.

Goed voor Vision 1:

Twee antioxidanten zijn overvloedig aanwezig in dit kruid, dat luteïne en zeaxanthine. Deze helpen om uw visie te verbeteren en te voorkomen maculadegeneratie (12).

1 Hangover Behandeling:

Soms kunt u naar huis gaan ook aangeschoten na het slikken te veel haringen van alcohol. Om snel te herstellen, drink een glas sap van waterkers (13). Het heeft een ontgiftende effect op de lever. Leegt de alcohol uit het lichaam snel.

1 lichaam reinigen:

Waterkerssap kan dienen als een reinigingsmiddel en helpen om organen zoals de colon schoon. Het helpt toxinen uit het lichaam (14) te elimineren.

1 Tanden:

Waterkers kan goed zijn voor orale gezondheid. E 'effectief bij de behandeling van tandvleesontsteking (15).

1 Schildklier functie:

Waterkers heeft een hoog gehalte aan jodium, die mensen kunnen helpen met schildklier aandoeningen zoals struma (16).

Juice Recepten Waterkers:

Waterkers kan worden gebruikt om van te watertanden en vruchtensappen en smoothies voedingsstoffen te maken. U kunt proberen deze recepten thuis en krijgen de verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van dit kruid.

Waterkers groen sap:

Om dit recept te maken, heb je een grote appel, 2 kopjes waterkers, 1 stengel bleekselderij, citroensap en een beetje 'peper nodig. Meng alles in een sapcentrifuge en serveer met ijsblokjes.

Komkommer Waterkers Delight:

Om dit smakelijke sap te maken, moet je 2 lange komkommers, een handvol waterkers, een appel en citroen en zout. Meng alles in een centrifuge en voeg een beetje 'van het water. Serveer gekoeld met ijs.

Dus waar wacht je nog op? Mee naar huis deze prachtige gras, en een aantal van de beste creatieve sappen uw familie ooit heeft geproefd te maken. Vergeet niet, met elke druppel die slikken, zult u profiteren van de vele voordelen voor de gezondheid dat geld nooit kunnen kopen!

Dit artikel heeft me geholpen? Gelieve uw commentaar met ons in de commentaren hieronder.

Aanbevolen links:

  • 32 Verbazingwekkende voordelen van waterkers voor huid, haar en Gezondheid
  • 6 Voordelen verrassende Angelica kruid voor huid, haar en Gezondheid
  • 13 geweldige voordelen van calendula kruid voor huid, haar en Gezondheid
  • 11 geweldige voordelen van hyacint gras voor huid, haar en Gezondheid
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha