16 Must Know Beauty Tips voor de gevoelige huidHebben en mooie huid te behouden is een echte moeilijke taak deze dagen gezien de hitte en de vervuiling in het milieu. Er zijn maar weinig die geboren zijn met gloeiende huid, maar voor de rest van ons, vooral mensen met een gevoelige huid moet in harde werk te zetten voor het beheer van de huid duidelijk en helder. Ontdek de schoonheid tips voor de gevoelige huid!

Bron: Shutterstock


Alvorens in te gaan op de tips voor huidverzorging, doen we een beetje quiz onszelf om de gevoeligheid van onze huid te leren kennen.

Quiz: uw gevoelige huid?

  1. Let op kort na het wassen van je gezicht. Uw huid voelt strak of ongemakkelijk?
  2. U bent altijd van die rode vlekken en huiduitslag vaker dan anderen?
  3. Uw huid wordt verbrand of gelooid gemakkelijk, zelfs als je buiten in de zon voor een minder tijd?
  4. Je huid voelt zich ongemakkelijk met de meerderheid van cosmetica?
  5. Uw huid reageert negatief op cosmetica en chemische kleurrijke kunstmatige?
  6. Hebt u last formulier vroegtijdige rimpels en fijne lijntjes?
  7. Is uw jeukende of droge gebieden die gevoelig zijn wankele?

Als uw antwoord 'Ja 'voor het grootste deel van de vragen, dan is er geen twijfel over uw huid gevoelig is in de natuur. Onderhoud nodig gevoelige huid te beschermen tegen de omgeving en voorkomen niet beschadigd. Laten we nu eens kijken wat praktijken kunnen worden gevolgd en rechtsmiddelen zoals werk thuis bij het bevorderen van het werk in de richting van de verzorging van de gevoelige huid.

Beauty tips voor de gevoelige huid:

Hier is een lijst van de top 16 tips voor de gevoelige huid zorg:

Let op wat u koopt:

Gevoelige huid helaas niet goed reageert met allerlei ingrediënten die in de producten. Het is zeer belangrijk om de ingrediënten in het product dat je koopt om huidirritatie die kunnen optreden na gebruik te vermijden weten. Veel schoonheidssalons zijn alleen de huid tests om het juiste product dat moet passen bij uw huidtype te vinden.

Huidtest voor de gevoelige huid:

Zoals ik al zei, is het zeer belangrijk om een ​​huidtest gedaan voordat u een nieuw product op het gezicht of probeer een nieuw merk van cosmetica helemaal. Doe gewoon een kleine hoeveelheid op de huid, niet het gezicht, gedurende 48 uur aan een huidreactie te zien.

Hydrateren uw huid:

Na een schema gezonde huidverzorging is zeer belangrijk voor alle huidtypen, met name de soorten gevoelige huid die water moet worden vergrendeld om te voorkomen drogen. Gebruik een vochtinbrengende crème die je huid, bij voorkeur biologisch past. Veel cosmetische bedrijven zijn gekomen met moisturizers speciaal voor de gevoelige huid. Probeer één van hen om goede resultaten te krijgen.

Controleer wat je eet:

Dit is iets dat je klaar in elk bericht over de huid duidelijk en helder zou zijn. Het is erg belangrijk om uw dieet te controleren. Gezonde eetgewoonten te ontgiften en je stralende huid. Drink veel water en verse vruchtensappen te houden van uw huid gehydrateerd. Dit is de belangrijkste beauty tips voor de gevoelige huid. Sommige voedingsmiddelen kunnen negatief reageren op uw huid en verhogen de gevoeligheid. Te analyseren en ze te vermijden.

Weg te houden van de zon:

Te veel hitte beschadigt de cellen van de huid en vaak huiduitslag en huidziekten veroorzaken. Schadelijke ultraviolette stralen van de zon moet worden vermeden door het dragen van een zonnebril en het gebruik van zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. Bovendien, niet een stap naar de zon mogelijk.

Was je gezicht:

Wanneer je de kans krijgt, altijd was je gezicht. Niet alleen hydrateert de huid, maar ook helpt om de onzuiverheden die kunnen verstoppen de poriën reinigen. Dep de huid te drogen altijd. Vermijd wrijven.

Zorg goed voor je ogen:

Huid rond de ogen zeer gevoelig is dan de rest van het gezicht. Daarom wordt het nog belangrijker om goede kwaliteit oog crèmes en reinigingsmiddelen gebruiken elke avond voor het slapen gaan.

Externe factoren voor de gevoelige huid:

Het is niet alleen wat je eet, kan een aantal externe factoren zoals roken, stress, gebrek aan slaap of overmatige vervuiling gevoelige huid veroorzaken aan oplaaien met huiduitslag en kan huidproblemen nog groter veroorzaken.

Gebruik gezichtsreiniging doekjes:

In plaats van het gebruik van agressieve handdoeken, proberen met behulp van gezicht doekjes die alleen vereist dat u om te worden geaaid op de huid door te wrijven.

Algemene zorg voor de gevoelige huid:

Niet alleen je gezicht, je lichaam nodig heeft liefde en zorg. Gebruik lekkere douche gels en moisturizers die je huid past om het zacht en soepel te maken.

1 Kies Cosmetica met zorg:

Kies altijd voor cosmetische producten die "Geur", omdat de meerderheid van cosmetische geur kan reageren met een gevoelige huid problemen. En 'veel beter als je de producten het label kiest "Geen kunstmatige kleurstoffen".

1 Gebruik producten met zorg:

Nooit getest op nieuwe producten, met name voordat u een reis of een feest. Ze kunnen de conditie van de huid verergeren en ondergang van de looks gehele getallen. Altijd gaan voor de producten die u vóór of die uw dermatoloog voorschrijven hebben ervaren.

Men gebruik maken van een milde wasmiddelen:

Vermijd het gebruik van zeep en gezicht wast dat chemicaliën en conserveringsmiddelen bevatten, omdat ze kunnen uitdrogen en beschadigen de gevoelige huid. Ga voor milde hypoallergene wasmiddelen plaats.

1 Effectieve Toner:

Geen alcohol toner niet te gebruiken op je huid. Dab verse rozenwater over je huid met een schone katoenen bal.

1 + Yoghurt Havermout:

Yoghurt en havermout kunnen samen worden gemengd om een ​​zelfgemaakt masker voor de gevoelige huid. Het verwijdert zachtjes dode huidcellen en tan zonder strippen vocht. Regelmatig gebruik geeft u een vlekkeloze huid.

1 Drink meer water:

Last but not least, veel water drinken. Heb je niet gehoord dat het water maakt de huid helder en mooi?

Volg de tips en natuurlijk vechten tegen gevoeligheid van de huid! Je weet dat de meeste van de tips die hebben gewerkt voor u? Vergeet niet om met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha