16 kokoswater gezondheidsvoordelen U MOET WETEN OVER16 kokoswater gezondheidsvoordelen U MOET WETEN OVER

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van de kokosnoot water? Coconut water is het sap dat is gelegen in een groene kokosnoot. Beste dronken toen de kokosnoot is minder dan vijf maanden, of sap kan bitter geworden. De vloeistof bevat veel gezonde natuurlijke ingrediënten en wordt wereldwijd gebruikt eeuwen verschillende problemen, evenals voor de voordelen voor de algemene gezondheid te behandelen. Hier zijn slechts een paar van de vele voordelen voor de gezondheid van de kokosnoot water:

1. sterke botten en het voorkomen van nierstenen

Kokoswater is rijk aan calcium, mangaan en zink, dat helpt botten gezond en sterk te houden. Een ander ingrediënt van kokossap kalium, die bekend is om oplossen nierstenen en alkaliseren urine, waardoor de vorming van nierstenen te stoppen.


2. Energy Booster

Als je hebt gedronken Red Bull voor die extra boost van energie, probeer dan kokoswater. En 'een van de beste natuurlijke energie drankjes! Kokoswater geeft je een instant energie nodig; is gezond, hydraterende en verfrissend.

3. reguleert de bloeddruk

De kalium en magnesium in de kokosnoot water zijn zeer goed voor het cardiovasculaire systeem. Het regelt de bloeddruk en kan het risico op een hartaanval te verminderen.

4. Het versterkt het immuunsysteem

Kokoswater is antifungale evenals antibacteriële eigenschappen, die helpen om het immuunsysteem te stimuleren.

5. hydrateert het lichaam

Een van de bekendste coconut gezondheidsvoordelen van water hydratatie. Het sap van een kokosnoot is verpakt met precies dezelfde elektrolyten dat je lichaam, die een uitstekende drank maakt hydrateren vloeistof en drinken maakt een groot sportman ook natuurlijk. Als je ervaart na een lange nacht ochtend kater, probeer het drinken van kokoswater zal uw systeem snel hydrateren, helpen om sneller en gemakkelijker te herstellen.

6. Verminderen van stress

Deze prachtige natuurlijke drank bevat ook ingrediënten die kunnen helpen verlichten van stress! Studies hebben aangetoond dat stoffen in de kokosnoot sap kan stress te verminderen en te helpen met lage niveaus van depressie en angst.

7. verlaagt slechte cholesterol

Kokoswater kan helpen lagere slechte cholesterol en verhoging van het goede in je lichaam; studies hebben aangetoond dat mensen die de vloeistof op een regelmatige basis drinken lijden minder beroertes dan mensen die niet drinken kokoswater.

8. Het helpt met gewichtsverlies

Veel mensen drinken kokoswater in plaats van sap in de ochtend en is al lang bekend om zijn vermogen om te helpen met gewichtsverlies. E '99% vetvrij en een enkele dosis bevat slechts 50 calorieën.

9. verbetert de bloedcirculatie

Kokoswater is een goede bron van vitamine C, eiwitten en vezels, die zal helpen om de bloedcirculatie en hartslag te verbeteren.

10. bestrijdt huidinfecties

Kokoswater kan direct worden aangebracht op de huid; de schimmelwerende en antimicrobiële coconut water kan worden gebruikt om allerlei infecties van de huid te bestrijden en helpt de onvolkomenheden en acne genezen sneller.

11. Anti-aging

Kokosnoot gezondheidsvoordelen water bevatten anti-aging. Rijk aan antioxidanten en verschillende voedingsstoffen, coconut water heeft sterke anti-aging, die de pH in het lichaam evenwicht, waardoor weefsel sterker en hydrateren van het gehele systeem.

12. Diabetes

Het verbruik van de kokosnoot water regelmatig kan helpen bij het controleren van diabetes, want het verbetert de bloedcirculatie en helpt om bloedvaten, die vaak kan worden beperkt door plaque in een diabetische verbreden.

13. Mooie Huid

Niet alleen kokoswater kan helpen die last hebben van acne, maar wanneer het lokaal toegepast op de huid, kan dit natuurwonder hydrateren, voeden en de toon van de huid.

14. Beter vertering

Kokoswater kan de spijsvertering te verbeteren en vermindering van het optreden van zure reflux ongemak.

15. sterke botten

Kokosnoot water bevat calcium, waarbij de botten gezonder en sterker te maken.

16. Coconut water voor het haar

Wist u dat u kokoswater kunt toepassen op het haar heb je? Kokoswater kan helpen hydrateren en voeden uw sloten, het voegt meer glans, voorwaarden en verzacht haar, bestrijdt haaruitval en breuk en verbetert de haargroei. Massage haar met kokoswater regelmatig voor shampoo en zie de prachtige resultaten!

Kokoswater is al lang een populaire drank in de tropen, waar het gemakkelijk beschikbaar kunnen nu vers of ingeblikt of gebotteld worden gekocht ook. Het is bekend door sommigen als "levenswater", die veel van de voedingsstoffen en mineralen die nodig zijn om gezond cardiovasculair systeem, spieren, zenuwstelsel, het immuunsysteem te handhaven bevat.

Welke andere voordelen voor de gezondheid van de kokosnoot water weet je dat? Voel je vrij om je kennis in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  2   0
Juli- 7, 2015 | 08:00:20 | later 8 uur

Ik hou van coconut water!

  0   2
Juli- 7, 2015 | 16:04:31 | later 16 uur

Goede site! I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha