16 hygiëne factoren om te zoeken in een Beauty ParlourEen reis naar de plaatselijke schoonheidssalon kunnen een aantal broodnodige verlichting te brengen in het midden van een hectische week en eindeloos.

Een gezicht, een ontspannende massage, ontspannende hoofd, of gewoon wenkbrauwen onbebouwd vorm blijkt te mood enhancers direct zijn. Deze dingen en vele anderen is de reden waarom we blijven terugkomen naar de salon.


Het is een plek die we vaak bezoeken, net zoals vele anderen doen. De instrumenten en producten die ons zijn dezelfde die gebruikt worden voor andere klanten ook. Deze nabijheid om dingen te delen kan soms te wijten aan enkele infectie of ernstige gezondheidsproblemen alert. Een plek die ook mag lijken schoon en netjes, kan niet altijd de schoonste van gewoonten. Houd een aantal elementaire hygiëne in het achterhoofd kan u helpen vanaf elke mogelijkheid van besmetting en dergelijke weg te blijven.

Onthoud deze naast lokaliseren. Houd je ogen open en kennis te nemen van wat er wordt gevolgd en wat niet. Waar je ook iets ontbreekt voelen, zeker om het te wijzen aan het management.

Dingen te zoeken

Schoonmaken praktijken:

Houd je ogen open om te zien of uw salon regelmatig wordt schoongemaakt. Zorg ervoor dat er geen sporen van haren knippen of wasstrips gebruikt op de vloer of in een hoek van de kamer of onder de stoelen. De producten die buiten worden gehouden, moeten stof zijn. Alle make-up kwasten moet bij voorkeur in een afgesloten ruimte worden bewaard en mag niet muf ruiken of bezwete.

Ontsmettingsmiddel:

Controleer of het personeel van de salon gebruikt ontsmettingsmiddel hard op apparatuur die wordt gebruikt tijdens de verschillende behandelingen aangeboden.

Disposable producten:

Deze moeten worden gebruikt waar nodig, de mogelijkheden van infectie.

Grondige reiniging van tellers:

De tellers en de verschillende client stations moeten worden gereinigd na elk gebruik.

Spray flessen:

Met behulp van een spuitfles trigger voor producten is een goede manier om te waarborgen dat de infectie niet verspreiden.

Waxen individuele producten:

Voor de behandeling gerelateerde wax, moeten alle containers worden gereinigd na elk gebruik. Zorg ervoor dat de was op sommige klanten niet worden hergebruikt.

Verse handdoeken gerecycled:

De handdoeken worden gebruikt in de woonkamer moet fris en schoon zijn.

Katoenen ballen voor gebruik:

Deze moeten worden bevochtigd en alleen genomen op het tijdstip van gebruik. Katoenen ballen die eerder werden bevochtigd en leugens worden buiten gehouden zijn een veilige plek voor bacteriën opbouw.

Persoonlijke gezond:

Alle medewerkers die deelnemen aan de klanten moet in goede gezondheid. Iedereen met zelfs een hoest en verkoudheid base mag niet werken op een cliënt of heel dicht omdat het kan leiden tot de verspreiding van infecties.

Handenwassen:

Uw schoonheidsspecialiste moet reinigen/haar handen met water en zeep of een hand sanitizer voordat u begint met een schoonheidsbehandeling, vooral een die inhoudt dat het aanraken van je gezicht.

1 Goed verzorgd:

Personeel moet goed worden gekleed met haar haar vastgebonden, zo lang, correct en schoon hun nagels geknipt.

1 Handschoenen:

Indien nodig moet het personeel handschoenen om het risico op infectie.

1 Sterilisatie:

Hulpmiddelen zoals scharen, scheermessen, pincet, en deze moet regelmatig worden gereinigd en gesteriliseerd.

1 Temperatuur:

De temperatuur in de woonkamer moet zodanig zijn dat het personeel of klant niet worden zweten zijn. Zweet is een broedplaats voor bacteriën en ziektekiemen onmiddellijke.

1 duik in potten:

Dit is een praktijk die dodelijke infecties heel gemakkelijk kan veroorzaken. Met behulp van uw vingers om het product uit een potje te verwijderen, toe te passen op de client, en dan weer door dompelen je vinger in de pot is zeker een schot manier van verspreiding van ziektekiemen.

1 Tik op het eigen risico:

Zorg ervoor dat uw schoonheidsspecialiste is niet blazen op een borstel, maar in plaats daarvan vechten om overtollig product te verwijderen.

Deze gemakkelijk te herkennen tekenen zal u helpen begrijpen als uw woonkamer is volgende basishygiëne of minder. Praat met de directie en express uw zorgen als je het gevoel dat er is behoefte aan verbetering.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha