16 Home Remedies om te voorkomen dat een snelle BelchingWeet je nog zitten in een belangrijke zakelijke lunch en recht in het midden van je prachtige baan, het lichaam maakt een geluid onhandig? Stilte volgt. Een natuurlijke reactie van het spijsverteringskanaal van je lichaam om overtollige lucht te verdrijven, kan oprispingen gênant zijn.

Boeren is een gemeenschappelijk optreden, niet een medische aandoening die u zich zorgen zou moeten zijn. Zonder boeren, kan gas in de maag verspreid naar andere delen van de buik, waardoor pijn of krampen. Hoewel dit een natuurlijke reactie van gassen in het lichaam kan leiden oprispingen sociale problemen.


Hieronder zijn 16 snelle en effectieve home remedies voor boeren om een ​​sociale faux pas te vermijden:

Home remedies voor boeren

Venkel:

Venkel zaden zijn een goede remedie voor oprispingen. Venkelzaad helpen bij de vertering van voedsel en worden vaak aangeboden na de maaltijd voor een goede spijsvertering. Kauwen een halve theelepel venkelzaad na een maaltijd om te voorkomen dat het boeren.

Gember:

Gember huisremedie gebruikt om een ​​verscheidenheid van aandoeningen zoals diarree en misselijkheid. Kauwen een stukje gember, drink een kopje gemberthee of zuigen gekonfijte gember te vermijden oprispingen. Crush gember, voeg een scheutje citroensap en een theelepel honing in een glas lauwwarm water en drink het mengsel om te voorkomen dat het boeren.

Pepermunt:

Pepermunt is een goede remedie voor oprispingen. Pepermunt thee kalmeert de intestinale spieren en vermindert stoelgang krampachtige om oprispingen te voorkomen. Voeg een theelepel gedroogde pepermunt verlaat om een ​​kopje water, kook het mengsel en drinken ongeveer een half uur na een maaltijd om oprispingen te voorkomen.

Bakpoeder:

Baking soda is een effectieve huis remedie voor oprispingen. Drink een glas water vermengd met twee theelepels zuiveringszout om oprispingen te beheersen.

Papaya:

Eten van een kom gesneden papaya te controleren oprispingen. Papaya bevat het enzym papaïne, die helpt bij de vertering en verhindert gasvorming in de maag. Geen gas, geen oprispingen!

Citroensap:

Lemon, zoals gember, is uitstekend voor de spijsvertering. Meng een theelepel citroensap met een halve theelepel bakpoeder in een kopje water. Drink de oplossing voor ongeveer tien minuten na een maaltijd. Een glas water met limoensap en appelazijn na elke maaltijd voorkomt ook de vorming van gas in het spijsverteringskanaal.

Komijn:

Roast gelijke hoeveelheden van komijn, selderij zaad en venkelzaad. Verbruikt het mengsel als het eenmaal is cool. Drink een glas warm water nadat je het mengsel kauwen. Dit zou moeten helpen bij het controleren oprispingen en voorkomen de vorming van gas.

Kardemom:

Oprispingen wordt veroorzaakt als gevolg van spierspasmen in het spijsverteringskanaal. Kardemom kan helpen bij het controleren spasmen en oprispingen te voorkomen. Dit huis remedie voorkomt de productie van spijsverteringssap eigen risico, dus het bevorderen van de spijsvertering. Verwijder voorzichtig de huid en kauwen op een pod van kardemom na elke maaltijd om oprispingen te voorkomen.

Kruidnagel:

Teentjes zijn een uitstekende oplossing voor home oprispingen. Kruidnagel kalmeren de spijsvertering en onderdrukken de productie van gas. Kauwen een teentje na elke maaltijd om te voorkomen dat het boeren. Kruidnagel kan ook misselijkheid te voorkomen.

Yoghurt:

Heb je je ooit afgevraagd waarom mensen die in het zuidelijke deel van India leven houden van hun yoghurt? Yoghurt bevat bacterieculturen Lactobacillus bulgaricus dat het proces van de spijsvertering helpt, kalmeert prikkelbare darm en voorkomt oprispingen.

1 Melk:

Een ander drankje dat de spijsvertering proces helpt is melk. Warme of koude melk ontspant de spieren van de buik en vergemakkelijkt oprispingen. Een groot glas melk zit vol met allerlei goede bacteriën, wat geweldig is voor de spijsvertering zijn.

1 Koolzuurhoudende opluchting:

Als het blijkt om een ​​geval van boert en niet-koolzuurhoudende dranken bij de hand te zijn, kunt u uw eigen te maken! Gewoon mix een beetje 'van citroensap tot een verzinsel van water en soda. Je kunt drinken, zelfs na oprispingen haar aanwezigheid gevoeld. Het elimineert de maag van het gas veel sneller.

1 Tea Behandeling:

Warm water van welke aard dan is het goed om overtollig gas uit de maag te verwijderen. Als dit hete water in de vorm van thee, hoe beter! Thee of groene fruitige verscheidenheid van de spijsvertering en de opname van mineralen ook.

1 Langzaam naar beneden:

Vergeet niet om te zeggen "kauwen elke hap dertig keer voor alle tweeëndertig tanden"? Kauwen goed niet alleen het gemakkelijker maken voor je maag om het voedsel afbreken wet, maar voorkomt ook grote hoeveelheden lucht die de mond tijdens het kauwen. Ook volgen andere populaire spreuken, zoals "niet praten met je mond vol" en "langzaam te eten" - deze tips zullen u helpen om seculiere afhouden oprispingen.

1 Verander uw dieet:

De overtollige gas in je lichaam is het gevolg van een ongezonde voeding. Dus zorg ervoor dat je veel van zuivelproducten en gestoomde groene groenten in elke maaltijd. Voor voedingsmiddelen te vermijden, is het beter om geen gewoonte consumeren frisdranken en slagroom maken. Bovendien regel "niet roken" verstaan ​​deze ziekte ook.

1 Omkleden:

Als je in de gewoonte van altijd het dragen van strakke kleding, krimpen de normale ruimte liet voor het optimaal functioneren van het spijsverteringsstelsel. Dit maakt plaats voor aanslagen burp.

Dit zijn enkele van de beste home remedies die zal helpen om boeren boeren op afstand, vooral als je bedrijf! Probeer ze omdat ze werken!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha