16 GOUDEN REGELS VAN HET LEVEN16 GOUDEN REGELS VAN HET LEVEN

1) De regel van de boemerang

Wanneer we anderen helpen - we in feite onszelf helpen we ... Het zaad van de goede daden die we planten, leidt doorgaans tot het verzamelen van positiviteit, geluk en tevredenheid.

2) De regel van de hoogste weg

We kunnen verhuizen naar de hogere weg / standaard van de enige levende als we aan anderen geven meer dan ze vragen van ons en als, op elk moment, we behandelen de beste mensen die we behandelen.


3) De leerregel

Potentieel kan elke persoon die we ontmoeten ons iets nieuws, dus ons leven verrijken leren.

4) De regel van wederkerigheid

Voordat u begint met weddenschappen met tekortkomingen van andere mensen, besteden we aandacht aan onze fouten ... Laten we terug wat we te geven. Daarom, als u zich afvraagt ​​hoe om gelukkig te zijn in het leven, geef geluk weg en weer honderd keer.

5) De regel van de geest

Meestal, wanneer we werken met andere mensen en richten onze gezamenlijke inspanningen om een ​​en hetzelfde doel te bereiken, zijn we meer kans op succes te bereiken sneller.

6) De regel van de teelt

Elke relatie, net als een bloem, moet de teelt en voeding, als gevolg daarvan, investeren we onze tijd en energie en moeite om onze relaties met anderen te cultiveren.

7) De regel van de twee kanten van dezelfde medaille

Elke situatie of een probleem, hoewel het lijkt misschien negatief, heeft positieve kanten aan. Bijvoorbeeld, het verliezen van je huidige baan vrije kans om te zoeken naar een betere!

8) De regel van het geloof

Wanneer we geloven in mensen en proberen hun beste kwaliteit, ze de neiging om deze kwaliteiten nog meer te tonen voor ons. Bovendien, als we geloven dat we kunnen of niet iets te doen, we zijn echter gelijk!

9) De regel van de houding

Twee mensen kunnen dezelfde situatie of probleem anders te zien en hun innerlijke houding zal bepalen of ze uit het zal gaan als winnaars of lijden nederlaag.

10) De regel van het kwaad

Vaak mensen die gewond zijn geraakt hebben de neiging om anderen te kwetsen. Probeer dit te onthouden wanneer u een persoon te ontmoeten en behandel ze met mededogen en vriendelijkheid.

11) De regel van fortuin

Geluk is niet iets toevalligs. Geluk komt van de beslissing en vastberadenheid. Een persoon die zichzelf beschouwt / geluk zal altijd blijken hem / haar recht. Succesvolle mensen creëren en vorm hun geluk met zijn eigen handen.

12) De regel van de oprechte interesse

Mensen hebben de neiging om een ​​positieve houding te hebben en tonen meer interesse in de mensen die voor het eerst hebben interesse getoond in hen.

13) De regel van de betrekkingen

Verbeter je relaties. Ze niet waarderen een situatie of positie die je relatie.

14) De regel van de keuzes

Keuzes die we maken nu onze toekomst bepalen. We herinneren en ervoor zorgen dat we genieten van de goede dingen en de juiste keuzes maken. Als je snel wilt gaan - ga alleen, als je wilt om weg te gaan - gaan samen.

15) De regel van de Smiles

Mensen zeggen dat een glimlach is de universele welkom en iedereen begrijpt een glimlach. Wanneer je een glimlach aan iemand te geven - je meestal terug te gaan!

16) De regel van de misdaad

Zorg ervoor dat u vergeven die je beledigen, en stel de gevangene vrij. Als ik zeg "gevangene", bedoel ik niet een ander persoon!

Voel je vrij om je gedachten te wisselen over dit onderwerp in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   0
Augustus 13, 2015 | 22:22:32 | later 2 uur

Wat een geweldige website! Ik mijn dag beginnen met het!

  3   0
Augustus 14, 2015 | 03:02:52 | later 6 uur

Good stuff!

  2   2
Augustus 14, 2015 | 06:22:02 | later 10 uur

Hou van de post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha