16 geweldige voordelen van sap Sapota voor huid, haar en GezondheidSapota is een tropische vrucht, behorend tot de familie Sapotaceae. Zijn wetenschappelijke naam is sapodilla en is afkomstig uit Mexico, Midden-Amerika en het Caribisch gebied. De andere namen zijn Chicku sapota, Lamoot, noseberry en sapoti.

Sapota vrucht heeft een korrelige textuur en een lichte muskusachtige smaak. Snijd de vrucht doormidden en schep het vlees tot een verfrissende sap te maken. Het sap moet worden genoten zonder toevoegingen aan zijn unieke smaak te proeven.


Voordelen van Sapota Juice:

Sap Sapota ook wel bekend als het sap of sap chikoo sapodilla is bekend om zijn geweldige voordelen. Laten we eens kijken naar de voordelen sapota sap:

Sapota Juice voor de gezondheid:

sapota voordelen voor de gezondheid van het sap zijn de volgende:

Goede bron van essentiële voedingsstoffen:

Zoals de meeste vruchtensappen, wordt sap Sapota gepakt met een aantal essentiële voedingsstoffen. Het bevat grote hoeveelheden vitamine A, B en C. Het is een goede bron van mineralen zoals koper, niacine, ijzer, calcium en fosfor.

Behandelt maag- en darmstoornissen:

Chikoo sap bevat een speciale stof genaamd tannine, een natuurlijke polyfenolen die zuren neerslaan eiwitten te neutraliseren. De tannines zijn ook anti-parasitaire, antivirale, anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen. De anti-inflammatoire eigenschappen van het sap Sapota voorkomen gezondheidsproblemen zoals gastritis en darmstoornissen. Het helpt ook bij het verwijderen van afvalstoffen uit de buik.

Kalmerend en verbetert de gezondheid van het bot:

Sapota sap is zeer effectief kalmerend middel dat de zenuwen ontspant en verlicht stress. Heeft hoge concentraties van vitamine B, die spanning vermindert en helpt om vermoeidheid te overwinnen. Heeft een overvloedige hoeveelheid calcium die helpt bij het versterken en verbeteren van de kwaliteit van het bot.

Activeert het immuunsysteem:

Het vitamine C in het sap sapota versterkt het immuunsysteem en weerstand tegen infectieuze agentia te ontwikkelen. Het is ook nuttig om schadelijke vrije radicalen weg te vangen. Het drinken van sap per dag te sapota effect virale, bacteriële en parasitaire systeem intern orgaan te voorkomen.

Hoog gehalte aan vitamine A:

Vitamine A is zeer nuttig om zicht te verbeteren. En "noodzakelijk gezonde huid en slijmvliezen handhaven. Vitamine A beschermt tegen long- en baarmoederhalskanker.

Verhoogt Energie:

Sapota sap is rijk aan fructose en sucrose, die zich vult met energie en revitaliseert het lichaam onmiddellijk. Dit maakt het zeer nuttig zijn voor zwangere vrouwen en kinderen in de groei.

Grote laxeermiddel:

Sapota sap bevat een hoog gehalte aan vezels, waardoor het een uitstekende laxeermiddel maakt. Het sap niet alleen helpt om constipatie te verlichten, maar beschermt ook de colonmucosa van kankerverwekkende gifstoffen.

Vermindert het risico op bepaalde aandoeningen:

Sapota sap helpt gezond gewicht en vermindert het risico op diabetes en hartziekte. Ook actieve uitvoering van de darm.

Sapota Juice Haar:

Maakt het haar glad & Soft:

Regelmatige consumptie van sap sapota biedt de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om gezond haar te behouden. Het maakt het haar glad en zacht, waardoor het meer beheersbaar.

Bestrijdt roos en ander vuil:

De vitamine C in het sap sapota bestrijdt bacteriën op de hoofdhuid en kalmeert de huid om roos te voorkomen. Dit helpt zich te ontdoen van het puin follikels en versnelling van de groei van het haar.

1 Indirect helpt bij haargroei:

Sapota sap is zeer nuttig om bijnier vermoeidheid te keren. Dit handhaaft de juiste hormoonbalans dus bevorderen van de haargroei.

1 Voorkomt voortijdige vergrijzing van het haar:

Sapota sap verbetert de bloedcirculatie en reparaties haarvaten om haar dik en sterk te krijgen. Behoudt de natuurlijke kleur door het voorkomen van voortijdige vergrijzing van het haar. Dus, sapota sap drinken elke ochtend om haar glanzend en helder te krijgen.

Sapota Juice voor de huid:

1 Verbetert de teint:

Sapota sap bevat voedingsstoffen zoals vitamine C, vitamine A en andere mineralen, die helpen de natuurlijke structuur en teint verbeteren.

1 Aids collageenproductie:

Vitamine A en C in het sap sapota hydrateert de huid en voorkomt een droge, schilferige huid. E 'die nodig zijn voor de productie van collageen, dat bedrijven en de huidtinten. Het bevordert ook de elasticiteit en creëert ligament voor snel herstel.

Vertragingen eerste tekenen van veroudering:

De antioxidanten in sap sapota roeien vrije radicalen uit het lichaam, het vertragen van het verouderingsproces. Dus, het consumeren van sap sapota voorkomen de vorming van rimpels, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering.

1 beschermt tegen invloed Zonnebrand:

Sapota sap beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon en verontreinigende stoffen. Vermindert zonnebrand veroorzaakt door voortdurende blootstelling aan UV-stralen en voorkomt huidkanker. Breng het sap sapota lokaal op de huid om verkleuring van de huid, acne littekens en sproeten te verlichten.

Met zo veel voordelen uitgeroepen sap sapota, we zijn er zeker van dat u het zal opnemen in uw dieet! Ik hoop dat je het artikel hield. Vergeet niet om uw commentaar hieronder te verlaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha