16 geweldige voordelen van het zwemmen voor een gezond lichaamBent u een water baby? Hou je van zwemmers racen in het zwembad moeiteloos zien en je jaloers over het? Dan is het tijd dat je leert en beheersen de kunst van het zwemmen. Waarom niet deze vaardigheid het leven te leren en elk schot zwemmen een vreugdevolle ervaring?

Zwemmen is een super gezonde recreatieve activiteit die lage kosten en is niet beperkt tot elke leeftijdsgroep. Het is een geweldige workout die kunnen worden gedaan en bleef gedurende het hele leven. Zwemmen is een lage impact activiteit die veel voordelen voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid heeft.


Er kunnen verschillende uitdagingen die je kunt tegenkomen als een beginner. Allereerst is de angst voor water. Ten tweede, is leren zwemmen op schoten en dan komt het cruciale deel van de ademhaling tijdens het zwemmen.

Leer de basis van het zwemmen:

Als een beginner, ademhaling in een ontspannen manier lijkt misschien een beetje 'moeilijk. De angst om te verdrinken tegengehouden, maar dit is de eenvoudigste ding dat je moet beheersen als je wilt leren zwemmen.

Volg de tips en technieken die hier genoemd naar de ademhalingstechniek in het zwemmen te controleren:

 • Relax: het ontspannen van de spieren van het gezicht, kaak, mond en nek is de meest essentiële vaardigheden die je nodig hebt om te leren te kunnen ademen tijdens het zwemmen. Het is belangrijk om niet te gespannen en houden hun adem in onder water tijdens het zwemmen.
 • Adem uit:, wanneer het gezicht in het water komt, moet de mond een beetje open met een beetje 'lucht die gaat tussen zijn lippen. Het is belangrijk dat de lucht wordt uitgeblazen langzaam. Adem uit te snel konden de volgende inhalatie belemmeren, waardoor hyperventilatie.
 • Adem in: We weten dat de inspiratie komt van nature en moeten niet worden gedwongen. Het is waargenomen dat de meeste zwemmers ademen door de mond.
 • Verlengen Uitwaseming: De periode van de uitademing moet twee keer zoveel als het moment van inademing zijn. Hierdoor ontspannen ademhaling, die hyperventilatie voorkomt.
 • Blijf kalm: Het belangrijkste om te onthouden is niet in paniek te raken in het water. Als je toevallig per ongeluk water te slikken, dan is de vorm van de taal als je het alfabet K. Dit voorkomt dat het water naar beneden langs de keel zou uitspreken.

Zwemmen Gears en toebehoren:

Er zijn enkele fundamentele accessoires zoals zwemmen badpak, badmuts en zwembril die op grote schaal worden gebruikt door zwemmers. Er is andere apparatuur en accessoires die een expert zwemmer kan vereisen:

Zwemmen Caps:

Zwemmen caps zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren, maten, vormen en materialen. Het is belangrijk om de juiste badmuts die u het best past.

Goggles:

Zwembril is voorzien van diverse ontwerpen, kleuren, lenzen, pakkingen, riemen en neus bruggen. Meest populair zijn de Speedo zwembril, Speedo Futura Ice Plus en Vanquisher bril.

Clips neus/Caps:

Neusklemmen zijn kleine stukjes rubber beklede draad die opgelost kunnen worden op de neus. Hun doel is te knijpen de neus, zodat er geen water in in de neusgaten. Neus pluggen ook dienen hetzelfde doel.

Andere Gear Anderen:

 • Tagliatelle water of zwemmen noedels: het lange cilinders zacht schuim, die kunnen worden gebruikt als drijfmiddel. Deze fungeren als een grote hulp voor beginners zwemmen.
 • Swim Peddels: deze worden gebruikt voor zwemmers ook. Ze versterken je schouders en kunt u zwemmen in een veel sneller tempo.

Zwemslagen:

We weten allemaal dat zwemmen fungeert als een groot vermaak voor mensen van alle leeftijden. Het zorgt voor een relatief lage intensiteit training die uw geest verhoogt ook. Gemeenten recreatieve zwemslagen zijn vrije slag, schoolslag, kick-back en side shot.

Race Freestyle:

Dit wordt ook algemeen bekend als kruipen. Freestyle impliceert de flutter kick, dan drijven op de borst, rug en heupen. Vervolgens wordt dynamisch evenwicht toegepast waarmee drijvend in verschillende posities. Tenslotte worden armbewegingen toegevoegd aan dit freestyle zwemtechniek. Dit is de meest systematische en snelste van alle stijlen van het zwemmen. Dit is ook de meest populaire zwemmen race tussen triatleten en vele zwemmers fitness.

Breast Stroke:

Dit is vaak de eerste stijl die wordt aanbevolen voor beginners om te leren. Een groot voordeel van de kikker is dat de kop wordt gepositioneerd uit het water in het begin dat elke vorm van ademhalingsproblemen voorkomt. Rana is een populaire stijl van het zwemmen als hoofd van de zwemmer niet wordt ondergedompeld in het water het grootste deel van de tijd. Deze stijl kan worden uitgevoerd bij een relatief lage snelheid. In deze techniek, het zwemmen, zwemmer rust op de borst en armen licht breken het wateroppervlak. De benen zijn altijd onder water en de kop wordt overspoeld tijdens de tweede helft van de slag. In dit geval wordt de calcium aangeduid als een kikker kick.

Terug Stroke:

Deze stijl gaat zwemmen flutter kick, statische en dynamische balans. Het voordeel van deze techniek is dat u gemakkelijk ademen, letterlijk! Het nadeel is dat je niet kunt zien waar je naartoe gaat!

Vlinder:

De vlinderslag is de moeilijkste en de tweede snelste van alle stijlen van het zwemmen. Tijdens het gebruik van deze techniek, het zwemt op zijn borst en handen samen tegelijk bewegen. Dit gaat gepaard met calcium vlinder die ook bekend staat als de dolfijn kick. Vlinderslag is een relatief moeilijker vereisen sterke spieren. De techniek bestaat uit het vlinder gesynchroniseerde armbewegingen en schopt naar de benen.

Beroerte Side:

De race deel gaat beoefenen armbewegingen en scissor kick individueel uit het water. Side Beroerte is een uitstekende levensreddende techniek die wordt gebruikt voor de lange afstand zwemmen. Racing kant maakt een grotere tolerantie swimmer omdat deze techniek gebruikt de bewegingen van de arm en been op hetzelfde moment, maar een beetje 'anders. Handen werken als roeispanen en geen stroom wordt verspild per aandeel schuin.

Zwemmen Tips voor beginners:

Neem een ​​kijkje op een paar tips om te zwemmen en tips die kunnen helpen bij het verbeteren van uw zwemmen stijl en maak je een betere zwemmer.

 • Houd uw bril op voor minstens een uur, zodat je wennen aan hen. Houden met een extra paar glazen op de hand. Een duidelijke set aan bewolkt, mistig dagen en een andere set voor de donkere dagen zon.
 • Praktijk en aandacht voor direct terug te trekken als u een adem te halen of trekt de schouder.
 • Ga naar een paar zwemmende vinnen, zodat u zich kunt concentreren op het efficiënt schoppen zonder oversteken ene voet naar de andere. Zwemvliezen helpt ook om de flexibiliteit van de enkels verhogen.
 • Gebruik van snorkel zwemmer, teneinde te concentreren op de rotatie van het lichaam en arm slagen met gemak.
 • Gebruik siliconen oordopjes voor oorontsteking en irritatie limiet te voorkomen.
 • Houd een kleine handdoek handig voor het drogen, reinigen of af te vegen doeleinden.
 • Interactie met de zwemmers voor de gids en een aantal tips ook.

Paar Algemeen Pool Tips:

Laten we eens een kijkje bij enkele van de algemene concilies van het zwemmen die u zullen helpen een goede zwemmer te zijn:

 • Voordat betast om te duiken in het water, zorg ervoor dat je de kennis van het zwemmen.
 • Je moet een veilige omgeving om te zwemmen kiezen.
 • Denk er altijd aan warming-up oefeningen te doen en strek uw gewrichten en spieren alvorens in het water.
 • Hebben veel vocht bij de hand en altijd je lichaam goed gehydrateerd.
 • Overdrijf het niet met zwemmen, als je gewoon een beginner.
 • Raadpleeg uw arts voordat u begint te zwemmen, als je een sedentaire levensstijl en je hebt geen oefening voor een lange periode van tijd gedaan.

Zwemmen Voordelen:

Er zijn talloze voordelen van het zwemmen. Het is een geweldige manier om gezond te blijven, fit blijven en vrienden te maken ook!

 1. Zwemmen helpt om een ​​vroegtijdige dood of niet tijdig voorkomen.
 2. Zwemmen helpt bij het verminderen van stress niveaus als meditatie geleden.
 3. Zwemmen verhoogt het niveau van endorfine, dat houdt je in vreugde en hulp in ontspanning.
 4. Onderzoek heeft aangetoond dat zwemmen de hersenen beter kan veranderen. Dit wordt gedaan door middel van een proces dat bekend staat als de hippocampus neurogenese vervangen van cellen verloren door stress.
 5. Swimming vermindert het risico van diabetes Type 2 van meer dan 10%.
 6. Swimming perfect evenwicht de niveaus van cholesterol in het lichaam. Net als andere aerobic oefeningen, zal het niveau van HDL.
 7. In tegenstelling tot andere aërobe training die plaatsvinden in droge lucht, lichaamsbeweging gaat zwemmen in vochtige lucht. Dit helpt om de symptomen van oefening geïnduceerde astma.
 8. Zwemmen is een van de beste calorie branders en is uitstekend geschikt voor het houden van uw gewicht onder controle.
 9. Anders dan toning de spieren van het lichaam, zwemmen helpt ook om het hart te versterken. Als zodanig zwemmen dient als een goede cardiotraining voor een gezond hart.
 10. Zwemmen leidt tot een full body workout. Verbetert de flexibiliteit en biedt een uitstekende stretch van top tot teen.
 11. Verbetert de balans, coördinatie en houding.
 12. Zwemmen is een uitstekende low-impact therapie voor bepaalde voorwaarden en verwondingen.
 13. Het is een leuke en plezierige manier om af te koelen op een bloedhete dag.
 14. Zwemmen bouwt spierkracht, uithoudingsvermogen en geweldig voor cardiovasculaire conditie ook.
 15. Dit is een uitstekende manier om gezond lichaamsgewicht, gezonde longen en het hart gezond te houden.

Breng tijd zwemmen is een prachtige manier om de spieren in het lichaam te stemmen en het verhogen van de spierkracht. Het wordt ook gevonden botsterkte bij vrouwen in post-menopauze verhogen.

Preventie van Ongevallen zwemmen:

Hoewel zwemmen is een low-impact uit te oefenen, kan zwemmen letsels ontstaan ​​door verkeerde techniek of uitdagende workouts.

Sommige van deze zijn hieronder opgesomd:

 • Zwemmer Schouder
 • Rana knie
 • Nekletsel
 • Onderrug blessures

Deze verwondingen kunnen worden voorkomen door de volgende eenvoudige regels:

 • Altijd onthouden om op te warmen en te rekken voordat een duik sessie.
 • Na een zwembad sessie, vergeet niet om af te koelen en te rekken.
 • Ontwikkel je functionele kracht, na een algemeen programma.

Wanneer je begint, kan zwemmen lijkt een zware taak. Maar, met een set goede geest, pure vastberadenheid, kennis en de juiste technieken, je kan zeker een succes te maken.

Wees geduldig en je zult snel zwemmen als een vis!

Dus je zwemmen? Wat vind je het leukste het leuk? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha