16 gevaarlijke bijwerkingen van visolieEen goede bron van omega-3 vetzuren, het gebruik van supplementen van visolie is stijgende, vooral onder degenen die proberen om een ​​beetje 'gewicht te doen. Hoewel er bijwerkingen van visolie, en andere supplementen, de voordelen de bijwerkingen.

Als je ooit die lijden onder de negatieve reactie van visolie te vinden, de reden is ongetwijfeld te wijten aan de overmatige consumptie van visolie; of het gebruik van visolie van slechte kwaliteit; of de combinatie van beide.


Aanbevolen dagelijkse dosis visolie:

Voordat het kennen van de bijwerkingen van de verschillende visolie, moet u zich bewust van het gebruik van omega-3 supplement. Vóór het lezen van de grijze kant van visolie, nemen we een kijkje nemen naar wat is te veel als het gaat om olie te vissen.

Volgens de FDA, dient de maximale dosis van dit supplement niet meer dan 3 gram per dag. Dit betekent dat maximaal 3 zachte gel van 1000 mg per!

Top 16 Bijwerkingen van visolie:

Dus, wat zijn de bijwerkingen van visolie? Lees verder om meer te leren:

Vis Burps:

Dit is misschien een van de meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met deze aanvulling. En de reden - uw spijsvertering reageert op olie vissen in een vijandige manier, niet toe te staan ​​om te worden opgenomen van de manier waarop het zou moeten zijn. Dit leidt tot ongewenste gas in de maag, dwingt hem om hem uit in de vorm van boert dat ruikt sterk naar vis.

Een van de meest voorkomende oorzaken van deze aandoening is het nemen van de capsule op een lege maag. U kunt voorkomen dat door inname van het supplement, samen met uw maaltijden.

Risico van metalen vergiftiging:

Mercury - is een ernstige plaag orgel! Mercurial vergiftiging indien niet onmiddellijk wordt behandeld, kunt u met een beschadigd hart en de lever. De visolie, die meestal van lage kwaliteit, kunnen grote hoeveelheden kwik bevatten. Aarzel dan niet om meer de dop van een rupee voor een goede kwaliteit aan te vullen; een spaarder lever zou kunnen zijn.

Trigger heartburns:

Consumptie van vis olie in grote hoeveelheden kan de spijsvertering verstoren, waardoor je met brandend maagzuur en zure reflux. Laat je lichaam gebruikt om dit supplement te krijgen. Verhoog de dosis geleidelijk in de tijd, om te voorkomen dat verstoring van uw spijsvertering.

Dunne ontlasting:

Maagklachten kunnen leiden tot ontlasting te winderigheid en een opgeblazen gevoel te voorkomen. Als u te veel visolie te gebruiken, dan kun je uiteindelijk een bezoek aan het toilet meer dan normaal. Dus, beperken consumptie en veilig te blijven.

Zorg er ook voor dat de toeslag die u koopt is een goede kwaliteit. Sommige goedkope supplementen gebruiken visolie rot in het productieproces. Dit kan je spijsverteringskanaal belemmeren, waardoor met diarree-achtige symptomen.

Gewichtstoename:

Als je op een track van het gewichtsverlies, raadpleeg dan uw arts voordat u visolie supplement. Sommige mensen ervaren gewichtstoename na het gebruik van dit supplement, dat is eigenlijk een verrassend neveneffect van visolie.

Ook kan dit te wijten zijn aan het feit dat u een supplement van lage kwaliteit. Als je gewichtstoename ervaren, trekken onmiddellijk naar het supplement te gebruiken en te bezoeken met uw arts.

Buikkrampen:

Meer dan eens hebben mensen de verschrikkelijke buikkrampen ervaren na het gebruik van deze supplementen. Studies in deze negatieve effecten suggereren dat onze spijsvertering het potentieel verteren de visolie boven heeft. Onverteerd olie beurt triggers gas, waardoor een gezwollen buik. Zwelling, vaak leidt tot hevige krampen en pijn in de buikstreek.

Als dit gebeurt, dan kunt u de dosis te verlagen. Kijk voor een paar dagen! Als de krampen zijn verdwenen, ga dan verder met de dosis verlaagd. Als krampen aanhouden, stoppen met het supplement en een bezoek aan uw arts.

Risico van bloeden:

Het nemen van supplementen van visolie, dan kon je vertrekken met een risico op bloeden. Het risico spiralen zelfs meer als de kwaliteit van visolie is slecht. Zoals eerder vermeld, zal alles boven 3 gram nadelige gevolgen hebben. Er kan een met bloed gekleurde urine, bloeden uit de neus, en, erger nog, hemorragische beroerte.

Te hoog gehalte aan vitaminen is niet goed:

Visolie zijn een goede bron van vitamine D en vitamine A. Studies suggereren dat terwijl deze elementen een belangrijke rol spelen in het helpen van uw lichaam te laten functioneren op de juiste manier, overmatige consumptie kan erg duur zijn. Je kunt eigenlijk supplement vitamine E in voeding met deze supplementen om het lichaam de omega-3 gehalte van deze supplementen synthetiseren.

Hoge niveaus van de bloedglucose:

Extreem hoge niveau van glucose in het bloed, het is zeker niet een goede zaak voor iedereen. En, als je overgewicht of obesitas zijn, dan moet je zorgen maken. Als u diabetes heeft, dan kunt u veilig verblijf van deze suiker niveau toenemende eigendom van visolie. Hoewel er geen bewijs ter ondersteuning van dit punt, moet u zeker het zekere voor het onzekere!

Hypotensie:

Hypotensie alias lage bloeddruk is een van de gevaren van het gebruik van deze supplementen. Terwijl mensen die lijden aan hoge bloeddruk behulp van deze antihypertensiva natuurlijke kunt nemen, wees voorzichtig in termen van de dosering. Neem contact op met uw arts als u al op anti-hypertensieve drug als een gecombineerd effect van beide kon je vertrekken met een risico op extreem lage bloeddruk.

1 hervat cholesterolgehalte:

Samengesteld uit triglyceriden, visolie is niets meer dan vet, en veel van. Hoewel dit heeft een grote bos van voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid, studies suggereren dat mensen die al op een hoog vet dieet gebonden zijn aan een hoger niveau van cholesterol te ervaren zoals visolie in hun dieet regime. Om zich te beschermen tegen de klauwen van LDL, kun je eigenlijk veranderen van uw dieet om dit supplement te nemen. In eenvoudige woorden - te verminderen netto consumptie van vet!

1 Ademhalingsproblemen:

Hoewel dit zelden, studies suggereren dat mensen moeite kunnen ondervinden ademhaling als gevolg van inname van visolie. De werkelijke reden hierachter is niet bekend. Als de theorieën zijn om het te geloven, kan een allergie voor visolie de bovenste luchtwegen ontstoken vertrekken, het blokkeren van de luchtwegen en verstopping. Dit op zijn beurt voorkomt dat de persoon inademen en uitademen zoals hij wil.

1 Allergische reacties:

Visolie, net als andere supplementen, kan ook leiden tot allergieën. Zeer gevoelige mensen zijn gebonden aan een soort van allergische reactie op dit voedingssupplement. Sommige van de allergische reacties op visolie omvatten:

  • Jeuk en huiduitslag.
  • Netelroos en roodheid op de huid.
  • Zwelling van de keel.
  • Misselijkheid.
  • Hoofdpijn.
  • Ademhalingsproblemen.

1 Niet veilig voor kinderen:

Je moet je kinderen houden - kinderen, baby's, evenals kinderen onder de 15 - van deze supplementen. Studies suggereren dat terwijl DHA aanwezig is in het supplement is essentieel voor de groei van het kind, de EPA kan schadelijke bewijzen als de kinderen van de lichamen van de kinderen niet weten hoe te communiceren met deze. Want er zijn alternatieve bronnen van DHA, wordt geadviseerd om deze supplementen te vermijden om DHA niveaus nodig maken. Het zal meer schade dan goed doen.

1 negatieve invloed op psychische stoornissen:

Studies suggereren dat het gebruik van supplementen van visolie voor mensen die lijden aan psychische stoornissen, zoals bipolaire stoornis en depressie hen kan in gevaar brengen van het draaien maniakken. Deze mensen zijn gebonden aan tintelingen ervaren - een kruipende achtige ervaring op de huid, extreme niveaus van ongeduldig en rusteloosheid, en erger nog - kunnen gewelddadig worden.

Als voorzorgsmaatregel, een arts raadplegen als u daadwerkelijk kon toedienen van deze geneesmiddelen voor deze mensen.

1 is niet veilig voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geeft:

Artsen over de hele wereld ten strengste verbieden het gebruik van visolie, in vormen geraffineerd, voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. De reden -het zware metalen, samen met andere verontreinigingen in dit supplement zou kunnen blijken schadelijk is voor zowel de moeder als het kind. Er is een verhoogd risico van bloeden van de baarmoeder bij vrouwen die gebruik van visolie maken vanwege de aard vertraging bloedstolsel Omega

De bijwerkingen van de bovenstaande visolie ontstaan ​​vooral wanneer u de instructies van uw arts te negeren. Of je bent gierig om de dop van het extra geld voor een goede kwaliteit van het product. Vergeet niet, het is altijd beter om veilig te zijn dan later spijt van krijgt. Gebruik supplementen strikt onder medisch toezicht en volg de instructies om bijwerkingen te voorkomen.

Gebruik visolie, als zodanig of in de vorm van supplementen? Heb je ooit meegemaakt bijwerkingen na het gebruik van hetzelfde? Hoe heb je dit soort incidenten te behandelen?

Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha