16 eenvoudige stappen om te oefenen Reiki MeditatieIn de drukke wereld van vandaag, zijn we altijd op zoek naar manieren om een ​​vreedzaam en gelukkig leven te leiden. Meditatie is een van de meest populaire manieren om stress te verslaan. Maar meditatie is geen one size fits all! Wat werkt voor u niet hoeft te werken voor mij. Gelukkig zijn er een aantal meditatie technieken die je kunt kiezen. Een van de meest ongebruikelijke manieren om te mediteren is Reiki!
Reiki is een energie-workout die volledige genezing en ontspanning biedt. Doe het perfect de "chakra's" (energiecentra wiel-achtige lichaam) kan leiden tot een meditatieve staat, waardoor universele levensenergie te laten stromen door het hele lichaam.

Hoe om te oefenen Reiki Meditatie

Hier zijn de stappen die u moet volgen om meditatie elementaire Reiki te beoefenen:


Ga liggen op een vlakke ondergrond, het houden van de rug recht (rechtop zitten comfortabel te doen). Haal diep adem voor een paar keer en zie hoe de energiestromen in het hete en genezing van uw lichaam in zijn puurste vorm. Adem uit, stel het tegenovergestelde, dat is, alle soorten van negatieve energieën (irritatie, angst, wanhoop, pijn, teleurstelling, enz.) Lopen weg van het lichaam volledig.

Nu, wanneer het lichaam perfect gepositioneerd is om meditatie te voeren, tune in. Hiervoor moet u uw handen te krijgen op deze vitale 'chakra' op de voorzijde van het lichaam op een rijtje. Laat haar handen niet verwijderen, tenzij en totdat het voelt om de chakra's te houden voor meer of minder tijd. Er moet echter niet minder dan 3 minuten.

Terwijl leunend zijn handen op chakra's, probeer voor te stellen dat de levensenergie in je lichaam. U moet de opkomst door het hele lichaam te voelen, te beginnen met je handen en dit zou het hoogste goed voor al uw zorgen te verstrekken. Als gevolg hiervan, zal je een gevoel van diepe ontspanning te krijgen, duurzame vrede en vitaliteit.

Nu, plaats de palmen van je handen boven je hoofd met je vingers en vasthouden. Besteed aandacht aan je lichaam om te ademen in en uit zacht, maar toch diep. Je moet de eerste stap te volgen deze tijd en concentreren op de positieve stroom van energie invoeren van uw lichaam. Dat al die negatieve energieën laten zich langzaam.

Beweeg je handen voorzichtig naar voren en leg ze op het. U kunt ook de ogen met de palmen van je handen, als je vind het heel comfortabel. Houd de pose en te ontspannen.

Neem handen om de achterkant van het hoofd geleidelijk. Probeer te begrijpen het gebied comfortabeler en je handen op één. Houd de pose en te ontspannen.

Beweeg je handen heel langzaam om ze te houden op de keel. Wees voorzichtig als je nodig hebt om comfortabel te ademen. In het geval u vindt het problematisch om beide handen rusten op de gevel van je keel, neem dan een naar de achterkant van de nek en plaats daar. Houd de pose en te ontspannen.

Beweeg je handen naar de schouders. Zorg ervoor dat de handpalmen zijn achter u en de vingers wijzen naar beneden. Houd de pose en te ontspannen.

Neem je handen op je borst heel voorzichtig. Leg ze op een zodanige wijze dat de kern volledig bedekt. Houd de pose en te ontspannen.

Na dat, ga een beetje 'naar beneden langs het lichaam om uw onderste borst te bereiken. Plaats je handen daar, houden dicht bij de onderste ribben. Houd de pose en te ontspannen.

1 Ga een beetje 'meer naar beneden om je maag en je handen op. Houd de pose en te ontspannen.

1 Vervolgens bereik je onderbuik geleidelijk aan en zet je handpalmen op. Zorg ervoor dat u alleen uw schaamstreek te raken en ook heel voorzichtig. Houd de pose en te ontspannen.

1 Beweeg uw handen aan de zijkanten nu. Wees zo zacht mogelijk. Houd de pose en te ontspannen.

1 Haal je handen op je knieën. Houd elke palm op elke knie zo traag. Houd de pose en te ontspannen.

1 Beweeg je voeten. Plaats de handpalmen naar boven of naar beneden op een rijtje. Focus op uw niveau van comfort tijdens het doen. Houd de pose en te ontspannen.

1 eindelijk een gebed positie tekenen beide handen samen te vormen. Doorgaan natuurlijke ademhaling en voel de uitvoering stroom van energie door het hele lichaam. Deze positie dient tenminste 3 minuten geperst.

Aan het einde van de training, zal je vol liefde, gezondheid en geluk.

Verschillende technieken van Reiki Meditatie:

De basis van het Reikisysteem bestaat uit drie traditionele technieken. Deze omvatten:

  1. Kenyoku Ho (reinigingsmethode)
  2. Joshin Kokyu I (methode van de ademhaling brand)
  3. Seishin Toitsu (methode eenwording geest)

Het beoefenen van deze technieken kunnen u helpen bij het genereren van een grotere hoeveelheid spirituele energie, ombuigen van de energie van het hart naar de handen, vooral de handpalmen, en te zuiveren van de geest en ziel.

Dus, bent u klaar om zo te mediteren Reiki? Bent u de praktijk Reiki meditatie? Deel uw ervaring met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha