16 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen zonder dieet"Groenten zijn een must op een dieet Ik stel voor carrot cake, courgette brood en pompoentaart." - Jim Davis. Nou, dit is zeker niet de manier om gewicht te verliezen! We waren allemaal voeren rond een aantal extra 5-10 kilo's die we tijdens de vakanties en feestdagen verzameld. Deze batterijen extra kilo's moeten vegen. De beste manier om toon en stevig is om een ​​aantal eenvoudige stappen die geen dieet en zelf ontbering inhouden volgen. Gaan op een dieet en het raken van de sportschool worden vaak beschouwd als de effectieve opties voor het verliezen van gewicht. Gelukkig zijn resultaten verkregen. Helaas, gezien onze hectische schema's dagelijks, dieet en lichaamsbeweging is niet ieders kopje thee. We blijven vaak achter met zeer weinig tijd om aandacht te besteden aan voeding of werken uren in een sportschool. Daarnaast kunnen diëten en trainingsprogramma's helpen je verliest een paar kilo in een korte tijd, maar dit gewichtsverlies is slechts tijdelijk. Lijners zijn waarschijnlijk terug te krijgen al hun verloren gewicht en misschien wat extra gewicht en, na het herstel van hun normale schema.

Hoe om gewicht te verliezen zonder dieet?

Laten we terug gaan naar het idee op zijn hoofd en kijk om gewicht te verliezen zonder dieet plan. Naar aanleiding van een gezonde levensstijl is net zo belangrijk om een ​​ideale lichaamsgewicht te behouden. Zoals Jackie Gleason zei: "De tweede dag van een dieet is altijd makkelijker dan de eerste. De tweede dag van te maken." Benieuwd hoe om gewicht te verminderen zonder dieet? Proberen de volgende strategieën, kunt u gewicht te verliezen op een gezonde manier en pijnloos, zonder te lijden aan honger of uit de monotonie van een dieet.


Uw 40 Winks:

 • Slaap wordt verondersteld conservatief aard dat de geest voedt aan het einde van de inzet en de vermoeidheid van een dag. Het belang van slaap kan niet worden genegeerd als het gaat om het gewichtsverlies leiden.
 • Terwijl je in slaap bent, is je lichaam bezig om de systemen eventuele schade aan slijtage aan te passen en te genezen. Het spijsverteringsstelsel is moeilijk te pompen om het voedsel te verwerken, verteren koolhydraten en breken vetten.
 • Slaaptekort leidt tot veranderingen in de hormoonspiegels, vooral cortisol en insuline. Cortisol reguleert het metabolisme van suikers, vetten, eiwitten, mineralen en water, en insuline is verantwoordelijk voor bloedsuiker en vetopslag. Slaaptekort leidt tot de productie van cortisol en leidt tot verhoogde niveaus van insuline, dat gewichtsverlies moeilijker maakt. Zo kunt u genieten van een goede nachtrust's kan een grote hulp bij het verminderen van het gewicht.

Kauwen:

 • Studies hebben aangetoond dat als je meer tijd besteden aan uw voedsel te kauwen, bent u waarschijnlijk minder calorieën verbruikt.
 • Chew langer voorkomt overeten omdat het de hersenen tijd om signalen van de maag die vol is ontvangen. Dit vergemakkelijkt ook goede spijsvertering en beperkt de grootte van de porties. Daarom wordt aanbevolen dat het voedsel moet worden gekauwd ongeveer 35 tot 50 keer per hap.

Besteed aandacht aan voedsel:

We hebben vaak gehoord (en zelfs genegeerd) onze oudsten ons adviseren om niet te spreken, lezen of tv kijken tijdens het eten van voedsel. Wanneer u wordt multitasking tijdens de maaltijd, bent u waarschijnlijk meer hoeveelheden voedsel consumeren en op extra kilo's te zetten. Dus, zorg dat wat je eet is erg belangrijk.

Vermijd zonnebrand:

 • Overkoken het voedsel resulteert in een aanzienlijke vermindering van nutriënten. Als je verstoken van voedingsstoffen zijn, voel je je niet tevreden bent en wilt misschien junk food.
 • Om dit te voorkomen kunt u de consumptie van rauw voedsel, zoals salades en sushi te verhogen. Het wordt aanbevolen om te eten gestoomd, geroosterd, geblancheerd of gegrilde groenten en gegrild of gebakken vlees en vis.

Eet meer producten en volle granen:

 • Lage calorie fruit en groenten moeten meer worden gebruikt dan andere voedingsmiddelen die veel vet en calorieën zijn. De groenten moeten vaker worden gegeten dan het vlees zoals ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen, fytonutriënten en vezels.
 • Volle granen, zoals volkoren brood en pasta, bruine rijst, zemelen, popcorn moet worden vervangen door geraffineerde granen zoals wit brood, gebak, koekjes en zoutjes omdat ze de broodnodige vezels, waardoor het behoud van de volledige voor een langere tijd .

Ontbijt elke dag:

 • En 'verkeerd om te denken dat het overslaan van het ontbijt is een manier om calorieën te snijden en gewicht te verliezen. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en mag niet genegeerd worden tegen elke prijs.
 • Geef je lichaam een ​​paar keer per dag is erg belangrijk. Wanneer u het ontbijt overslaan, je begint te voelen erg hongerig door een lunch en uiteindelijk te veel eten en te kiezen voor ongezond voedsel.
 • Vermiste ontbijt vertraagt ​​ook de stofwisseling. Daarom altijd uw ontbijt eten binnen een uur na het wakker worden. Een kom volkoren granen en vetarme zuivelproducten kan een voedzaam begin van de dag te maken.

Frequente, kleine maaltijden:

 • Het eten van frequente maaltijden versnelt je stofwisseling en houdt het werken op een hoog niveau de hele tijd de hele dag door.
 • Dus, is het ideaal om 5-6 keer per dag te eten met een 2-3 uur pauze tussen elke maaltijd en snack. Portie controle is belangrijk overeten voorkomen.
 • Dit kan worden bereikt door kleine schalen, borden en bekers. Verminder de delen 10% tot 20% kan gunstig gewichtsverlies.

Het eten van fruit voor de maaltijd:

Maak er een gewoonte van het eten van fruit ten minste 30 minuten vóór elke maaltijd zo zwaar als vruchten snel kan worden verteerd. Eet fruit op een lege maag ontgift het systeem en maakt je minder eet.

Sluit uw diner van 8 p.m .:

 • Eet 's avonds laat moet worden vermeden omdat het waarschijnlijk om extra kilo's te verzamelen. In feite moet je je laatste maaltijd te eten voor acht in de avond om te voorkomen dat binging op een snack voor het diner.
 • Kruidenthee is een goede optie om je honger te stillen na het diner tijd en dan je tanden poetsen de geest van het idee van het eten uit te schakelen.

Wees voorzichtig bij het kiezen van vloeibare calorieën:

Gezoete dranken moet worden vermeden omdat ze hoog in calorieën. Voldoen aan uw dorst met water, magere of halfvolle melk, of kleine porties van 100% vruchtensap of groentesap lage calorie. Beperk alcohol kan aanzienlijke hoeveelheid calorieën opslaan als alcohol calorieën snel oplopen.

1 drink genoeg water:

Het drinken van voldoende water is de sleutel tot een gezond leven. Drink koud water verhoogt de stofwisseling als je lichaam harder werken om de vloeistof wat resulteert in meer calorieën verbrand te verwarmen. Houdt je vol gevoel, zodat je niet snack. Het houdt uw systeem gehydrateerd en helpt vrijlating spieropbouwende hormonen in je lichaam.

1 Met eiwit bij elke maaltijd en snack Break:

Voedingsmiddelen die magere eiwitten of weinig vet bevatten, moet een deel van elke maaltijd of snack als ze zorgen voor een gevoel van volheid voor een langere periode, waardoor het houden van je overeten. Low-yoghurt, klein deel van noten, pindakaas, eieren, bonen en mager vlees worden aanbevolen.

1 groene thee te drinken:

Naast water, groene thee is ook een grote stofwisseling booster. Studies hebben aangetoond dat het drinken van groene thee kan leiden tot 400 extra calorieën verbrand in een week. Het heeft ook een antioxidant.

Probeer eerst om je stappen te verhogen:

Wandelen wordt beschouwd als een uitstekende oefening, als het gaat om het verliezen van gewicht. 10.000 stappen per dag worden aanbevolen om gunstige resultaten te verkrijgen. Een stappenteller kan berekend worden en voegen meer stappen.

1 Gelach en gewichtsverlies:

 • Gelach wordt beschouwd als de beste manier om gewicht te verliezen zonder dieet. Een lachje verhoogt de hartslag, bloedsomloop en verstevigt de buikspieren, en biedt daarom een ​​cardio workout natuurlijk.
 • Hartelijk lachen vijf keer per dag heeft dezelfde voordelen als de 10 minuten op een roeimachine. Tien tot vijftien minuten van vaste lachen kan 50 calorieën, die kan oplopen tot vier kilo in een jaar branden branden.

1 Ademen:

 • Juiste ademhaling kan helpen meer calorieën te verbranden .. middenrif ademhaling is de juiste manier om te ademen - door de neus en uit door je mond.
 • Middenrif ademhaling volledig verbrandt meer calorieën en tonen abs actief gebruik van de spieren en meer zuurstof aan het bloed en spieren, waardoor harder en langer werken. Dit waren de eenvoudige manieren om gewicht te verliezen zonder dieet.

We hebben hier gezien dat de voeding niet de enige optie voor het verliezen van gewicht. Dit is niet wat je eet, maar hoe je eet. In plaats van zich te beroven van voedsel dat je lief en hongerig om gewicht te verliezen, kan je alles met mate te eten en een ideaal gewicht te behouden. Naar aanleiding van een gezonde levensstijl en emotioneel klaar om deze wijzigingen op te nemen te zijn is de sleutel tot succes.

Ik hoop nu heb je een idee over hoe om gewicht te verliezen zonder dieet. Laat uw ervaring niet met ons delen in de commentaren hieronder:

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha