15 Voordelen van Rooibos thee voor je gezondheidRooibos betekent "Red Bush". Het is een peulvrucht vaak geteeld in gebieden van Zuid-Afrika. De bladeren van deze plant worden gebruikt om een ​​kruidenthee genaamd rooibos thee of thee struik te bereiden. Het is een populaire thee in Zuid-Afrika, en van dag tot dag, die wint aan populariteit in andere delen van de wereld ook.

Rooibos thee wordt soms gemengd met melk, suiker, citroen, honing, enz., Om een ​​smaak fantastisch te krijgen. De groeiende populariteit van rooibos thee is niet alleen voor de smaak hoor! Het is ook bekend een aantal voordelen voor de gezondheid hebben.


Rooibos thee Voordelen van de gezondheid - Top 15:

Roobios thee wordt verbruikt rond de wereld voor zijn vele voordelen voor de gezondheid. Hier zijn een aantal van hen:

Vermindert het risico op kanker:

Rooibos thee kan stoppen of vertragen kanker van de slokdarm. De onderzoekers zeggen dat het effectiever is dan traditionele rooibos rooibos groen als het gaat om het voorkomen van kanker.
Door de aanwezigheid van verbindingen phemolic, thee heeft vele eigenschappen tegen kanker. Het drinken van deze thee, die anti-oxidanten bevat, kan het risico op kanker te verminderen.

Vertragingen Aging:

Het drinken van rooibos thee helpt je jong en energiek te blijven. Zelf aging is niet te voorkomen, maar kan worden uitgesteld! Veel mensen willen deze thee te blijven en voelen zich jong te drinken. Dankzij de antioxidanten in rooibos thee, die u kan helpen jong blijven en voelt u zich jong voelen ook! Het kan echt '16 tot ik sterf '!

Verhoogt het immuunsysteem:

Roobios thee bevat hoog vitamine C en vitamine E, samen met antioxidanten zoals aspalathin, chroom en nothofagin. Het is ook cafeïne vrij en heeft een lage niveaus van tannine. Al deze eigenschappen kunnen het immuunsysteem stimuleren en helpt u meer actief te blijven.

Rooibos is goed voor jicht:

Deze thee biedt een effectieve behandeling van jicht. Zoals u weet, jicht is een ziekte die wordt veroorzaakt door een ontsteking, en antioxiderende eigenschappen die aanwezig zijn in deze thee heeft anti-inflammatoire natuurlijk, die helpen om de behandeling van jicht.

Reparatie Van De Brandwonden Zon:

We weten allemaal dat overmatige blootstelling aan de zon is erg slecht voor onze huid en is ook gevaarlijk voor onze algehele gezondheid. Langdurige blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen en zonnebrand veroorzaken. In deze omstandigheden, als je rooibos thee te drinken, zijn antioxiderende eigenschappen vitaliseren bloedtoevoer dat helpt om de groei van nieuwe cellen, reparatie van beschadigde huid tegen de zon te stimuleren en er jonger uit.

Litteken behandeling:

Het minimaliseren van de verschijning van littekens weefsel is een van de belangrijkste voordelen van anti-oxidanten voor uw huid. Verschillende antioxidanten in rooibos thee verhogen de bloedstroom naar de huid hetgeen belangrijk is voor de genezing van littekenweefsel en helpen nieuwe huidcellen ontwikkelen.

Nuttig voor nerveuze spanning:

Onder de groep van voordelen voor de gezondheid, deze thee brengt ook verschillende phemolic-verbindingen, zoals flavonen, flavanolen en dihydrochalconen, enz., Die op grote schaal worden gebruikt in voedingssupplementen. Rooibos wordt beweerd te helpen verlichten de spanning, depressie en angst. Het is ook goed voor de spijsvertering.

Goed voor astma en allergieën:

Nu-een-dag, traditionele medicijnen met deze thee voor de behandeling van verschillende ziekten zoals astma, allergieën, huidproblemen en andere verwante. Als u last heeft van allergieën of astma, deze thee helpt om de symptomen zonder bijwerkingen te verminderen.

Bestrijdt oxidatieve stress:

Rooibos thee bevat antioxidanten, die helpen bij het bestrijden van oxidatieve stress en vrije radicalen. Deze thee is rijk aan anti-oxidanten, vitamine C en E, die helpen om zich te ontdoen van de vrije radicalen. Het helpt ook om zich te ontdoen van de infectie veroorzaakt door luchtvervuiling, overmatig drinken of roken.

Verbetert je gezondheid Haar:

Het drinken van rooibos groene thee is heel goed voor de algehele gezondheid van uw haar. U kunt ook van toepassing groen heet op de hoofdhuid en laat het minstens een uur en was om verbazingwekkende resultaten te krijgen. Dit geeft u, de hoofdhuid gezond en natuurlijk, wat ook goed is in het voorkomen van haaruitval.

1 vermindert stress:

Verhogen van stress heeft het leven moeilijk gemaakt vandaag. Dit is een reden waarom veel mensen zijn verslaafd aan tabak, alcohol of andere misstanden. Het drinken van rooibos thee kan helpen bij het stoppen met roken en drinken, die helpt je lichaam en geest om koel te blijven en rustig binnen.

1 voorkomt hart-en vaatziekten:

Onderzoek heeft aangetoond dat Rooibos thee is rijk aan vitamine E en andere antioxidanten, die helpen om hart-en vaatziekten te voorkomen. Het verbetert de doorstroming van bloed in het lichaam en produceert een grote zuurstof in de cellen. Daarom is het drinken van thee rooibos samen met uw maaltijden kan een goed idee zijn om het risico op hartaanvallen en beroertes te verminderen.

1 Verbetert Lever en ademhalingsproblemen:

Onderzoek heeft uitgewezen dat rooibos thee de weefsels van de lever kan revitaliseren. Rooibos voordelen voor ziekten van de lever voorkomen en effectief is voor de behandeling van ademhalingsstoornissen zoals astma.

1 Gevechten HIV:

Studies tonen aan dat het extract van rooibosthee is groot in de productie van antigeen-specifieke antilichamen. Het is heel goed voor de immuunrespons tegen kanker, allergieën, AIDS, reumatoïde artritis en andere verwante ziekten. Het heeft ook de mogelijkheid om DNA-beschadiging te voorkomen.

1 voorkomt tandbederf:

Roobios heeft de mogelijkheid om tandbederf te voorkomen. Deze thee voorkomt de toename van bacteriën die tandplak veroorzaken.

Als je nog niet hebt, doe het dan nu, te kopen om de voordelen voor de gezondheid van rooibos thee genieten. Zeker het proberen waard!

Wat is uw favoriete thee? Traditionele of iets anders? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha