15 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van Red BananaZe zouden een gele banaan te eten, maar je nooit een rode banaan? Als je dat niet doet, kun je niet echt bewust zijn van de geweldige voordelen van rode banaan, en hoe beter dan zijn neef de gele! Maar dan, maak je geen zorgen; omdat u bij ons aan het juiste adres!

Dit bericht gaat over de vele voordelen van banaan rood! Wil je weten? Ga je gang en geef het een te lezen!


Rijke Bron Af Fiber Voedingswaarde:

Rode banaan is een grote bron van vezels. Vezels of zemelen is een onverteerbare koolhydraten verkregen uit planten. Voedingsmiddelen rijk aan vezels is essentieel voor regelmatige stoelgang. Mensen met chronische intestinale problemen, zoals verstopping, indigestie of gas wordt aanbevolen rood bananen. Een rode banaan bevat 4 gram vezels, waarvan 16% voldoet aan de dagelijkse behoefte aan vezels. Het eten van bananen rode gewicht kunt beheersen en verminderen de kans op hart-en vaatziekten en type 2 diabetes.

Voorkomen dat nierstenen:

Rood Bananen zijn rijk aan kalium, wat essentieel is voor een goede werking van het lichaam. Kalium voorkomt de vorming van nierstenen, hart-en vaatziekten en kanker. Het helpt ook bij het vasthouden van calcium verbetert de gezondheid van de botten. Kinderen en ouderen moet regelmatig eten rode bananen. Dit komt omdat kinderen hebben meer calcium dan volwassenen voor een goede botontwikkeling en groei. Anderzijds, mensen van meestal calcium verliezen als ze ouder worden. Dus, moeten mensen meer dan vijftig rode bananen dagelijks eten.

Rijk aan vitamine C:

Rode banaan is rijk aan vitamine C, dat is een antioxidant. Vitamine C beschermt tegen vrije radicalen, waardoor de kans op kanker en hartinfarct verminderen. Het versterkt ook het immuunsysteem en de stofwisseling. Een enkele rode banaan bevat 16% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Vitamine C is zeer belangrijk voor de algehele gezondheid en degenen die niet citrusvruchten zoals sinaasappelen en limoenen begunstigen kan een goede hoeveelheid vitamine C te krijgen van rode bananen.

Gewichtsreductie:

Rode bananen bevatten minder calorieën dan andere vruchten. Dus, als je de rode banaan in uw dieet elke dag, kunt u uw maag te vullen, zonder het nuttigen van te veel calorieën. Dit kan nuttig zijn om fris en gezond de hele dag blijven. Een enkele banaan bevat slechts 90 calorieën, heeft een hoog vezelgehalte en is gemakkelijk gebroken. Geen vet bevat, zodat u gemakkelijk kunt verbruiken, zelfs als je te zwaar bent. De zemelen aanwezig in het zal niet je honger hebt en je zult een vol gevoel nogal lang.

Rode bananen Verbeter Bloed type:

Rode bananen zijn rijk aan vitaminen en antioxidanten, die helpen om de telling hemoglobine en de kwaliteit van het bloed stroomt in het lichaam te verbeteren. Vitamine B6 is essentieel voor het metabolisme van eiwitten en rode bloedcellen. Het is ook essentieel voor de vorming van hemoglobine. Het helpt bij de omzetting van tryptofaan in serotonine. En 'nodig om antilichamen te produceren en handhaven van een gezond immuunsysteem. Het houdt ook het niveau van glucose in het bloed. Een banaan rood staat om te voldoen aan 20% van de dagelijkse behoefte aan vitamine B-vitamine B-6 leidt tot bloedarmoede. Dus als u last heeft van bloedarmoede, dan moet je verbruikt 2 of 3 bananen elke dag naar de waarde van de RBC verbeteren. Dit zal niet alleen stimuleren uw immuniteit, maar ook je prikkelen.

Een onmiddellijke bron van energie:

Sport verbruiken een grote hoeveelheid rode bananen tijdens de pauzes, omdat ze een onmiddellijke boost van energie nodig hebben, en rode bananen kunnen direct energie geven. Rode bananen kan de natuurlijke suikers om te zetten in directe energie. Als u rode bananen voor uw kinderen elke dag tijdens het ontbijt kunnen energiek blijven de hele dag. Zelfs volwassenen die veel minder tijd krijgen om volledig ontbijt een banaan rood in de ochtend, die lethargie voorkomt consumeren. Bananen zijn ook goed voor de hersenen, en dus moet je zeker een belangrijk onderdeel van uw ontbijt te maken.

Stoppen met roken met banaan Rood:

Rode bananen zitten vol vitamine C, B-6, kalium en magnesium, die nuttig zijn om te gaan met de na-effecten van het stoppen met roken . De huidige kalium en magnesium in de rode bananen helpt het lichaam te herstellen van plotselinge nicotine. Je vecht met de bijwerkingen veroorzaakt door het verwijderen van nicotine, terwijl u te voorzien van energie en voldoening. Stoppen met roken kan verschillende lichamelijke en psychische problemen veroorzaken voor u.

In de eerste weken, je lichaam gaat door vele veranderingen die leidt tot stress, en plotselinge en sterke hunkeren naar nicotine. In deze omstandigheden, het was niet in staat om uw wensen te vervullen voor het roken, wat weer leidt tot stress en angst. U kunt ook gaan door middel van dergelijke symptomen als misselijkheid, agressiviteit, prikkelbaarheid, depressie, lusteloosheid, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Dit kan de meest moeilijk voor je zijn als je lichaam en de hersenen zowel hunkeren naar roken, maar als je echt wilt stoppen met roken, en de controle over jezelf en probeer de banaan rood als een substituut.

Het eten van bananen Rode behandeling van brandend maagzuur:

Rode bananen hebben een antacidum effect, dus als je last hebt van frequent maagzuur, dan eet een dagelijkse banaan kan verlichting van brandend maagzuur. Regelmatig te eten voor een maand of zo om volledige vrijheid van brandend maagzuur te bereiken, en ga dan verder op een regelmatige basis, zodat u nooit het probleem opnieuw onder ogen zien. Na verloop van tijd, krijg je gebruikt om zijn kalmerende werking.

Genezen palen met Red Banana:

Palen worden veroorzaakt als gevolg van chronische constipatie en onregelmatige stoelgang. Van rode bananen helpen om stoelgang te reguleren, kan die palen te genezen. Het eten van een banaan na de lunch elke dag om de spijsvertering te verbeteren. Kinderen die last hebben van obstipatie kunnen veel baat hebben bij het eten van bananen rood. Gewoonlijk, hebben de gezondheid van deskundigen niet regelmatig gebruik van laxeermiddelen aanbevelen aan constipatie bij kinderen te behandelen. Het eten van rode bananen elke dag is een van de gemakkelijkste en natuurlijk om het probleem te behandelen. Echter, zorg ervoor dat u uw kind te eten in een natuurlijke en niet als een banaan smoothie.

Voordelen voor de huid van Red Banana:

Rode bananen bevat voedingsstoffen zoals vitamine C en B-6, die essentieel zijn voor de huid. Deze voedingsstoffen helpen om de huid strak en soepel. Het hoge gehalte aan antioxidanten in rode bananen voorkomt veroudering van de huid. Deze antioxidanten beschermen de huid tegen vrije zuurstofradicalen die rimpels veroorzaken. Banaan heeft ongeveer 75 procent per gewicht. Dus, banaan helpt om de huid te hydrateren en voorkomt drogen en peeling. Dus als je wilt jongere met een stralende huid kijken, moet u ook de rode banaan in de dagelijkse maaltijd plan. Gebruik het in een wikkel voor betere resultaten:

  • Prak een banaan rood.
  • Voeg een theelepel honing en een theelepel citroensap.
  • Meng goed en toe te passen op het gezicht en de hals.
  • Laat gedurende 15 tot 20 minuten.
  • Wassen met warm water.

1 Voordelen haar banaan:

Rode bananen is rijk aan kalium, natuurlijke oliën, koolhydraten en vitaminen, die helpen verzachten en beschermen de natuurlijke elasticiteit. Dit voorkomt gespleten haarpunten en breuk. Rode banaan creëert beheersbaarheid, glans, de groei en de controles roos. Net zoals een gezichtsmasker rode banaan verbetert licht van uw gezicht onmiddellijk, de volgende haarmaskers banaan ook het verbeteren van haar dramatisch.

Dit masker geeft wonderbaarlijke resultaten voor beschadigd haar te wijten aan permanenten, strek of het gebruik van kleurstoffen en andere chemische stoffen. Gemakkelijk te bereiden, de resultaten zijn gewoonweg verbluffend.

  • Neem 1 rode banaan en meng met 1 eetlepel olijfolie, kokosolie, argan olie of amandelolie.
  • Breng dit mengsel en geprakte bananen rode olie met een borstel, zodat het gelijkmatig wordt toegepast op de hoofdhuid.
  • Wassen met warm water na een half uur.
  • Zorg ervoor dat de rode banaan goed geplet zonder klonten, zodat de olie mengt goed met de banaan puree.

1 Stress Relief:

Bananen zijn rijk aan kalium, dat de hartslag stabiliseert en zo goed als stabiliteit regelt het waterlichaam. Tijdens periodes van verhoogde spanning, de hoeveelheid kalium in het lichaam snel opraken. De consumptie van bananen is echt een gezonde manier om ze in evenwicht te brengen zonder het gebruik van drugs.

Bananen bevatten drie soorten rode natuurlijke suikers glucose, fructose en sucrose. In combinatie met de vezel, deze drie suikers onmiddellijk energieniveaus verhogen. Volgens het onderzoek, het eten van twee rode bananen bieden voldoende hoeveelheden energie om je lichaam, waardoor je je goed voelt. Ten tweede is de huidige eiwit tryptofaan in de rode banaan geconverteerd naar een ander eiwit bekend als serotonine, dat is bekend om een ​​belangrijke rol te spelen in het verbeteren van stemming en maak je ontspannen en gelukkig te voelen.

1 ochtendmisselijkheid:

Het eten van bananen in tussen voedsel echt helpt om de bloedsuikerspiegel in het bloed te houden en voorkomt dat de ziekte vroeg.

1 Cure Zweren:

Dit is eigenlijk het enige rauwe fruit dat gegeten kan worden zonder stress in meer chronische aandoeningen. Het kan ook helpen om de zuurgraad te verlagen en vermindert irritatie ook. Bananen bevorderen celgroei in het slijmvlies van de maag mucosa, om een ​​zwaardere genereren (die beschermt tegen zure). Bovendien bananen uit proteaseremmers, die helpen om bacteriën in de maag die worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van maagzweren verwijderen.

Goed voor Vision 1:

Bananen Red bevat alle essentiële voedingsstoffen, zoals in vet oplosbare vitamine A is essentieel voor de gezondheid van de ogen.

Met al deze voordelen, banaan rood maakt zeker bovenaan de lijst superfood! Het consumeren van rode bananen vandaag voor een gezondere toekomst! En als je weet van andere voordelen van banaan rood, laat het ons weten. Er is een reactie vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha