15 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van kamelenmelkZou je zijn consumeren koemelk meeste van de tijd. Maar je weet nooit hoe winstgevend kamelenmelk is? En ik ben me ervan bewust dat melk is kamelenmelk koe vele andere aandoeningen die niet kan? Om meer te leren, blijven uw lezing!

Kamelenmelk Vs Koe Melk:

Er zijn vele voordelen van kamelenmelk vergelijking met andere soorten melk, zoals die van een koe en buffel. De studies concluderen dat kamelenmelk is gezonder dan koemelk. Weerspiegelt de menselijke moedermelk dat maakt het makkelijk te verteren en te consumeren, en niet te vergeten waardoor het zeer voedzaam en beter dan koemelk (1).


Wat zijn de verschillen?

Er zijn veel fundamentele verschillen tussen de samenstelling van kamelenmelk en koemelk. Laten we eens kijken naar enkele van de meest belangrijke hier:

  1. Camel melk bevat een hogere concentratie van mineralen zoals ijzer, zink, kalium, koper, natrium en magnesium.
  2. Bevat hogere niveaus van vitamine A en B2. Het bevat ook meer eiwitten dan koemelk.
  3. Het bevat drie maal de hoeveelheid vitamine C tegenover koemelk.
  4. Camel melk bevat meer onverzadigde vetzuren en vitamine B essentieel koemelk.
  5. Bevat ook een lager cholesterolgehalte in vergelijking met koemelk.
  6. Kamelenmelk bevat een andere samenstelling van wei-eiwit en caseïne dan koemelk, dat is een grote reden waarom er meer helende eigenschappen van koemelk.
  7. Het bevat een kleine hoeveelheid lactose die het gemakkelijker maken voor mensen die lactose-intolerant te verteren en te consumeren maakt.
  8. Kamelenmelk heeft antibacteriële eigenschappen en kenmerken melk meest effectieve antivirale koe.
  9. Kamelenmelk stolt gemakkelijk en is gemakkelijker te verteren dan koemelk.

Gezondheidsvoordelen van kamelenmelk:

Nu we weten hoe de kamelenmelk heeft meer voedingsstoffen en eigenschappen effectiever dan melk gewone koemelk, laten we eens kijken naar enkele van de voordelen voor de gezondheid, dat kamelenmelk luidt als volgt:

Aanbevolen voor allergische kinderen:

Kamelenmelk is een ideaal huis remedie voor kinderen die last hebben van milde tot ernstige allergieën van vele soorten voedsel. Wetenschappelijke studies op kleine groep van acht kinderen die ernstig allergisch melk en andere soorten voedsel waren gebleken dat met succes kunnen hun allergie te overwinnen zijn, na een dieet dat uit kamelenmelk. Alle kinderen van acht overschreden allergieën, geen bijwerkingen (2). Dit komt door de aanwezigheid van de ziekte te bestrijden immunoglobulinen, die helpen allergieën en hun symptomen te verminderen.

Vechten autoimmuunziekten:

Kamelenmelk is rijk aan immunoglobulinen of antilichamen die vreemde voorwerpen en stoffen die de ziekte of antigenen veroorzaken, effectief spoelen van het immuunsysteem te richten. Kamelenmelk veel componenten van het immuunsysteem die helpen bestrijden autoimmune aandoeningen zoals de ziekte van Crohn, multiple sclerose en andere aandoeningen. De traditionele geneeskunde autoimmuunziekte meestal het immuunsysteem onderdrukken, terwijl de kamelenmelk het verhoogt. Dr. Reuven Yagil, hoogleraar fysiologie aan de Universiteit van Israël, zegt dat kamelenmelk kunnen controleren en zelfs de behandeling van auto-immuunziekten.

Autisme:

Kamelenmelk is gevonden om te helpen beteugelen autistische symptomen en ook helpen elimineren autisme in een aantal case studies. Gecontroleerde studies van autistische personen concluderen dat autistische symptomen geleidelijk verbeterd en autistische mensen zich meer volgzaam, minder hysterisch en minder zelf-destructief. Vele studies hebben echter niet overtuigend en deze gecontroleerde studies kan aantonen hoe de kamelenmelk helpt om deze aandoening te verminderen. Aangenomen wordt dat de antioxiderende eigenschappen van kamelenmelk gewoonlijk helpen verminderen autistische symptomen (3).

Antioxidant Rich:

Kamelenmelk is rijk aan antioxidanten, waardoor het een uitstekend middel om vrije radicalen te elimineren, het helpen genezen aandoeningen zoals pigmentatie en kankercellen. De structuur zorgt ervoor dat kamelenmelk gevechten oxidatieve stress. De antioxiderende eigenschappen van kamelenmelk maakt het zeer effectief in het beheersen en verminderen van de symptomen van kanker (4) ook.

Anti-Aging:

Kamelenmelk een verbinding bevat alfa-hydroxyzuur dat helpt om rimpels glad en voorkomt rimpels, waardoor vertraagt ​​daardoor veroudering. De Jumbo Boek van Alexander, terug duwen veroudering, benadrukt de kamelenmelk als een stof anti-aging (5).

Anti-inflammatoire:

Kamelenmelk is een effectieve anti-inflammatoir middel dat het zeer nuttig bij de behandeling van inflammatoire aandoeningen zoals hoesten en bronchitis maakt. Verlicht artritis en reumatische pijnen (6).

Anti-Diabetische:

Kamelenmelk is een anti-diabetische effectief. Het bevat vele middelen die bijdragen aan de doeltreffendheid bij de bestrijding en preventie van diabetes. Heeft een insuline-achtige eiwit, waardoor het effect van diabetes. De insuline die in het Kamelenmelk makkelijker maakt de absorptie van het bloed (7).

Cure Tuberculose:

Er zijn veel studies naar de effectiviteit van kamelenmelk geweest als het gaat om de behandeling van tuberculose. Kamelenmelk is een sterke antibacteriële en antivirale middel dat helpt het lichaam te reinigen van Mycobacterium knobbeltjes.

Goed voor gewichtsverlies:

Kamelenmelk is effectief bij de bestrijding van diabetes. Niet alleen voor verschillende insuline-achtige eiwit aanwezig, maar ook omdat het weinig vet. De vetarme betekent dat je niet op ongewenst gewicht of worstelen met een hoog cholesterolgehalte. Kamelenmelk is rijk aan voedingsstoffen en de meeste mineralen en insuline. Insuline regelt de bloedsuikerspiegel en houdt het in evenwicht. Autistische mensen, of mensen die willen niet te veel vet in hun voedsel hebben, kunnen ze kiezen voor kamelenmelk als de ideale oplossing voor hun problemen.

Geen extra Chemicals:

We weten dat de kameel melk bevat meer dan 4 keer de hoeveelheid vitamine C dan de andere melksoorten. Camel melk hoog gehalte aan ijzer, foliumzuur en andere essentiële voedingsstoffen. Dit betekent dat de kamelenmelk geen conserveringsmiddelen nodig. Het heeft ook een goede houdbaarheid en kan comfortabel tot 3 weken. Met zo veel voordelen voor de gezondheid ontdekt en zo veel nog worden ontdekt, blijft er geen twijfel over bestaan ​​hoe effectief en gezond kamelenmelk is. Als u of een van uw dierbaren lijdt aan ernstige allergieën of gewoon op zoek naar een gezond alternatief voor koemelk, wilt u misschien de kamelenmelk te proberen. Om ons te vertellen over je ervaringen met kamelenmelk, laat een reactie hieronder. Wij horen graag van u.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha