15 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van de Paardebloem theeWe indianen kunnen niet zonder onze dagelijkse kopje thee! Thee is een integraal onderdeel van onze dagelijkse voeding en dieet. Zelfs onze geschriften spreken van de thee en de voordelen ervan! Maar terwijl thee of cafeïne blijft een onderdeel van ons dagelijks voedsel en vochtinname, is groene thee over te nemen om gezondheidsredenen vandaag. Veel nieuwe voedingswaarde kruiden, specerijen, kruiden en zelfs dieetvoeding worden nu toegevoegd aan de thee voor hun voordelen voor de gezondheid. Een van de nieuwste toevoeging aan de familie van groene thee is de paardenbloem.

Wat is Dandelion?

Velen van ons vandaag te negeren kleine en kleine zegeningen van de natuur. Paardebloem is een bloem als genegeerd en weinig gezien. Meestal behandeld als een onkruid, is een kleine gele bloem die groeit in onze tuinen. Toch is nu gevonden dat een grote bron van beta-caroteen, vitamine C, kalium, ijzer, calcium, zink, magnesium en fosfor. Het is dus een goed en gezond additief toegevoegd aan de groene thee per dag.


Top 15 Voordelen van de gezondheid van de Paardebloem Tea:

Gezien hier zijn 15 redenen waarom je zou moeten bevatten groene thee in je dagelijkse routine Dandelion :

Probleem huid:

Paardebloem is een rijke bron van vitamine C, wat betekent dat het is goed voor het tandvlees en helpt ook vechten vele ziekten die worden veroorzaakt als gevolg van een tekort aan vitamine C. Het is goed voor de behandeling van scheurbuik, bloedarmoede, depressie en Ook een maatregel helpt de behandeling van bepaalde huidproblemen en bloedziekten.

Het helpt om de spijsvertering te verbeteren:

De kleine gele bloem is een goed laxeermiddel en helpt de spijsvertering, verbetert en stimuleert de eetlust, en tegelijkertijd handhaaft het evenwicht van gunstige bacteriën in de darmen.

AIDS Lever:

Regelmatige consumptie van paardenbloem thee goed voor de lever, het behoud van gezonde en helpt bij het elektrolyt balans van het lichaam te zorgen. Verwijdert gifstoffen efficiënt en onderhouden van gezonde niveaus van hydratatie.

Pump Up The Nieren:

Geladen met nuttige eigenschappen, paardebloem remmen de groei van schadelijke bacteriën in de nieren en urinewegen. Het is ook een goed diureticum, die helpt duidelijk het afval in de nieren en verwijdert overtollige zouten uit het lichaam.

Bestrijdt kanker:

Paardebloem bekend om de verspreiding van kankercellen remmen. Het vermindert ook de groei van het menselijk lichaam. Paardebloem bladeren zijn bijzonder effectief tegen kanker zoals ze zijn rijk aan fytonutriënten en antioxidanten die zeer effectief om te vechten en de strijd tegen kanker.

Herstellen Sugar Balance:

Paardebloem is bekend om zijn vermogen in het lichaam van suiker en insuline niveaus gezond te houden.

Geladen met anti-oxidanten:

Paardebloem is ook een goede bron van antioxidanten, waardoor minder schade veroorzaakt door vrije radicalen in het menselijk lichaam. Helpt het lichaam en de huid jong verblijf voor een periode langer.

Verlaagt het cholesterolgehalte:

Paardebloem thee werkt ook het cholesterolgehalte in het bloed te handhaven onder controle.

Gezonde galblaas:

Paardebloem thee is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat uw galblaas blijft in goede gezondheid als het helpt om de ontsteking te verminderen, het verbeteren van de productie van gal. Het helpt ook duidelijke blokken galblaas.

Verhoogt Immuniteit Vermogen:

Paardebloem thee verhoogt effectief het immuunsysteem macht en afweren microben en schimmels die infecties kunnen veroorzaken. Maakt het lichaam gezonder en sterker van binnenuit.

1 Ontsteking:

Paardebloem thee is een goede manier om de ontsteking te verminderen door het hele lichaam. Paardebloem is rijk aan fytonutriënten en essentiële vetzuren die helpen de niveaus van ontsteking naar beneden te brengen. Het verminderen van ontstekingen betekent minder zwelling en pijn!

1 verbetert de werking van de hersenen:

Paardebloem is een rijke bron van vitamine K, een mineraal belang voor het goed en gezond functioneren van de hersenen. Vitamine K helpt de hersenen bestrijden schade van neuronen en voorkomt ziekte van Alzheimer bij de mens.

1 gezond, mooi en acne vrije huid:

Paardebloem is een rijke bron van carotenoïden, die goed zijn voor de huid. De wortel, gemaakt tot een pasta, toegevoegd aan een pakket is een goede manier te behandelen en bestrijden van schimmels en microbiële infecties zoals eczeem, schilferige huid en ringworm.

1 maakt botten sterker:

Paardebloem is ook een rijke bron van calcium. Calcium is essentieel voor de groei en ontwikkeling van gezonde botten. Paardenbloem bevat vitamine C en leutin dat bot schade vermindert. Omdat het helpt ook om de ontsteking te verminderen, kan paardenbloem thee hulp te verlenen aan patiënten die lijden aan pijn in de gewrichten en artritis van de knie.

1 No More Constipatie:

Velen van ons lijden aan herhaalde aanvallen van constipatie en paardenbloem thee is de ideale behandeling voor dit vervelende probleem. Met wortels direct voegt meer vezels aan uw dieet, die worden soepeler stoelgang zorgt.

Dus, probeer paardenbloem thee om u te helpen uw gezondheid problemen op te lossen vandaag. Maar als je het gevoel op afstand allergisch voor is, overleg dan met uw arts of overleg met uw arts zo spoedig mogelijk.

Dit is een modieuze gezondheid, dat je het zou moeten omarmen zonder twee keer na te denken!

Hou je thee? Zoals groene thee? Wat is uw favoriet? Deel uw ervaring met deze voordelen van een paardenbloem thee met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha