15 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van acerolaAcerola, wetenschappelijk bekend als Acerola/gemarginaliseerd, is een heldere rode bessen sappig, met veel zaden, goede smaak en tal van gezondheid en geneeskrachtige voordelen. E 'de hele wereld gebruikt als een effectief middel tegen verkoudheid, hooikoorts, depressie, tandvlees infecties, tandbederf, en vele andere gezondheidsproblemen. Maar uitgebreid onderzoek is gebleken dat het kan worden geconsumeerd te ontdoen van een aantal chronische ziekten en fatale ook.

Top 15 Voordelen van de gezondheid van acerola:

Acerola is vol met voedingsstoffen, die helpt vrij te houden van het lichaam fit en ziekte. Hier zijn de top 15 voordelen voor de gezondheid acerola:


Vitamine C supplement:

Acerola staat bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine C. Het bevat de op een na hoogste hoeveelheid vitamine C direct na de bessen van de neuro-beschermende 'Camu Camu'. Verbruik van slechts een paar van deze bessen kunnen bereiken onze dagelijkse aanbevolen inname van vitamine C. Daarnaast is ongeveer 180 ml acerola sap bevat evenveel als de huidige vitamine C in 14 liter sinaasappelsap.

Voorkomt scheurbuik:

Omdat het een rijke bron van vitamine C, kan acerola een einde maken aan scheurbuik, die wordt veroorzaakt door een tekort aan deze vitamine.

Vitamine A supplement:

Het gehalte aan vitamine A van een kleine Acerola bessen gelijk aan die van een wortel grootte! We kunnen gemakkelijk voldoen aan onze dagelijkse behoeften van deze vitamine door het eten van 1 of 2 acerola dag. Zo kan het worden gebruikt als natuurlijke vitamine A supplement ook.

Verhoogt Gezondheid Visionary:

Vanwege het hoge gehalte aan vitamine A, helpt om onze visie beter. Daarnaast voorkomt retinabloedingen (bloeding in het oog), en de vorming van cataract.

Biedt de essentiële voedingsstoffen:

Naast vitamine C en A, is Acerola ook geladen met diverse andere voedingsstoffen die essentieel voor een normale functie van ons systeem. Deze omvatten B-vitamines (B1 of thiamine, riboflavine of B2, niacine of B3, B5, pantotheenzuur, foliumzuur of B9, enz.), Mineralen en elektrolyten (ijzer, magnesium, kalium, calcium, zink, koper, fosfor, etc. ), appelzuur, suikers (sucrose, fructose, dextrose, etc.), voedingsvezels, eiwitten, lipiden, vetzuren, enz.

Rijk aan antioxidanten:

Acerola is rijk aan polyfenolen anthocyanidine, zoals ferulinezuur, quercetine, tannines, chlorogeenzuur, cyanidine-3-glucoside, en vele anderen, die uitstekende antioxiderende eigenschappen bieden. Bovendien, de vitaminen A en C in acerola sapconcentraat werken als natuurlijke antioxidanten. Al deze helpen bij het voorkomen van infecties en cellulaire veroudering, waardoor het bloed vrij van schadelijke vrije radicalen.

Versterkt het immuunsysteem:

Antioxidanten, vooral de fytochemische verbindingen evenals vitamine C, aanwezig in de bessen spelen een vitale rol in het maken van ons immuunsysteem sterker. En uiteindelijk helpt om vanaf inflammatoire, degeneratieve ziekten, tumoren, enz verblijven

Verhoogt de productie van collageen:

Studies hebben aangetoond dat het vitamine C-gehalte van acerola genoeg collageen kan produceren in ons lichaam, die nodig is voor de bestrijding van veroudering en de prestaties van sporters te verbeteren.

Verbetert de stofwisseling:

Zoals eerder vermeld, acerola bevat een goede hoeveelheid vitamine B-complex, die onze stofwisseling staan ​​en maakt de vertering van koolhydraten, eiwitten en vet veel gemakkelijker.

Minder gastro-intestinale problemen

Het hoge gehalte aan voedingsvezels bessen kunnen ons hele maag-darmstelsel te houden vergemakkelijken gezonde stoelgang en darmreiniging. Daarom komt spijsverteringsproblemen, zoals constipatie, diarree, dysenterie, etc.

1 biedt een betere gezondheid van het hart

Acerola kan het cardiovasculaire systeem sterk kan het niveau van het normaliseren van de bloeddruk en hartritme handhaven. De bessen extract is ook bekend coronaire ziekte, atherosclerose, trombose, etc. gezet

1 vermindert het niveau van de bloedsuikerspiegel:

We hebben al vermeld dat de acerola bessen bevatten veel antioxidanten, zoals chlorogeenzuur. Wanneer genomen in de vorm van voordelen acerola sap in de controle van het niveau van glucose in het bloed vermindert daardoor het risico van hyperglykemie, diabetes mellitus en type 2 diabetes.

1 Gevechten tegen oxidatieve stress:

Acerola extract is zeer nuttig in de strijd tegen de 'oxidatieve stress', die vroegtijdige veroudering voorkomt. E 'nuttig om een ​​aantal dodelijke ziekten te houden op de baai.

1 Voorkomt Longkanker:

De vrucht acerola is doeltreffend gebleken in de behandeling van longkanker afremmen en stoppen van de abnormale groei van kankercellen in het orgaan.

1 bevordert gewichtsverlies:

Uiterst laag in vet en calorieën, acerola helpt je verliest overtollig lichaamsgewicht. Bovendien verhoogt het metabolisme en levert de kracht die nodig is voor onze cellen, die nodig zijn om obesitas controle en bereiken een optimale gezondheid. Steek dan acerola in uw normale dieet vandaag en geef jezelf een belangrijk gezondheidsprobleem boost!

Dit artikel heeft me geholpen? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha