15 Superfoods voor Weight LossSuperfoods hebben de beste voedingsstoffen voor onderhoud en verbetering van onze gezondheid. Ze verhogen ons niveau van energie en helpt ook gewichtsverlies.

We kijken naar deze 10 super voedingsmiddelen die je gemakkelijk kunt integreren in onze dagelijkse voeding:


Appels:

Een calorie voedsel laag dieet rijk aan fytonutriënten, vezels en antioxidanten, voorkomt ziektes en bevordert een goede gezondheid.

Avena:

Haver hebben koolhydraten in hen dat het vrijkomen van een hormoon bekend als serotonine, die helpt om te ontspannen en te vet te verbranden te helpen.

Yoghurt:

En 'beter verteerbaar melk, rijk aan calcium en B-vitamines, verhoogt de immuniteit, houdt hongergevoel weg door het aanpassen van ons niveau van suiker in het bloed en vermindert het risico op darmkanker.

Granaatappels:

Rijk aan antioxidanten en foliumzuur, zijn een rijke bron van vezels en weinig calorieën. Ja, kunt u voldoen aan uw verlangen naar suiker met deze vrucht (zowel in ruwe vorm, sap of salade), terwijl het niet hebben over de kilo's te zetten.

Bosbessen:

Bosbessen zitten vol met anti-oxidanten, hoog op vezels en houden u volledig voor langere uren.

Linzen:

Rijk aan vezels en eiwitten, linzen bevatten ook resistent zetmeel - een koolhydraat dat het metabolisme verhoogt en helpt bij het verbranden van vet.

Zalm:

Zalm is een van de magerste eiwitbronnen. Blijft in vol, maar niet verhogen van uw duimen. En "rijk aan Omega-3 vetzuren, die helpt bij het verbeteren van de insulinegevoeligheid en houdt het hart gezond.

Groene thee:

Bron: Shutterstock

Drink 2-3 kopjes groene thee per dag zal helpen om snel te verliezen die extra kilo's. Theantioxidants in het helpen het proces van het verbranden van vet en calorieën.

Watermeloenen:

Bestaande uit bijna 92% water, rijk aan vitamine A en C en lycopeen - een krachtige antioxidant, die uw lichaam brandstof om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen.

Lijnzaad:

Verbruiken 1 eetlepel gemalen dagelijks lijnzaad kan de truc voor u doen. Heeft Omega-3 vetzuren en een hoge hoeveelheid vezels die de eetlust voldoet en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Roer met een glas warm water of strooi je salades, soepen, chutneys, roerei, enz.

1 Champignons:

Als je vegetariër bent op zoek naar iets om het vlees met al uw favoriete items en lekkere uitziende voedsel te vervangen, dan is dit de perfecte keuze. In een studie van het Center aan de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, bleek dat het vervangen van rood vlees met witte knop paddestoelen niet alleen helpt te verminderen calorie-inname, maar ook doen wat 'gewicht. Elk kopje bevat slechts 44 calorieën dan mager rood vlees, dat 6 keer het bedrag was. Ze werden ook gezegd net zo bevredigend als rood vlees te zijn.

1 Hot Chili Peppers:

Het is aangetoond dat de consumptie van hete pepers met tomatensap 30 minuten voor een maaltijd zorgt ervoor dat je eet 10% minder dan je normale hoeveelheid! Het is geen wonder dat we optellen dit als een super voedsel voor gewichtsverlies.

1 Almond:

Het Amerikaanse tijdschrift voor klinisch onderzoek een studie over amandelen uitgevoerd. Dit onderzoek vereist voor deelnemers kauwen 2 iunces amandelen 10, 25 tot 40 keer. Deelnemers gemeld dat zij voelden zich meer vol en dat hun vetconsumptie als geheel was gevallen. De artsen vermoeden dat het kauwen herhaalde vrijgelaten meer vet uit amandelen dat hun hongergevoel tevreden met hun hoge vezelgehalte.

1 Olijfolie:

We hebben altijd associëren met vette oliën, maar wees gerust vet dit kan zeker helpen je verliest wat vet! Meervoudig onverzadigde vetzuren zijn te vinden in het kan helpen om knagende honger, terwijl ook oliezuur in het kan helpen afbreken overtollige vetten.

1 Cranberrysap:

Naast het feit dat rijk aan antioxidanten, cranberry sap is ook een uitstekende diureticum dat al het overtollige vocht uit het lichaam verwijdert. Dit vermindert de gewichtstoename door vochtophoping.

Elk van deze super voedingsmiddelen is een nutritioneel powerhouse die je helpt om gewicht te verliezen en fit te blijven.

Referentie: Health.com

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha