15 Simple Rules voor GelukKijk naar de foto hierboven ... dit is wat het is allemaal puur geluk!

Heb je ooit gemerkt dat de schattige glimlach verspreid over de lippen van de kinderen als ze ervaren hun favoriete chocolade? Ze zijn niet bezorgd over iets anders; ze gewoon laten je om chocolade te eten, wat al het andere te gaan in hun eigen tempo maakt.

Dus, wat is geluk? Is het hebben van veel geld en een enorme villa 5 slaapkamers en een eigen tuin? Of is het zo simpel als het doorbrengen van een paar minuten met uw buurt en dierbaar zijn, zelfs wanneer er een tekort aan geld? Er is geen exacte manier waarop je geluk te definiëren. Het is een mentale gemoedstoestand die ontstaat wanneer uw behoeften wordt voldaan op de manier die u wilt.


Volgens de psychologie van geluk en psychologen, geluk is gewoon een gevoel, dat afkomstig is van het genieten van emotionele vervulling en welzijn voor een lange duur. In eenvoudige woorden, geluk is gewoon een gevoel dat je gelukkig bent!

Klinkt eenvoudig genoeg, nietwaar? Maar als het zo simpel is, waarom dan niet dat we ooit gelukkig zijn? Mensen in het algemeen de neiging om janken wat ze hebben en niet waarderen wat ze hebben. Ik ga met een real life voorbeeld hier.

Een vrouw van 30, die al overgewicht had meer dan tien jaar, is onderdeel van een fitnesscentrum met het doel van het verliezen van de flab. En, heeft ze nogal aanzienlijke hoeveelheid verloren in termen van omvang en inches. Maar in plaats van gelukkig over het gevoel, riep overtreding. De reden - er was een kleine tas die doorgezakt. Je weet wie de verkeerde dingen aan het doen is, maar ze kreunt en huilt en kreunt ...

Deze ervaring laat zien dat geluk is echt een moeilijk te bewijzen gevoel. En 'zonder twijfel een fenomeen dat niemand goed begrepen heeft, maar iedereen probeert wanhopig hetzelfde te bereiken.

Er zijn verschillende theorieën die proberen om de mysteries van deze emotie vrolijke ontrafelen. Volgens de "wat is Theory", ervaren meer positieve gevallen in het leven kan dit gevoel op te roepen, terwijl "Born to Gelukkig Theory worden" begroet genen om deze emotie te rusten. Wat ook de oorzaak of de theorie, aan het eind van de dag, het is ons streven dat de manier voor ons om gelukkig te zijn zal leiden.

Top 15 eenvoudige regels voor geluk:

Hier zijn 15 gouden regels voor geluk en positiviteit die je daadwerkelijk kunt proberen in je leven om een ​​reis vol vreugde:

Blijven altijd druk:

Houd jezelf bezig met een of de andere taak. Een vrije geest is de werkplaats van de duivel, en er zal altijd gevoelig voor negatieve gedachten zijn. Of het nu gaat koken of tuinieren, of spelen met de kinderen, zorg ervoor dat je je handen vol. Dit zal u met tijd en ruimte om de negatieve gedachten.

Maak een zuivelfabriek van Geluk:

Aan het eind van de dag, voordat je het bed, gewoon opschrijven al die dingen - groot of klein - dat maakte je glimlach, die dag. Deze pas komen en brengen een glimlach op je gezicht als je down bent of wanneer u een oppepper nodig.

Blijf in contact met je vrienden:

Niet iedereen is goed, ik ben het! Echter, er zijn vrienden die zeker zal doen glimlachen. Praat met hen. Met de technologie, zijn er talloze manieren om in contact met oude vrienden te blijven. Of het nu Facebook of WhatsApp, zijn nu allemaal een touch van je af.

Dankbaar ben:

Wees dankbaar voor wat je vandaag hebt. Elke keer als je lacht - elke keer dat je gelukkig te voelen - fluisteren een beetje dankgebed. Als de schaal geeft een duik van 0,2 kg van de vorige maatregel, gewoon zeggen: 'Wow' en fluister een bedankje. En zie het verschil maakt!

Vier kleine vreugden op een gezonde manier:

Viert zelfs de domste en de kleinste van overwinningen kan je gelukkig maken. En je zal verwennen en alleen focussen op het goede en niet het kwade. Leer de kleine genoegens die u naar uw favoriete drankje bij uw favoriete hangplek of af te bijten die duivels rijke chocolade waarderen cake.Search uw geluk in de kleine dingen die een groot verschil maakt in je leven.

Vergeving en vergeetachtigheid:

Je nodig hebt om je vrienden, buren, en al de anderen te vergeven en vergeten hun fouten. Een persoon die een wrok of een klacht heeft tegen een ander kan nooit gelukkig zijn in zijn leven. Excuses aan uw buurt en dierbaar zijn als je ze ooit pijn doen met je gedachten, woorden of daden. Excuses voor u te laten verdwijnen alle negatieve gedachten die anders zou vullen en je kunt binnen snijden.

Vergeef jezelf en Love Yourself:

Nogmaals, ik ga naar een voorbeeld van het gewichtsverlies. Je zou het lichaam hebben gemarteld door de invoering van het door talloze diëten stront in een poging om gewicht te verliezen. Vergeef jezelf voor te doen. Start het liefhebben van je lichaam.

De wereld is uw oprit personeel:

Studies over de psychologie van geluk suggereren dat mensen die genieten van lange wandelingen met zijn hoofd hoog en swingende armen zijn gebonden aan gelukkiger zijn. De volgende keer dat je de weg, zien is geloven.

Luisteren Naar Muziek:

Muziek staat bekend als een gemoedstoestand effectieve huis remedie zijn. Muziek heeft geen taal nodig. Als u het gevoel naar beneden als gevolg van stress of een andere reden, zet je favoriete liedje en beluisteren. Na een paar minuten zul je weer gelukkig en glimlachend zijn. Beter nog, hum!

Eten van een ijsje:

Goede voedingsmiddelen zijn repeaters humeur en je geluk quotiënt krijgt een bonus. En 'goed, zelfs als je probeert om dat extra gewicht te verliezen. Zitten in de hoek en gewoon genieten van die kegel van chocolade-ijs.

Workout 1:

Of het nu gaat yoga of gymnastiek of aerobics, oefening geeft je een gevoel van welzijn, zowel fysiek als psychisch. Ik heb het zelf meegemaakt. Een stap van 10 minuten samen met uw partner of sommige delen genoeg om te breken dat stress en toename van energie niveaus, waardoor er rustig en vredig.

1 Mediteer om gelukkig te zijn:

Meditatie is een krachtige tool die daadwerkelijk kan helpen uw denkproces te transformeren. Begin met 5 minuten per dag en langzaam verhogen van de duur door te brengen met je innerlijke zelf. Het kan een paar weken duren voordat u daadwerkelijk de ervaring van de voordelen, maar het is het wachten waard!

1 Volg het geven en nemen het beleid:

De wereld draait op geven en nemen beleid. Als je geluk te geven, ontvangt u! Help je vrienden als ze in de problemen. En zie hoe het probleem wordt automatisch opgelost. Verschillende psychologische studies uitgevoerd op geluk suggereren dat mensen die geld of tijd besteden om anderen gelukkig te houden zijn gelukkiger dan degenen die het geld of tijd te besteden aan zichzelf.

1 Sleep:

Slaap helpt om te kalmeren. Slapen helpt ontspannen. Een geest vrij van rommel is altijd essentieel tevreden te houden.

1 Je bent wat je denkt:

Ja! Je moet geluk te trekken voor u om gelukkig te zijn. Eruit te komen en te voldoen aan de wereld! De wereld is een schat van geluk. Maak kennis met gelijkgestemde mensen. Maak een wandeling buiten of gewoon een kop warme chocolademelk bij uw favoriete bar, ontspannen en genieten terwijl u ontspant je. Deze regels zullen zeker geven u geluk

Dit is wat de psychologie van geluk voor iedereen. Volg deze gouden regels van geluk en leiden een leven awesome! Immers, wat is de zin van het leven zonder geluk?

Wat is uw standpunt om gelukkig te zijn? Deel met ons uw eenvoudige regels voor geluk in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha