15 Prachtige Tattoo Designs DragonflyDragonfly tatoeages hebben iets mystieks over hen. Ze hebben een sprookje kwaliteit die erg leuk om een ​​interessante mix van beroep te bieden aan elke tatoeage kan zijn. De vlieg draak is het symbool van verandering en zijn goed met het. In tegenstelling tot een fee, libel tatoeages zijn niet categorisch vrouw, en hebben een universele aantrekkingskracht.

Het is gewoon een kwestie van het kiezen van de juiste keuze voor u. Hier ben ik een opsomming van de top vijftien tatoeages libel!


De beste projecten Dragonfly Tattoo

Blauwe Libel Tattoo:

via pinterest

Ik zal de lijst met deze blauwe libel strip beginnen. Niets kan winnen van deze leuke draak vliegen, toch? Intelligent gebruik van de kleuren blauw en oranje heeft een mooi contrast hier.

Eenvoudige Libel Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo ziet er simpel uit, maar heeft nog steeds een rand om het poëtische. De rode libel dwalen tussen de groene bladeren maakt een goede show. De blauwe bloemen voegen schoonheid meer voor de tatoeage.

Kleurrijke Dragonfly Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo toont een boeket bloemen rond libel en een vlinder. De roze en paarse bloemen zodat ze er zo schattig! De libel heeft een zweem van blauw in het overeenkomt met de bloemen.

Ontvangen Libel Tattoo:

via pinterest

Dit is één van de meest populaire tattoo ontwerpen voor vrouwen. Het is eenvoudig, sereen en toch zo krachtig. Ik hou van hoe de staart is langer dan normaal, het toevoegen van een speelse touch aan het vey.

Extravagante Libel Tattoo:

via pinterest

Een andere grillige ontwerp is deze libel heeft meer van een vloeistof natuur. Heeft een abstract patroon met een goed overzicht en lijkt niet de normale mensen.

Toe Libel Tattoo:

via pinterest

Dit is ook een van de meest populaire modellen uit de tatoeages libel. Ik vind dit een kleine tatoeage op de vingertop. Dit ziet er zeer klein en, tegelijkertijd er stijlvol ook.

Groene Libel Tattoo:

via pinterest

Nu zeg hallo tegen driedimensionale tatoeages wil je? Deze draak vlieg toont enkele echte karakters, met tinten ongelooflijk, de combinatie van de kleuren, schaduwen en nog veel meer.

Libel Tattoo:

via pinterest

Het is een libelle fee. Het heeft een waas van geheimzinnigheid omheen en dat maakt het erg elegant. Als er ooit een tatoeage op basis van dit thema, zou ik waarschijnlijk kiezen voor deze zeker.

Zwerm van libellen Tattoo:

via pinterest

Terwijl een libel is leuk, mooi en mysterieus, meer libellen maak je tattoo nog interessanter! Willen krijgen deze geïnkt op zijn rug?

Bloemen en Libel Tattoo:

via pinterest

Nu proberen we de bloemen en de vlucht te combineren tot een mooie afwerking. De paarse libel arm straalt schoonheid en feminisme van een dame!

1 Libel Tattoo met citaat:

via pinterest

Het is een zeer persoonlijke tatoeage met de woorden die schoonheid toe te voegen aan de tatoeage. Lijkt de draak fly eenvoudig en gemakkelijk, de lijn maakt het speciaal. Het kan een paar kan krijgen deze ondertekend om hun liefde voor elkaar te tonen.

1 Eenvoudige Libel Tattoo:

via pinterest

Deze eenvoudige tatoeage op zijn arm ziet er mooi met heldere bloemen. Deze tattoo is voor mensen die niet de zorg over een vloek uit over de wereld. En 'je weg of op geen enkele manier, toch? Zo ja, haal nu deze getekend!

1 Eenvoudige Libel Tattoo:

via pinterest

Dit heeft een paar eenvoudige kleuren, maar nog steeds effectief blijft. De vleugels zijn lichter maken vliegen makkelijker. Dit geeft het gevoel van deze fabel libel tattoo, zo schattig en vrouwelijk.

1 Gedetailleerde Libel Tattoo:

via pinterest

Deze libel is zeer elegant. Het gebruik van kleur en detail in deze tatoeage te maken mooi en interessant.

1 Dragonfly Tattoo voor de voet:

via pinterest

Dit is waarschijnlijk de makkelijkste die er zijn, kijk naar hoe de lijnen zijn moeilijk te voldoen en toch een statement! De plaatsing van de tatoeage heeft een zeer belangrijke invloed op de schoonheid.

Dit zijn mijn topfavoriet. Wat is uw favoriet? Schiet een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha