15 minuten full body workout om een ​​strak lichaamHeeft u een fit lichaam om te sterven voor willen? Maar je vaak zorgen over niet genoeg tijd om uit te werken? Met onze hectische schema's en eindeloze werk, kunnen we geen tijd om een ​​intensieve training te vinden.

Maar wat als je kon je hele lichaam toon in slechts 15 minuten? Ongelooflijk, is het niet? Maar er is een workout routine die vier in 15 minuten bedekt en kan je hele lichaam te werken! Gebeiteld abs en een slanker lichaam, gewoon werken voor 15 minuten per dag! Nu, hoe doe je dat!


Wilt u meer weten? Lees dan verder!

Halter Squat:

Hoewel de squat halter of eenvoudige squat is de meest geprefereerde optie, zijn er een aantal variaties. Helpt de toon van de kuiten, billen, hamstrings, kern, en quadriceps.

Om een ​​Dumbbell Squat draaien:

 1. Pick-up een paar dumbbells en houd de zijkanten, met de knokkels afgekeerd van het lichaam.
 2. Verlaag uw lichaam zo ver als je kunt van kraken. Buig je knieën en neemt de positie van het zitten. De benen moeten parallel aan de grond zijn. Pauzeren en terug naar de beginpositie.
 3. Doen 15 herhalingen (ongeveer 30 seconden).

Overhead Press met been lift:

Overhead Press werkt het bovenlichaam. De combinatie van een lift been met het, wordt de oefening gericht schouders, kern, borst en dijen.

Om de Overhead Press met Been Lift draaien:

 1. Til de halters in de voorkant van je schouders. De knokkels moet naar de zijkanten van het lichaam.
 2. Balanceren op je linkerbeen en til het andere been zes cm in het vierkant. Verleng beide armen boven het hoofd.
 3. Verlaag de been en armen, het bijhouden van de juiste romp.
 4. Do 15 herhalingen (ongeveer 30 seconden); alternatieve kanten.

Oblique elleboog Kranen:

De kranen elleboog schuine werden in de film gepresenteerd als de laatste, en soms de enige oefening die nodig zijn om moordenares abs te krijgen. Echter, de kraan elleboog is een onderdeel van 15 minuten full body training en is bijzonder effectief bij de andere oefeningen. Elleboog kranen doel schuine buikspieren, buikspieren en onderrug.

Om Oblique Elbow Taps draaien:

 1. Zitten op een mat met je knieën gebogen en de voeten op de grond liggen. Houd uw vingers op je buik, ellebogen en duw de zijkanten.
 2. Beginnen te rollen in de richting van de vloer en draai je je bovenlichaam naar rechts, streelde zachtjes de rechter elleboog op de grond. Afgewisseld met de linker elleboog naar de linkerkant.
 3. Zorg ervoor dat je kunt 8 taps doen per kant. Rust voor vijf seconden vreemd. Herhalen.
 4. Do 16 herhalingen (ongeveer 30 seconden); 8 kranen op afwisselende kanten.

Afwisselend Bridge:

De brug afwisselende been is een uitstekende remedie voor rugpijn. Het is ontworpen om de rugspieren versterken. Het richt zich op de heupen, billen, kuiten en benen.

Voor het uitvoeren afwisselend Been Bruggen:

 1. Ga op je rug en houd uw voeten uit. Vergeet niet om je knieën gebogen houden.
 2. Het verlaten van de armen langs je lichaam, til je je heupen zo hoog mogelijk, zorg ervoor dat niet te bedekken met een keer je rug. Trek de rechter been onder een hoek van 90 graden op de grond. Houd gedurende tien seconden.
 3. Begin met je benen en heupen te verlagen. Alternatieve zijkanten en herhaal.
 4. Do 15 herhalingen (één minuut); alternatieve kanten

Viervoeter:

De viervoeter dier lijkt. Laten we slaan de woordspelletjes en zie hoe het helpt je in vorm te krijgen sneller. De doelstellingen viervoeters de borst, rug, kern en armen spieren.

Voer een viervoeter:

 1. Dit execise wordt het best uitgevoerd met een yoga bal. Houd het bedrijf grond bal, werpen op het balanceren met je buik. Nu, krijgen in een positie van push-ups met de benen schouder widht uit elkaar.
 2. Krijgen in een push-up met je linkerarm en rechterbeen omhoog, en de rechter arm en linker been nog op de grond.
 3. Verlaag de arm en been en ga naar een andere push-up. Deze keer schakelt naar rechts en linkerbeen, terug naar de uitgangspositie. Houd gedurende vijf seconden.
 4. Do 15 herhalingen (één minuut); alternatieve kanten.

We hopen dat de full body workout 15 minuten is hij helemaal klaar voor. Wacht niet; gaan werken vandaag met deze eenvoudige oefeningen doe. U kunt ook controleren vele video's op de oefeningen. Hoe vind je de oefening routine? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha