15 MARILYN MONROE QUOTES inspireren15 MARILYN MONROE QUOTES inspireren

"Ik ben egoïstisch, ongeduldig en een beetje 'onzeker. Ik maak fouten, ik ben uit de hand en soms moeilijk te hanteren. Maar als je niet kan omgaan met mijn ergste, dan moet je zeker als de hel niet verdienen me op mijn best. "- Marilyn Monroe


Marilyn was niet beschaamd om zijn gebreken, mislukkingen en fouten toe te geven en ze, net als elke andere vrouw, wilde ze onvoorwaardelijk worden geliefd voor wat het werkelijk was. Ik een grote verklaring dat we allemaal leren van, alsof hij zei tegen hem: 'Als je van me houdt - hou van alles van mij, niet alleen mijn beste deel! " We verdienen allemaal dit soort liefde, meneer!

"Een carrière is geweldig, maar je kunt niet krullen met het op een koude nacht." - Marilyn Monroe


Hoewel zeer succesvol, Marilyn Monroe geschat liefde die je meer dan niets. Hij was gevoelig, kwetsbaar en vaak eenzaam. Dit citaat van de beroemde legende leert ons om onze prioriteiten recht te houden en niet te onthouden om te vergeten, niet vergeten het belangrijkste in het leven - de liefde!


"Ik ben absoluut een vrouw en I like it." - Marilyn Monroe


De schoonheidskoningin, Marilyn, omhelsde en genoot van haar vrouwelijke identiteit, haar vrouwelijkheid; Dit is waarschijnlijk de reden waarom ze zo'n icoon van tijdloze schoonheid en laatste zou kunnen worden. We maken een nota van dit voorbeeld en beginnen om lief te hebben en onszelf accepteren geheel en volledig, wat er ook gebeurt. Eigenliefde en onvoorwaardelijke aanvaarding van onze ware aard is het echte geheim van het zijn vrouwelijk, charmant en aantrekkelijk dame!

"Ik heb geen geld wil, ik wil gewoon geweldig zijn." - Marilyn Monroe


Marilyn besefte dat het belangrijkste doel van zijn bedrijf en zijn carrière raket was niet de wens om geld te verdienen, hij gewoon deed wat hij hield en volgde zijn hart. Hij realiseerde zich dat zijn jeugddroom! Dit is een grote les te leren door veel mensen veel succes - te vinden wat je wilt en doe het met heel uw hart, dan, geld en succes zal onvermijdelijk zijn.

"Ik ben goed, maar niet een engel, ik doe de zonde, maar ik ben niet de duivel Ik ben gewoon een klein meisje in een grote wereld proberen om iemand om lief te vinden..." - Marilyn Monroe


Marilyn Monroe was een zeer romantische persoon door de natuur. Het was het verlangen naar ware liefde en schaamde zich niet van zijn kwetsbaar innerlijk, dit is wat onderscheidt de vrouwen van mannen - gevoelig, breekbaar, vrouwelijk hart.

"Als ik alle regels had nageleefd Ik heb nooit ergens." - Marilyn Monroe


Marilyn wist wanneer en hoe de regels voor goed te breken. Vaak worden deze regels verborgen in onze geest. Zijn citaat leert ons om te denken uit de doos en de moed om het initiatief te nemen bij ons hart vertelt ons zo.

"Geef een meisje de juiste schoenen en ze kan de wereld te veroveren." - Marilyn Monroe


De actrice wist de kracht van goede schoenen en hoge hakken. Zijn sierlijke en elegante manier van lopen op hoge hakken heeft de harten van vele mannen gewonnen. Hier is een ander citaat van Marilyn over hetzelfde onderwerp:

"Ik weet niet wie hoge hakken uitgevonden, maar alle vrouwen zijn hem heel veel."

"Onvolmaaktheid is schoonheid, waanzin is genie en het is beter absoluut belachelijk dan absoluut saai te zijn." - Marilyn Monroe


Dit citaat moedigt ons aan om onze "perfecte onvolmaaktheid" geheel en volledig te accepteren en leren hoe om trouw te blijven aan onszelf te allen tijde.

"Aan alle meisjes die denken dat ze dik omdat je niet een size zero, je bent mooi, zijn bedrijf, dat is slecht." - Marilyn Monroe


Marilyn zelf was nooit een grootte van nul en dat, waarschijnlijk, voelde de druk van de "fashion kleine" tijdens het werken in Hollywood. Met dit citaat de actrice moedigt ons aan om sub-standaard en valse oppervlak van de samenleving; het belangrijkste is dat je gelukkig en gezond in het lichaam te voelen en vergeet niet - er is slechts één op deze planeet, schat jezelf!

"Ik wil graag het gevoel blonde allemaal voorbij." - Marilyn Monroe


Niet grappig ?! Marilyn, hoewel ze een beeld van de domme blonde dankzij enkele van zijn films had, was zeer intelligent, met een groot gevoel voor humor. Ze eigenlijk scoorde een indrukwekkende resultaat van de IQ-test die boven het nationale gemiddelde in de tijd, hield ze poëzie te lezen en nieuwe dingen te leren. Stereotypen zijn vaak misleidend. Marilyn ook eens gezegd:

"In Hollywood, de deugd van een meisje is veel minder belangrijk voor haar kapsel."

". Angst is dom Dus zijn spijt." - Marilyn Monroe


Dit citaat is zo kort, maar krachtige uitdrukking van tijdloze waarheden. Angst en spijt nooit bracht geen goed voor iedereen. In plaats van spijt en rouw dan mislukkingen in het verleden, laten we bewust richten onze gedachten in de richting van deze prachtige tijd en we vreugdevol nadenken toekomst helder en gelukkig; hoe moeilijk de situatie ook mag lijken, vergeet niet, er is een regenboog na de regen!

"Iemand vertelde me: 'Als vijftig procent van de experts in Hollywood gezegd om talent te hebben en moeten geven, wat zou u doen?' Mijn antwoord was toen en is nog steeds, 'Als een honderd procent zei ik al honderd procent zou verkeerd zijn'. "- Marilyn Monroe


Zijn vastberadenheid was onwrikbaar, zijn droom - licht, hoe kon hij niet lukken ?! Geloven in jezelf is een van de belangrijkste ingrediënten voor succes! Het maakt niet uit wat uw doel of droom is - je moet sterk te blijven en om de stemmen te negeren ontmoedigen rond, alleen dan krijgt u uw gewenste land, ergens over de regenboog ...

"We zijn ons allemaal sterren, en we verdienen te fonkelen." - Marilyn Monroe


Ja, laten we niet vergeten - we verdienen om te schitteren!

Ik hoop dat u interessante en uitdagende gevonden. Die citeert Marilyn Monroe dat u de meest geliefde?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   1
Mei 5, 2015 | 22:14:34 | later 8 uur

Ontzagwekkende post!

  3   1
Mei 6, 2015 | 06:17:18 | later 16 uur

Hou van de post! Bedankt!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha