15 manieren Cocco helpt je gewicht te verliezenAls u dacht dat de kokosnoot heb je op gewicht, jongen je bent zo verkeerd! Cocco, in feite, heeft uitstekende voordelen die je gezond zal houden voor de komende jaren. Heb je je ooit afgevraagd het geheim van de gezondheid van de mensen die door de ruige kustlijn leven? Hun geheim is, maar de Coconut! U hoort het goed! Gedurende vele eeuwen, in Azië en in de Pacific Islands, die een dieet rijk aan kokos geconsumeerd. Hun hoofdvoedsel is rijk aan kokosolie, kokos meel en andere eetbare kokosnoot als zijn vlees. Verschillende studies hebben aangetoond dat mensen die een dieet rijk aan kokosnoot eten niet kampt met een hoog cholesterol, hart-en vaatziekten en zelfs obesitas.

Kokosnoot voor Weight Loss - De Link

Waarom kokosnoot te eten, vraag je? Kokosnoot Goof voor gewichtsverlies? Waarom niet gewoon zet een aantal van de vele pillen die beweren te helpen gewicht te verliezen? Of gewoon leven vloeistoffen tot een paar kilo te verliezen. Hoewel deze lijkt misschien de juiste manier om die ringen zachte rond je buik te verliezen, zal het meer kwaad dan goed doen.


Kokosnoten zijn rijk aan middellange keten vetzuren die gezond zijn en ook helpen bij het verhogen van uw metabolism- lichaam wat betekent dat uw lichaam zal calorieën te verbranden sneller, en richten zich op de vetreserves. Ook, in plaats van opgeslagen als vet wordt verteerd kokos omgezet in energie en helpt het lichaam verbrandt meer calorieën.

Kokosnoten zijn zeer gemakkelijk te verteren en vereisen minder enzymen te verteren, af te breken en het verbeteren van de absorptie van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

Vitaminen zoals A, D, E en K oplosbaar in water en worden niet gemakkelijk opgenomen door het lichaam zonder voldoende hoeveelheid vet in het dieet.

Kokosnoten zijn ook goed voor degenen die hebben een trage stofwisseling. Mensen, die lijden aan indigestie, vermoeidheid, hoge BP, en constipatie, profiteren van de consumptie van kokosnoot.

Coconut is ook bekend om de activiteit van de schildklier leiden; Dit verhoogt de stofwisseling en verhoogt ook je energie.

Kokosnoten, verward met problemen makers in feite worden gemakkelijker verteerd vetten. In tegenstelling tot andere diëten, heeft een dieet rijk aan kokosnoot niet laat je het gevoel beroofd, of wilt u 's middags snacks.

Het verbruik van olie rijk aan trans vet is het risico van hartziekte, hoge cholesterol en vele andere omstandigheden gezondheid. Kokosolie andere metaboliseert vetten in de lever en zet deze op brandstof voor de werking van de hersenen en spier. Aldus wordt de verbruikte vet niet in het lichaam opgeslagen. Het consumeren van kokosolie, depressie, hartproblemen en andere ziekten kunnen op afstand worden gehouden.

Als abdominale obesitas is uw zorg, dan is de kokosolie is uw antwoord. Een studie uit 2009 bepaald dat kokosolie helpt reguleren gewicht fluctuatie en beschermt het lichaam tegen insulineresistentie. Verbruiken ongeveer 4 eetlepels vol kokosnoot in uw dieet te blijven en gezond voelen.

Zoals eerder besproken, kokosolie is een wonder voor mensen die last hebben van obstipatie. De vetzuren van dit wonder olie wordt gezegd dat het anti-microbiële eigenschappen die een kalmerend effect veeleer op parasieten en bacteriën die een goede spijsvertering remmen hebben. Prikkelbare darm syndroom en andere problemen met de spijsvertering zal een geschiedenis al lang voorbij als je verbruikt een goed bedrag van de kokosnoot in je dagelijkse dieet.

Studies hebben aangetoond dat kokosolie is rijk aan laurinezuur. Het bevat ook caprylzuur en caprinezuur die anti-schimmel, anti-bacteriële en anti-virale middelen die u gezond en het lichaam helpen opbouwen van een sterk immuunsysteem. In het verleden is kokosolie gebruikt voor de behandeling en als een preventieve maatregel om infecties zoals candida, herpes en influenza.

1 Als u een zoete tand, en hebben de neiging om gemakkelijk op gewicht, onder andere kokosolie in uw dieet. Probeer maar eens een eetlepel virgin kokosolie eten en je zal vol en kun je de verleiding om te bijten of een Snickers bar weerstaan ​​voelen.

1 Als u een chef-kok in de maak, en geniet van het uitproberen van nieuwe recepten, gebruiken kokosolie voor gerechten die een hoge koken temperaturen vereisen. Als een verzadigde middellange keten vetzuren gaat kokosolie niet oxideert bij hoge temperaturen.

1 Als u dacht dat kokosolie helpt om de algehele gezondheid en het is hier dat deze voordelen te beëindigen, probeer het virgin kokosolie in uw huid regime. U zult verrast zijn hoeveel olie gevechten met fijne lijntjes, rimpels en zelfs vlekken. Regelmatig gebruik van olie verzachten de huid en maakt het zacht en weelderig.

1 Een lepeltje. kokosolie bevat 16 g vet en een enorme 117 calorieën. Wat kun je nog meer vragen? Voeg deze toe aan uw salade, en zie je leven gaat van 34 centimeter tot 26 centimeter in een paar weken.

1 kokoswater fungeert als een diureticum, en helpt het lichaam te reinigen van giftige stoffen, afval, en medicatie kant. Het drinken van verse kokosnoot olie zal u helpen het afval van je lichaam gemakkelijker te overwinnen, en ook helpen overtollig gewicht te verliezen zonder te hoeven werken zich in het zweet.

De voordelen van het drinken kokosnoot om gewicht te verliezen zijn veel. Voel het verschil zodra u probeert het kokos- een vrucht die bekend staat om zijn eeuwenlang gebruikt om verschillende kwalen te behandelen. Bij twijfel over hoe u kokosnoot consumeren, gewoon rasp verse kokosnoot en besprenkel de salade of zelfs uw curry en loop je weg naar een gezonder je.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha