15 huid toners thuis moet je proberenCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door sunshinecity

Je moet nooit vergeten, terwijl de zorg voor de huid toon is een essentieel onderdeel van de huidverzorging routine en huidverzorging is nooit compleet zonder deze stap. Er zijn honderden toner beschikbaar in de markt, maar als je kunt doen een aantal ingrediënten van natuurlijke huid toner kus de huid waarom dan gaan voor agressieve chemicaliën? Een zelfgemaakte tonic is precies wat je nodig hebt!

Hier wordt u verstrekken met 15 verschillende types van Huid zelfgemaakte toning recepten die je huid een fris gevoel geeft:


Huid toners zelfgemaakte:

Blaadje munt toner:

Versnipperen of Pudina muntblaadjes, op 1cup, breng 1/2 liter water aan de kook, zet de bladeren in het, dek af met een deksel, zet het vuur uit en laat het afkoelen. Of na 30-40mins, stam en op te slaan in een schone, droge fles en in de koelkast. Als en wanneer dat nodig is om toon en dit is zeer goed voor de zon verbrande huid te gebruiken.

Basilicum of Tulsi blad toner:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door kamath_ln

Shred Tulsi of basilicum en lopen het productieproces van de toner boven door ze in kokend water en zet de vlam en uiteindelijk uitgerekt en bewaar het in de koelkast en gebruik als en wanneer dat nodig is. Dit is heel goed voor de gevoelige huid en gemengde huid. Ja, vertrouw je noemt dit de beste tonic in het huis voor de gevoelige huid.

Gember toner:

Neem gember pasta, volgt het productieproces van de bovenstaande toner en in de koelkast.

Tulsi Ginger toner:

Meng gember pasta, toe te voegen aan deze pasta gesnipperde basilicumblaadjes en herhaal het bovenstaande proces. Stam en in de koelkast.

Ginger Mint Toner:

Meng gember pasta en muntblaadjes fijn gehakt maken van een toner van de hiervoor genoemde verwerken en opslaan.

Neem Toner:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Tatiana Gerus

Neem traan bladeren tot kleine stukjes te maken van een toner uit de toner maakproces op en bewaar ze in de vriezer, zeer goed voor acne en acne gevoelige huid.

Papaya Toner:

Maak een pasta van rauwe papaya op 1cup, is het erg moeilijk om eruit te komen van de papaja sap dus mengen met 1 kopje ijskoud water gekookt water of minerale pasta van papaya, op te slaan in een fles en in de koelkast, dit moet voldoende zijn voor een te zijn week en houdbaarheid is 4-5 dagen maximum. Zeer goed voor de droge huid gevoelig voor huiduitslag en skin.This gelooid is waar de jacht op de perfecte zelfgemaakte huid toner voor de droge huid eindigt.

Kamfer rozenwater toner:

Meng 1/3 theelepel kamfer om 1cup van rozenwater, en in de koelkast. Verhoging van het bedrag zoals de eis en heeft de maximale houdbaarheid zo ongeveer 3-4 weken.

Komkommer Toner:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door David Davies

Het is een toner direct, beste gebruikt worden binnen 1-2 dagen indien gekoeld of gebruikt worden onmiddellijk, grid, en knijp het sap van een hoeveelheid komkommer en te behouden vereist in de vriezer. Beste voor de vette huid.

Tomaat Toner:

Knijp het sap van een tomaat in de koelkast en serveer direct op het gezicht met een watje, zeer goed voor toning en onmiddellijke verstrakking.

1 tomaat komkommer toner:

Neem dezelfde hoeveelheid tomaat en komkommer sap mix samen en in de koelkast. Gebruikt op de huid. Zeer goed voor soorten gemengde huid. Houdbaarheid-1-2 dagen.

1 Azijn Toner:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Veganbaking.net

de verhouding van azijn en rose water gemengd en in de koelkast bewaard. Gebruik met wattenstaafjes en duurt 2 weken.

1 Groene thee toner:

Kook ongeveer 2cups water en zet het vuur uit, zet 1 of 2 zakjes groene thee (afhankelijk van de grootte van theezakjes), of meer simpel gezegd 4teaspoons groene thee, doe de deksel en blijven voor ongeveer 30 minuten of neem .Strain theezakjes en slaan water in een fles en in de koelkast.

1 Water Meloen Toner:

In een sapcentrifuge om sap meloen zuiver water, ongeveer 2 koppen. Maak niet meer cuz zal rotten in maximaal 4 dagen. Stam en op te slaan in de vriezer.

1 rode druivensap antioxidant huid toner:

Zeef de pure druivensap in een centrifuge fles en op te slaan in een droge lucht schoon gehouden en te gebruiken als en wanneer het toning nodig heeft, een verkwikkende huid en heerlijke recept aandraaien.

Dingen om te onthouden:

Deze zijn op toner gebaseerde natuurlijke natuurlijke sappen, u kunt experimenteren met elk van hen, of een die je leuk vindt, maar verschillende soorten huid reageert op verschillende natuurlijke ingrediënten, dus als je elke vorm van uitbarstingen ervaren dan stoppen met het gebruik van dat type specifieke toner.

Hint:

Voor donkere kringen en gezwollen ogen kunnen deze vloeibare toner op wattenschijfjes zetten en ze gebruiken om uw ogen of ijsblokjes maken met deze en kan wrijven rond de ogen.

Daar ga je! 15 ongelooflijke zelfgemaakte toner voor uw huid. Veel Plezier!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha