15 geweldige voordelen van Bugle voor huid, haar en GezondheidBugel - algemeen bekend als Bugleweed is niet erg gebruikelijk. Het is niet zomaar een onkruid dat in het wild groeit en is niet een sierplant, zoals deze wordt weergegeven in de afbeelding hierboven! Het is een prachtige plant die wordt geleverd verpakt met veel goedheid en voordelen. Dit kruid wordt veel gebruikt in de oudheid als een natuurlijke remedie voor hoest, ademhalingsproblemen en zelfs schildklier storing. Bovendien is het bekend als een verdovend natuurlijk.

Een lid van de mint familie, zijn de bladeren en bloemen van deze plant gebruikt verschillende medicinale doeleinden. Het gebruik ervan is niet zo gewoon als de munt en zeer weinig onderzoek is gedaan op het om de voordelen ervan te rechtvaardigen. Dat is waarom we moeten nog de ongelooflijke voordelen van Bugle verkennen.


Voordat het openbaren van de voordelen van deze plant, nemen we een kijkje op wat het precies is.

Bugel - A Closer Look:

Botanisch bekend als Lycopus virginicus, dit is een vaste plant die goed gedijt in het algemeen in vochtige gebieden. Rijk aan verschillende fotochemische verbindingen, zoals tannine, lycopeen, lithospermic zuur, chlorogeenzuur, caffeïnezuur, rozemarijnzuur, en ellaginezuur, is een goede bron van magnesium en hars. Als bronnen mogen geloven, deze plant heeft zijn geneeskrachtige eigenschappen voor de overvloed aan lithospermic zuur en andere organische zuren.

Huid Voordelen van Bugle:

Natuurlijke geneeswijzen voor wonden, brandwonden, schaafwonden en:

Een kompres van bugleweed wanneer het lokaal toegepast op wonden is bekend om sneller te genezen. Het is ook bekend om effectief reliëfvorm brandwonden te bieden. Een afkooksel van de bloemen en bladeren in wijn wordt gebruikt voor het oplossen van het bloed is gestold vanwege kneuzingen. Zijn aard hemostatische voorkomt overtollig bloedverlies, de weg vrijmaakt voor een snellere genezing.

Natural Cosmetic:

Zigeuners het extract van deze plant om hun teint te verbeteren. E werd ook gebruikt als cosmetisch in oude tijden. Maar wees voorzichtig voordat u hoorn als een cosmetisch als er geen studies zijn uitgevoerd ter ondersteuning van haar cosmetische eigenschappen.

Gezondheidsvoordelen van Bugle:

Natural Cures voor respiratoire aandoeningen:

Dit kruid staat bekend om zijn krachtige slijmoplossend en antitussief. Hierdoor kan het worden gebruikt als een effectieve behandeling voor hoest en diverse andere respiratoire aandoeningen. Een hete kop thee ontspant Bugleweed slijmvlies, bestrijding van de congestie van de luchtwegen, en helpt bij het sneller herstel. Een infusie te bereiden door inweken 1 theelepel gedroogde bladeren van deze plant in 200 ml water gedurende 15 minuten. Zeef en drink dit drie keer per dag om de luchtwegen gezond te houden.

Helpt het behoud van gezonde schildklier:

Studies suggereren dat een infusie gemaakt van de bladeren van Bugle kunnen de functies van de schildklier reguleren. Het vertraagt ​​de synthese van schildklierhormoon overtollig, faciliteren en hyperthyreoïdie en de bijbehorende negatieve effecten te voorkomen.

Natuurlijke middel Ontspanning:

De tinctuur en thee gemaakt van dit kruid is bekend om zijn anti-angst eigenschappen bezitten. Bovendien zijn ze rijk aan antioxidanten. Een synergetische werking van deze eigenschappen maakt het mogelijk om de vrije radicalen die stress en depressie veroorzaken beteugelen. Het is een bekend natuurlijke kalmerend ook. Hierdoor kan het worden gebruikt als een remedie alternatief stress, angst, depressie, en zelfs slapeloosheid.

Verbetert de gezondheid van het hart:

Onderzoeken gedaan naar dit kruid tonen aan dat krachtige tonic hart heeft. Bugel hulp bij het handhaven van een gezonde mate van hartslag, hartkloppingen los te draaien. Het is ook wel effectief bij de behandeling van Graves te zijn 'ziekte, een aandoening waarbij Heartbeat spiralen ongecontroleerd, waardoor uw kortademig en wankel.

Nuttig voor vrouwen:

Studies tonen aan dat dit onkruid vrouwen die last hebben van het premenstrueel intense kan helpen. Het kruid is bekend angst, spanning en spanning ervaren tijdens deze fase verlichten, verbeteren de bloedstroom. Het is ook effectief in het verminderen van de pijn ervaren borst tijdens de pre-menstrueel. De infusie en tinctuur van Bugle is bekend dat vrouwen een periode zonder problemen het reguleren van de menstruatie en het verlichten van krampen geven.

De vrouwen, die proberen hun kleine spenen, kan ook de hulp van dit kruid nemen, zoals bekend is lager en onderdrukken ook de melkproductie.

Effectieve remedie voor tuberculose:

Bugel wordt al aangeprezen als een effectieve kruidenmiddel voor tuberculose. Bekend is effectiever wanneer patiënten met TB ook borsten, zwakte van het hart, en hartkloppingen zijn.

Positief effect op diabetes type 2:

De kleurstof is bekend hypoglycemische eigenschappen die helpen om de bloedsuikerspiegel te verlagen bezitten. Het helpt ook om pijn en samentrekking ervaren type 2 diabetes te verlichten in de weefsels van de slijmvliezen.

Voor gewichtsverlies:

Omdat het laagcalorisch en vol van hypoglycemie eigenschappen, kan dit kruid worden gebruikt door degenen die op een gewichtsverlies regime. Het helpt ook om de niveaus van overmatige eetlust te beteugelen, voorkomt overeten.

1 helpt de bloeddruk op peil te houden:

Het kruid is een anti-hypertensieve en anti-hypotensieve. Het beschermt u tegen de negatieve effecten van lage en hoge bloeddruk, houd je lichaam in het vechten vorm.

1 Goed voor je spijsvertering:

Een van nature rijk tonicum voor het lichaam, helpt bij maagklachten te verlichten. Reguleert de eetlust en de spijsvertering. Het is ook bekend om de irritatie veroorzaakt door diarree te verlichten, helpen bij het sneller herstel van diarree. Bugle thee helpt ook bij de behandeling van verschillende maag aandoeningen, waaronder digestie en dyspepsie. Het is ook een effectieve remedie voor gastritis en enteritis.

1 Effectief voor dysurie:

Dysurie is een medische aandoening waarbij de urine gepaard gaat met hevige pijn. Een natuurlijke diureticum, trompet is ook een vaso-ontspannen. Deze eigenschappen helpen om de spieren van de urinewegen te kalmeren, verlichten de pijn geassocieerd met deze aandoening.

1 Natuurlijke koortswerend middel:

Het werd en wordt nog steeds gebruikt als een alternatieve behandeling voor een hoge koorts, vooral indien vergezeld van neusbloedingen. Het is ook bekend dat het zenuwstelsel kalmeren gespannen, om de hoge temperatuur ervaren tijdens koorts te verlagen.

1 helpt om overmatig bloedverlies in verschillende omstandigheden voorkomen:

Bugel staat bekend om aambeien te verminderen en bloeden uit de neus ook. De tinctuur en thee bereid met hoorn is bekend effectief in het tegengaan van bloeden tijdens het urineren te zijn.

Hoe te Bugle gebruiken?

Bugle wordt best gebruikt in de vorm van tinctuur of thee. Als je theezakjes gebruiken, dan steil 1 theezakje trompet bladeren in 200 ml kokend water gedurende 8 minuten. Als u wilt dat uw drankje sterker te zijn, dan steil voor 10 minuten. Vergeet niet de infusie is bitter van smaak. Dus je ongeveer 1 theelepel kunt toevoegen elk van honing en citroen om de bitterheid te verminderen.

U kunt ook thee maken met droge bladeren. Gebruik 1 theelepel gedroogde bladeren trompet. Steep in 200 ml water gedurende 10 minuten, filter, zoeter en drinken gewenst.

Bugleweed kleurstoffen zijn beschikbaar in de markt ook. Voeg 6-12 druppels water of sap drinken driemaal daags.

Een woord van waarschuwing:

Zoals met elk ander kruid, trompet te kunnen beïnvloeden. Het is belangrijk om bewust te zijn van de bijwerkingen om veilig te gebruiken.

  • Dit kruid heeft hypoglycemische werking en het wordt aanbevolen dat diabetici contact op met uw arts voordat u dit kruid. Drastisch verlagen de niveaus van suiker in het lichaam, vooral bij gebruik in combinatie met voorgeschreven medicijnen.
  • Bugel wordt niet aanbevolen voor mensen die lijden aan hypothyreoïdie.
  • Zwangere vrouwen moeten het gebruik van dit kruid als er geen wetenschappelijk bewijs voorhanden is dat het gebruik ervan in deze toestand te ondersteunen.
  • Zogende moeders worden ook geadviseerd om weg te blijven van de trompet, tenzij je wilt spenen beginnen.

Het gebruik hoorn is niet zo gebruikelijk als andere kruiden, en er is een gebrek aan bewijs dat ondersteunen consolideerde zijn voordelen. Neem contact op met uw arts voordat u het kruid tot nadelige effecten op de gezondheid te voorkomen.

Wat zijn uw gedachten over Bugle? Heb je ooit gebruikt? Met ons te delen rechts onder in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha