15 FOUTEN BELANGRIJK FITNESS moet u voorkomen15 FOUTEN BELANGRIJK FITNESS moet u voorkomen

De oefening is belangrijk als je wilt zijn in goede vorm, we weten het allemaal, maar velen van ons denken van een excuus om niet te doen. Wat meer is, zelfs degenen die oefening niet altijd goed doen. Er is een echte reeks van fouten die je kunt doen in de sportschool en hier je bent, zodat u beter voorbereid zijn om ze te vermijden.

1. Sommige mensen vermijden oefening, omdat ze denken dat het zal leiden tot gewichtstoename

Veel mensen denken: 'Wees een oefening, waarom je niet meer moet eten en gewichtstoename niet doen'. Serieus, dit is misschien wel het stomste excuus en is volledig ongegrond. Oefening daadwerkelijk vermindert de eetlust, dus je zou willen om uw verontschuldiging te heroverwegen.


2. Gym traag

Deskundigen noemen de 'gym groeve' en beschrijven hoe iemand leunt in apparatuur die ze gebruiken en 'vast te houden voor het beste leven'. Eerste, dit brengt onnodige druk op je rug. Ten tweede maakt de activiteit uitoefenen minder effectief. Staan bij het uitwerken van.

3. Cardio is niet voldoende

Na de leeftijd van 30, de meeste mensen beginnen te spierweefsel verliezen, dan cardio workouts zijn niet genoeg om een ​​goede vorm te handhaven. Noodzaak van een spieropbouwende regime en, om je stofwisseling gezond te houden en snel, en te voorkomen dat het verkrijgen van gewicht.

4. genoeg water niet drinken

Niet van toepassing dorst, om een ​​paar uur te vullen voordat u begint. De reden voor dit advies is dat de meeste van de cellen in je lichaam worden voornamelijk water gemaakt. Wanneer je verbrandt, niet goed werken, zo simpel is het. Met cellen storingen, zal de training veel moeilijker zijn.

5. Verhongering

Verhongeren om betere resultaten van uw oefening regime te krijgen is net zo verkeerd als te laten krijgen uitgedroogd. Als je honger hebt, je metabolisme vertraagt, als uw lichaam zich vastklampt aan de waardevolle eiwitten en koolhydraten. Uiteindelijk zal je het tegenovergestelde van wat je wilt, dus eten en dan te oefenen, zelfs als ze niet onmiddellijk, natuurlijk.

6. Het lezen van boeken tijdens de training

Sorry dat ik je bubble te breken, maar een boek lezen terwijl werken is contraproductief. Als het niet focussen op de oefening, zal het effectief. Dus, terwijl interessant, het is dat laatste thriller, wennen aan de gedachte dat als je uit te werken, je werkt. Je kunt later lezen.

7. Get help pro

Als je net begint, of als je nooit het advies van deskundigen training hebben gehad, krijgen. Ten eerste zal de raadpleging van een professionele u te helpen het meeste uit uw oefeningen te maken. Ten tweede zal het helpen om de kans op letsel. Dus, doe jezelf niet overschatten, uit te werken met een trainer voor een tijdje '.

8. stretching voor de training is er mis

Het beeld van een verslaafde van rekoefeningen voor aanvang van de training is een klassieker, maar het is ook verkeerd. Als u strekken voordat we op fitnessapparatuur van uw keuze, daadwerkelijk verhoogt het risico van pull of scheur een spier. Warmen zonder strekken.

9. Doe hetzelfde oefeningen over en weer werkt niet

Er is geen zin in het doen van dezelfde oude oefening over en weer voor jaren en jaren. Je lichaam heeft een complete workout, zodat alle onderdelen zijn in goede vorm. Wat is het punt van de mogelijkheid om vijf mijl lopen, als je niet kan tillen het gewicht kleiner omdat je spiermassa ontbreekt? Diversifiëren.

10. Forgetting genot

Je gemoedstoestand is net zo belangrijk als de kennis van de oefening technieken recht. Als je een hekel te werken, kun je niet krijgen de helft van wat het zou zijn als je ervan genoten. Het goede nieuws is dat er zo veel soorten oefening die hoeft alleen maar om te vinden wat je denkt is leuk.

11. Abs

Als je dood bent ingesteld op het krijgen van je buik platter de wereld voordat het begint de zomer, kunt u geïnteresseerd zijn om te weten dat sit-ups zijn niet de weg naar succes. Rechts. Om een ​​platte buik noodzakelijk oefeningen functioneel, dat wil zeggen degenen die trainen alle spieren van de romp. Deze omvatten bewegingen zoals tillen en gooien.

12. Gebruik geen warming-up voor de training

Wat uw oefening regime, moet u goed op te warmen voordat u begint. Als je niet goed bent opgewarmd, zult u niet in staat zijn om zo veel herhalingen te doen, omdat het lichaam niet zal worden voorbereid voor het harde werk, hoe meer risico op letsel hoger zijn.

13. Overdrijven lichaamsbeweging en vergeten de rest van je lichaam

Proberen om de hoeveelheid lichaamsbeweging die je normaal in een jaar binnen een paar maanden aan te passen is niet alleen verkeerd, het is gevaarlijk, want in plaats van het versterken van uw lichaam zal het afbreken. Niet geobsedeerd te werken, neem voldoende rust.

14. Doe het niet onder hetzij

Dus, wat als je begint te voelen als het is te veel? Als u had dat overleg met een coach, moet je weten wat te doen. Experts zeggen dat het de natuurlijke reactie van het lichaam te vertragen en het bedrag van de inspanning in gebruik genomen te verminderen. Mind regels over de materie, dus vertel je lichaam om te stoppen met huilen en doen vertegenwoordigers, in plaats van naar de helft van het tempo meer dan twee keer zo lang.

15. Realisme verslaat optimisme

Stel jezelf realistische doelen zal u helpen voorkomen veel fouten, meestal het probleem met overdreven, maar het probleem met het krijgen depressief en ongemotiveerd totaal, omdat het gewicht niet naar beneden gaat op schema. Begin langzaam en geleidelijk vooruitgang, niet proberen voor een magische oplossing.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha