15 effectieve home remedies voor Eye DrijversMet de veroudering van het lichaam gaat door veranderingen die soms moeilijk te begrijpen. De ogen zijn een van de eerste organen kunnen worden aangetast door veroudering. Doffe visie, cataract, oog floaters, etc., kan het leven een beetje 'moeilijk te maken.

Maar wat zijn nu precies eye floaters? Drijvende ogen worden beschreven als donkere vlekken die staan ​​tussen onze zichtlijnen en zweven rond de ogen elke keer als je trek of verplaatsen. Eye floaters kan iedereen overkomen op elke leeftijd van het leven. Maar komt het meest voor bij oudere mensen. Floater oog normaal gesproken niet leiden tot veel problemen, maar het kan problematisch worden bij het uitvoeren van bepaalde specifieke taken, zoals het lezen van een boek, het besturen van een auto of het werken op een computer voor lange uren. U kunt eye floaters permanent verwijderd met een operatie te krijgen, maar het is zonder twijfel zeer riskante onderneming. In werkelijkheid, de meeste chirurgen afraden. Dit komt omdat er geen garantie is dat de operatie een succes zou worden.


In de praktijk is er een grotere kans op de ogen of zwaar beschadigd of volledig zicht te verliezen, in vergelijking met je wennen aan het leven met je oog floaters.

Hoewel de aandoening niet kan worden teruggedraaid, maar er zijn een aantal huismiddeltjes die je kunt proberen om de irritatie veroorzaakt door het oog floaters te overwinnen.

De symptomen die je laten zien hebben Eye Floater:

Zwevende ogen zijn een van de meest voorkomende oogaandoeningen dat de meeste mensen vandaag beïnvloeden. Er zijn een aantal symptomen die het gemakkelijk maken om te concluderen of een persoon lijdt aan een oog floaters. Wanneer u de ogen bewegen, als je het gevoel dat sommige specificaties worden verpest obscure en vervagen uw visie, dan bent u op dit moment last van het probleem van de eye floaters. Na te hebben vastgesteld dat, dan kun je beginnen te overwegen hoe het te behandelen. Hier zijn de beste remedies hieronder opgesomd:

Top 15 home remedies voor eye floaters:

Zachtjes masseren van de tempels:

Zachtjes masseren van de tempels is een prachtig huis remedie voor eye floaters. Neem een ​​doek gedrenkt in warm water en plaats deze op je ogen dicht. Volg deze actie zachtjes masseren zijn tempels. Deze maatregel helpt om stress te verminderen, waardoor steun voor het zweven van een oog die voorkomen in de eerste plaats tegen. Zoals het spreekwoord zegt, 'voorkomen is altijd beter dan genezen'!

Probeer uw lijn van visie richten:

Door zich te richten uw visie op een bepaald object kan ontspannen je ogen. Neem een ​​bepaald object, zoals een potlood of een munt. Train je gezichtsvermogen te richten op het object. Nu langzaam tekenen van het object dicht bij je. Bewegen zo dicht mogelijk bij zes centimeter afstand van je gezicht. Neem nu het object weer. Bewaar dit proces te herhalen, ten minste tien keer per dag. Dit kan leiden tot een zekere mate van opluchting voor je ogen.

Doe wat oog oefeningen:

Net als de focus opgezocht het probleem van oog drijvers doen oog oefeningen. Een van de meest voorkomende oogoefeningen is voor de ogen rechtsom en tien herhalen dezelfde actie tegen de klok in beweging. Dit oog oefening is niet alleen beperkt tot eye floaters genezen. Wanneer u het gevoel dat uw ogen slecht zijn, hetzij als gevolg van het hebben van lange uren in de voorkant van een computer of televisie kijken voor lang, u kunt deze oefening oog uit te voeren om een ​​zekere mate van stress te verlichten van uw ogen.

Doen Yoga:

Vaak, zwevend in de ogen worden veroorzaakt als gevolg van extra stress op je ogen wordt gebracht. Yoga is de beste manier om stress te verlichten. Het uitvoeren van yoga kalmeert de geest en het lichaam, dat op zijn beurt ontspant de ogen en verlicht het ongemak in verband met deze floaters in je ogen ogen. Raadpleeg een yoga-instructeur voordat u begint yoga.

Drink veel water:

Soms drijver oog kan ook gebeuren door een combinatie van toxinen in het lichaam. Een van de beste manieren om zich te ontdoen van deze giftige stoffen is om meer water te drinken. Zodra het lichaam vrij is van gifstoffen, de kans wordt geslagen door eye floaters geworden relatief laag. Drinkwater is een van de meest effectieve home remedies voor oog floaters.

6. Probeer Blueberry:

De consumptie van blauwe bessen is een andere manier om de ogen floaters te voorkomen. Bosbes staat bekend als een rijke bron van antioxidanten en is bekend om zijn vermogen om retinale weefsel harden. Blueberry kan zeker helpen bij het verbeteren van de functie van de ogen. Bosbessen kan rauw gegeten worden of kunnen worden gegeten met vruchtensappen en jam. Ook dit is onderdeel van de lijst van de home remedies voor de ogen floaters.

Verhoog uw inname van anti-oxidant rijk voedsel:

Net zoals bosbessen, zijn er vele andere kruiden, ingrediënten en voedselproducten die hoge niveaus van antioxidanten. Het eten van deze voedingsmiddelen is goed voor de behandeling eye floaters. Sommige voedingsmiddelen die behoren tot deze categorie zijn kiwi, sinaasappelen, groene bladgroenten en aardbeien. Groene thee is ook bekend antioxidant bezitten. Het is veilig om te veronderstellen dat de anti-oxidanten zijn uiterst nuttig om te vermijden, te voorkomen of zelfs genezen eye floaters. Daarom is deze valt in de categorie van de remedies voor de ogen floaters.

Verhoog uw inname van taurine verbruik:

Taurine is een stof die voornamelijk wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals vlees en zee schelpdieren en garnalen. Het wordt beschouwd als een uitstekende in het verbeteren van het gezichtsvermogen te zijn. Consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan taurine verbetert visie en vermindert de kans op het oog floaters optreden. Deze methode is zeer effectief als een huis remedie voor deze aandoening.

Probeer het nemen van Ginko Biloba:

Het kruid is bekend met succes verhogen de bloedstroom, wat een effectieve manier om de kwaliteit van het zicht te verbeteren. Ginko biloba wordt algemeen beschouwd door mensen met glaucoom. Daarom wordt aangenomen dat wanneer een plant in staat is genoeg om te voorkomen of vermijden ernstige oogaandoening zoals glaucoom, dan zeker de kwesties van oog drijvers. Het wordt ook verondersteld om een ​​effectieve manier te vermijden of te voorkomen oog drijvers zijn.

Gebruik Sunglasses:

Direct zonlicht kan schadelijk ogen. Dus, beschermt ze het dragen van een zonnebril wanneer je buiten op een zonnige dag. Dit blootstelling aan direct zonlicht de ogen te verminderen en maakt de aanwezigheid van het oog drijvers minder duidelijk.

1 Eten en drinken Organic Supplementen:

De consumptie van organische supplementen is zeer nuttig voor ogen drijvers voorkomen. Drink verschillende soorten groenten en fruit sap is goed voor het verbeteren van uw gezichtsvermogen. Af en toe, voedsel, zoals appels, tijm, pastinaak, frambozen, selderij, bieten en wortelen zijn vaak gedragen om oog floaters te voorkomen. Ook dit is een van de top home remedies voor de ogen floaters.

1 Stoppen met het drinken van alcohol en koffie:

Cafeïne en alcohol meestal een negatief effect hebben op de ogen. Dus als je toevallig een fervent gebruiker van koffie en alcohol te zijn, dan moet je zowel het verbruik van beide dranken te verminderen in oog floaters te voorkomen.

1 Stoppen met roken:

De meeste mensen beweren die roken, omdat ze vinden de rook naar een stress buster zijn. Maar dit is niet waar. Roken niet stress te verlichten. In feite is het de neiging te stijgen, vooral als je de rook inademt. Dit is niet goed voor uw visie. Dus, stoppen met roken aan de klauwen van eye floaters ontsnappen. Dit is een andere remedie voor de behandeling van top eye floaters.

1 Slaap Lekker:

Meestal zijn onze ogen benadrukt door het gebrek aan slaap. Ons dagelijks leven zijn nu-een-dag zo druk dat zelfs geen tijd om goed te slapen. Toevoegen aan de stressfactor besteedt een groot deel van onze tijd in de computer. Met al deze factoren bij elkaar, het is niet moeilijk te begrijpen waarom velen van ons last van oogziekten, eye floaters hoog op de lijst. Dus, waarschijnlijk een van de makkelijkste manieren om het probleem van de eye floaters te pakken is om ervoor te zorgen dat u goed slapen en de benodigde hoeveelheid rust die je ogen nodig hebben om goed te functioneren.

1 Do What Niets en wennen:

Waarschijnlijk een van de meest ongewenste om de kwestie van oog drijvers pakken is gewoon laten worden. Waarheid te vertellen, eye floaters het algemeen niet de zorg voor de meeste gelegenheden. Dus als geen van deze home remedies voor de ogen floaters werken om u te helpen een soort van pijnbestrijding te krijgen, dan misschien moet je overwegen gewoon wennen aan het feit dat je hebt oog floaters.

Vandaag wordt het grootste deel van onze tijd besteden aan werken op de computer. Enkele suggesties kunnen worden gevolgd om de ogen te ontlasten van overmatige stress. De persoon kan regelmatig een pauze te nemen; vergroten van het document op uw computer te lezen of te werken; en als je het gevoel dat je ogen slecht zijn, dan zou je de ogen te wassen of lekker 'van het oog van bovengenoemde oefeningen. Doe dit alles op een regelmatige basis kan de stress die je ogen worden blootgesteld aan te verminderen. Zodra uw ogen zijn, zonder stress of in ieder geval de oorzaak van de stress die de ogen van invloed is afgeschaft, kunt u er zeker in het oog floaters te verwijderen.

U of iemand die je kent lijdt aan eye floaters? Wat te doen om hulp te krijgen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha