15 effectieve home remedies om te gaan met paniekaanvalHeeft u vaak last van paniekaanvallen? Zijn extreme gevoelens van angst en ongemak maak je leven een puinhoop? Paniekaanvallen duren meestal 5 tot 20 minuten en worden over het algemeen niet als gevaarlijk beschouwd en veroorzaak geen fysieke schade. Maar dan, kan niet worden genegeerd.

Maar wat zijn de oorzaken en symptomen van paniekaanvallen? En wat zijn de eenvoudigste manieren om paniekaanvallen te voorkomen? Als u wilt weten, dan is dit de plek moet worden lezen! Ga door!


Oorzaken en symptomen:

Er is geen specifieke oorzaak van paniekaanvallen. Ze worden gewoonlijk veroorzaakt door een combinatie van biologische factoren, percepties en omgevingsfactoren zoals sociale stressfactoren. Paniekstoornis heeft ook de neiging om te worden geassocieerd met erfelijkheid legt uit dat de genetica een belangrijke rol speelt in dit verband. Echter, dit betekent niet dat degenen die een familiegeschiedenis van paniekstoornis, mag niet paniekaanvallen ervaren. Gezondheidsproblemen zoals voedselallergieën, bloedsuiker, voedingstekorten en de schildklier niveaus onevenwichtig, bijnieren en eierstokken fungeren als triggers voor paniekaanvallen.

Symptomen van paniekaanvallen ertoe leiden dat uw lichaam om te gaan in de "strijd of vlucht" reactie op iets gezien als een bedreiging. Tijdens een paniekaanval, probeert het lichaam meer zuurstof en ademhaling versnelt. Daarnaast geeft het lichaam hormonen zoals adrenaline die ervoor zorgen dat je hart sneller te kloppen en spieren te verstijven. Sommige van de gemeenschappelijke fysieke symptomen paniekaanval zijn de volgende:

 • Onregelmatige hartslag (hartkloppingen)
 • Pijn op de borst
 • Kortademigheid
 • Gevoel van verstikking
 • Trillen en schudden
 • Zweten
 • Terror dat is het gevoel dat er iets vreselijk gaat gebeuren, dat het in staat is om te voorkomen dat
 • Buikpijn
 • Misselijkheid, duizeligheid en licht gevoel in het hoofd
 • Tintelend gevoel (paresthesie)
 • Een gevoel van ziek zijn
 • Een moet ontsnappen
 • Opvliegers en koude
 • Brandend gevoel in het gebied van het gezicht en de hals
 • De angst voor de dood

Patiënten van paniekaanvallen zijn vaak hulpeloos in een toestand van extreme angst, angst en gezondheidsproblemen. Toch zal het leuk zijn om te weten dat de overlast door hen geleden kan worden vervangen door andere effectieve huismiddeltjes. Naast behandelingen zoals psychotherapie en medicatie, kunnen sommige huismiddeltjes helpen die angst en onrust gepaard met paniekaanvallen te overwinnen.

Amandelen:

Amandelen werden beschouwd als "food for thought", als de tijd mensenheugenis. We hebben vaak gehoord onze oudsten, het aanbevelen van de consumptie van amandelen in de vroege uren van de ochtend. Deze dobbelstenen worden geladen met essentiële voedingsstoffen die voeding te verschaffen naar de hersenen en het gehele lichaam. Ze zijn rijk aan mineralen zoals kalium, calcium en magnesium die het functioneren van het zenuwstelsel te verbeteren en behouden de correcte en gezonde hersenen.

Ze kunnen ook helpen bij het voorkomen van paniekaanvallen. U kunt 15 amandelen dopen in water en laat het een nacht. Schil de amandelen en maal ze in de ochtend een fijne pasta. Meng deze pasta in een glas warme melk en voeg een beetje 'suiker. Drink dit drankje elke ochtend om verlichting van paniekaanval te krijgen.

Groene thee:

Groene thee wordt beschouwd als een zeer goede kruidenmiddel dat bescherming tegen verschillende infecties en aandoeningen biedt. Antioxidanten en polyfenolen in groene thee beschermen de hersenen tegen oxidatieve stress en de werking van monoamine oxidase verminderen, waardoor het behoud van de gezondheid van hersencellen en weefsels. Polyfenolen helpen tegen stress die wordt geassocieerd met paniekaanvallen. Bovendien, groene thee voorkomt paniekaanvallen, als een neurotransmitter die neuronen voorkomt het krijgen van te opgewonden.

Groene thee heeft een kalmerend effect dat de patiënt geeft een goede nachtrust's. Ook als de paniekaanvallen worden veroorzaakt door sociale factoren, groene thee is een geweldige vervanger voor cafeïnehoudende dranken zoals koffie en thee. Voor meer voordelen, moet u een dag drink minstens 3 kopjes groene thee.

Sinasappelsap:

Zoals we allemaal weten, sinaasappelen zijn een van de beste bronnen van vitamine C die helpen bij een normale bloeddruk en bestrijden van paniekaanvallen te behouden. Sinaasappelen helpen kalmeren de neuronen die worden opgewekt tijdens een paniekaanval. Ze helpen ook voorkomen paniekaanvallen, die een kalmerend effect op het lichaam.

Zalm:

De vis is de rijkste bron van omega-3 en de zalm is geen uitzondering. Deze onverzadigde vetten te verminderen niet alleen een verhoging van de bloeddruk, maar ook het verbeteren van de bloedcirculatie naar de hersenen. Paniekaanvallen worden veroorzaakt als gevolg van asymmetrische cerebrale bloedstroom naar de verschillende gebieden van de hersenen dat de symptomen van paniek en toezicht controle bij patiënten met paniek-gerelateerde gezondheidsproblemen.

Voedsel zoals zalm voorzien hersencellen van de benodigde hoeveelheid zuurstof, glucose en andere essentiële voedingsstoffen die helpen handhaven hersenfunctie gewenst.

Bonen:

Bonen zijn een rijke bron van eiwitten en andere voedingsstoffen zoals thiamine en vitamine B Al deze voedingsstoffen voorkomen paniekaanvallen, het optimaal functioneren van de hersenen en het zenuwstelsel handhaven. Vitamine B1 is een effectieve neurotransmitter die betrokken is bij de overdracht van zenuwcellen, waardoor leren, aandacht en geheugen te verbeteren. Verbetert de stemming van een persoon helpt om de frequentie en intensiteit van paniekaanvallen verminderen.

Adequate vitamine B1 hulp bij de productie van de myelineschede die bedekt en beschermt zenuwcellen tegen beschadiging. Patiënten met frequente paniekaanvallen zijn vaak aanbevolen om 1- 1 ½ milligram vitamine B1 op een dagelijkse basis. Deze eis kan door de consumptie van levensmiddelen worden voldaan zoals bonen.

Avocado:

Avocado's zijn rijk aan verschillende voedingsstoffen zoals vitaminen A, B1, B2, B3, B5, B9, B12, C, D, E en K, zoals omega-3 polyonverzadigde vetzuren en mineralen zoals kalium. Deze vrucht is bekend om zijn voedingsstoffen door het verhogen van de hersenen dat de hersencellen te beschermen tegen schade en het voorkomen van aandoeningen die verband houden hersenen als paniekaanvallen. Antioxidant vitaminen zoals vitamine C en E helpen elimineren vrije radicalen die de zenuwcellen beschadigd wanneer ze worden verzameld in grote aantallen.

Kamille:

Kamille is gebruikt in de volksgeneeskunde sinds mensenheugenis om zijn helende en genezende eigenschappen. Zijn anti-inflammatoire en kalmerend helpen bij de behandeling van angst en stress, en kalmeren de zenuwen overwerkt.

Het enige wat je hoeft te doen is koken een kopje water en voeg twee theelepels gedroogde kamille aan. Steil voor 10 minuten, zeef het mengsel en voeg een theelepel honing aan. Nippend hete thee drie keer per dag. En niet alleen ontspannen de hersenen, maar ook versterking van het immuunsysteem.

Visolie:

Net als de vis, visolie heeft een ruime hoeveelheid omega-3 vetzuren die essentieel zijn voor alle lichaamsfuncties zijn. Deze antioxidanten ontgiften van het lichaam, het elimineren van schadelijke vrije radicalen. Ze versterken de cellen en weefsels van de hersenen, waardoor het soepel draaien. Het enige wat je hoeft te doen is een theelepel visolie twee keer per dag kalm en ontspannen te blijven.

Maanzaad:

Maanzaad worden geladen met voedingsstoffen die gunstig zijn voor je hersenen zijn. Hun natuurlijke eigenschappen ontspannen hulp kalme zenuwen en het verminderen van angst en bezorgdheid. U kunt een lepel dip elk van maanzaad en rozijnen in water 's nachts. Maal ze een fijne pasta in de ochtend. Meng deze pasta in een kop warme melk en elke ochtend drink dit mengsel om paniekaanvallen te verminderen.

Ontspanning technieken:

Ontspanningstechnieken zoals yoga, diepe ademhaling, meditatie en ontspanning van de spieren spelen een belangrijke rol bij het kalmeren van de zenuwen. Het beste deel is dat ontspanningstechnieken kan worden beoefend thuis. Het verhoogt het vermogen van het lichaam te ontspannen. U kunt genieten van 10 tot 20 minuten van diepe ademhaling of ontspanning van de spieren op een dagelijkse basis om het optreden van paniekaanvallen te minimaliseren.

1 langzame ademhaling:

Verschillende studies hebben aangetoond dat de paniekaanvallen meestal veroorzaakt door hyperventilatie, een aandoening waarbij het lichaam releases teveel kooldioxide. Hyperventilatie is wanneer je ademt of te snel, of je bent het inademen van te veel zuurstof. Dus als je bent waarschijnlijk een paniekaanval hebt, kunt u te vertragen je ademhaling. Uiteraard vereist dit praktijk.

Het enige wat je hoeft te doen is ademen gedurende minstens 5 seconden ingedrukt voor 2 of 3 seconden in en adem gedurende minstens 7/2. Zorgen om te ademen door de neus. Het ademt, als alternatief, door de neus of via getuite lippen, alsof je fluiten.

Paniekaanvallen en angst verstoort je normale ademhalingspatroon, dus je moet een onderbreking van de dagelijkse routine te nemen om dit soort ademhaling tot hyperventilatie in de toekomst te vermijden oefenen. Deze techniek is niet te voorkomen paniekaanvallen, maar het zal zeker ze minder ernstig maken.

1 droge huid Borstelen:

Dit is een van de meest effectieve home remedies voor het voorkomen en behandelen van paniekaanvallen. Giftige overbelasting van ons systeem is een van de oorzaken van paniekaanvallen. Droge huid borstelen met een borstel met natuurlijke haren kan veel helpen om een ​​deel van de giftige stoffen opgestapeld in het lichaam te verwijderen.

Bestrijk de huid met cirkelvormige bewegingen in de richting van het hart, te beginnen met de voeten. Vermijd het wassen van je gezicht en de gebieden van de huid die de neiging heeft om geïrriteerd raken. Vegen de borstel op elk sleutelbeen van de hals naar de schouder. Hierdoor kunnen de klieren in dat gebied om gifstoffen af ​​te voeren. Je moet ook een glas gefilterd water te drinken na dit proces om het verwijderen van giftige stoffen verder te vergemakkelijken.

1 jaar:

Oefening wordt over het algemeen niet beschouwd als een huis remedie voor paniekaanvallen. Maar zelfs een eenvoudige oefening kan een lange weg in het voorkomen van paniekaanvallen gaan. Oefening releases endorfines die de geest en het lichaam te kalmeren evenals bevordert een betere nachtrust. Reguleert hormonen en helpt verbranden stresshormonen.

Regelmatige lichaamsbeweging helpt de symptomen van angst dat een van de oorzaken van paniekaanvallen zijn. Oefening hoeft niet per se te werken in een sportschool. Zelfs een wandeling van een half uur per dag kunt u zich beter en meer ontspannen voelen.

1 aërobe activiteit:

Lichamelijke activiteit is effectief gebleken in het verbeteren van iemands stemming en maken hem kalm en ontspannen te zijn. Regelmatige lichamelijke activiteit, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, enz. Kunt u een gevoel van controle over je leven te krijgen en het bevorderen van het lichamelijk en geestelijk welzijn.

1 Veranderingen in het dieet:

Paniekaanvallen kan worden vermeden, aanzienlijk, waarin een aantal veranderingen in het dieet in uw levensstijl. Stoffen, zoals drugs, cafeïne, alcohol en roken fungeren als triggers van een paniekaanval. Daarnaast kunnen geneesmiddelen zoals dieet pillen en andere stimulerende sterk verergeren de symptomen paniekaanval en derhalve worden vermeden. Een van de manieren om paniekaanvallen te minimaliseren is om een ​​gezonde en evenwichtige voeding om de nodige stroom te voorzien hebben.

Heb je ooit een paniekaanval meegemaakt? Elke huis remedie heeft bewezen nuttig zijn in dit verband te zijn? Laat het ons weten en deel je ervaringen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha