15 Eenvoudige tips om de lippen zacht roze Natuurlijk GetHet maakt het kijken naar die posters altijd maakt je jaloers? Wensen u had ook zacht roze lippen? Nou het is niet zo'n verre droom. De pigmentatie is een veel voorkomende problem.Lips kan neigen naar donker gaan voor een paar redenen. Soms is het wat je eet en drinkt. Zo kan roken donker op de lippen geeft. Pigmentatie kan ook optreden als gevolg van de afwezigheid van. Maar hoe zich te ontdoen van hen en hoe je zachte lippen te krijgen?

Hoe je zachte lippen te krijgen?


Lees de volgende prachtige home remedies te krijgen zachte roze lippen aan het verbeteren van de weelderige en feel van je lippen.

 1. Om zachte lippen te krijgen, zodat u een week scrubben je lippen, minstens twee keer. DAB vinger in water, dan dip in suiker en exfoliëren de lippen door wrijven suiker op hen. Schoon suiker uit de lippen en breng een lippenbalsem.
 1. Toepassing lippenbalsem in de avond voor het slapen en een nacht laten staan. Wake zacht roze lippenbalsems lips.Avoid met kleurstoffen en kunstmatige ingrediënten. Altijd kiezen voor mensen met natuurlijke ingrediënten.
 1. Gebruik een zachte borstel met een beetje 'van tandpasta en maak cirkelvormige bewegingen rond om zich te ontdoen van een droge huid en geven een volumizing effect. Dit verwijdert dode huidcellen en maakt je lippen zachter
 1. Gebruik een conditioner met een roze tint en laat het een nacht aan de lippen een beetje 'het geven van roze lippen tint
 1. Drink veel water en sappen om vitamine C te nemen, zoals uitdroging kan een gebrek aan glans op de lippen veroorzaken. Het water of sap hydrateert het lichaam, voedt de huid en aids groei van nieuwe cellen. Droge lippen zijn ook een van de tekenen dat het lichaam niet altijd goed gehydrateerd.
 1. Gebruik honing als een natuurlijk alternatief voor lippenbalsems. Hydrateert verlaten dunne lippen en helpt om een ​​mooie glans te geven op de lippen. U kunt ook mengen 1 eetlepel honing, twee eetlepels suiker en een eetlepel olijfolie en wrijf op de lippen. Laat het maar voor een tijdje en dan schoon.
 1. Een ander perfecte remedie zachte lippen is de toepassing van vitamine E op de lippen voor het slapengaan. Deze zijn verkrijgbaar in de vorm van kleine capsules. Helpen hydrateren de lippen waardoor ze zacht.
 1. Het eten van fruit en groenten die rood zijn. Bijvoorbeeld, tomaten, aardbeien als ze helpen vestigen de kleur van de huid waardoor het roze lippen.
 1. Sommige studies tonen aan dat het verlagen van de thee en koffie inname kan resulteren in zacht roze lippen
 1. Hyperpigmentatie veroorzaakt tijdens de zwangerschap of ziekte zal verdwijnen met de tijd. Het is soms ook hormoon.
 1. Pigmentatie niet alleen op de lippen, maar ook op het gezicht en lichaam wordt bepaald door de genen. Dus er zijn veel dingen die je kunt doen om uw lippen roze te maken.
 1. Lippen hebben de neiging om donkerder te wijten aan blootstelling aan de zon. Gebruik een balsem met SPF 1 Zorg ervoor dat u een beschermende lip dragen als je naar buiten gaat. Veel lippenstift en lipgloss bevatten ook SPF 1
 1. Als u gevoelig voor bijten lippen wanneer je gespannen bent, probeer dan om een ​​kauwgom te nemen om de mondelinge fixatie te overwinnen. Lip bijten kunnen ze droog en gebarsten maken.
 1. Vermijd likken uw lippen. Bevochtigen met speeksel kan leiden tot droog en donker worden van de lippen.
 1. Aloevera is een andere beste remedie die zeer wordt verzacht en beschermt de lippen tegen de warmte van de zon duurt.

Ik hoop dat dit geeft u een goed idee over hoe zacht roze lippen te krijgen. Laat een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha