15 dingen die je moet geven om gelukkig te zijn15 dingen die je moet geven om gelukkig te zijn

Geluk is een keuze, het is helemaal aan ons, maar er zijn enkele dingen die zich vastklampen aan, dat in feite, belemmeren onze vreugde. Vandaag laten we eens kijken naar enkele dingen en gewoonten die je moet opgeven om gelukkig te zijn. Laten we beginnen:

1) Het geven van de klacht

Één van de meest natuurlijke menselijke gewoonten is om te beginnen te klagen, als er iets mis gaat. Dat is niet meer het geval! Klagen heeft nog nooit iets goeds voor degenen die genieten van het of klagen nooit problemen gebracht. Daarom moet een positieve mentale houding en leert optimistisch te zijn ten alle tijden. Ga op zoek naar zegen in elke situatie; als er iets mis gaat, vergeet niet, er is altijd een oplossing!


"Klagen dag niet alleen de ondergang van alle anderen, zal de dag van rouw vrouwen te ruïneren, Hoe meer we klagen, krijgen we meer ellendig." - Dennis Prager

2) Laat en loslaten van het verleden

Verleden zal altijd een illusie, die altijd in het verleden blijven blijven. Daarom, in plaats van het verspillen van je energie en emoties op wonen in het verleden, beginnen om je aandacht te richten op het huidige moment - dit is de enige werkelijkheid die we hebben en zal nooit!

"Blijf niet stilstaan ​​in het verleden, niet dromen van de toekomst, concentreren de geest op het huidige moment," - Boeddha

3) Laat uw grenzen

Leren denken buiten de doos, ophouden te geloven de grenzen en onmogelijkheden. Open je hart, de moed om de vleugels van je geloof te verspreiden en te vliegen.

"De grenzen van het mogelijke kan alleen worden gedefinieerd door te gaan dan ze in het onmogelijke" - Arthur C. Clarke

4) Het opgeven van kritiek en oordelen anderen

Om te geven kritiek op anderen, moeten we begrijpen dat ieder van ons zijn gewoon niet hetzelfde. De wereld zou een zeer saaie plek zijn als iedereen op deze planeet dezelfde verlangens, smaken, gewoonten, doelen en dromen heeft verwond. Loslaten van oordeel en kritiek kan sterk verbeteren van uw leven en u helpen om gelukkiger te zijn.

"Kritiek is de kunst van het evalueren van anderen om de waarde ervan." - George Jean Nathan

5) Geef uw poging om iedereen te behagen

Stop voldoen zelf aan de normen van andere mensen. Het is bijna onmogelijk om iedereen tevreden. In plaats daarvan, wees trouw aan jezelf, volg uw zaligheid en loop je weg.

6) geven zelfkritiek

Een gezonde dosis zelfkritiek om jezelf aan te passen en te verbeteren, is het nooit kwaad, maar veel mensen voortdurend kritiek op en beet zich in, ze zijn woorden in je geest geroepen en stil te staan ​​bij de negatieve zelfbeeld, die kan worden zeer ontmoedigend en zelfs schadelijk. Als u wilt om gelukkig te zijn, moet u stoppen met het doen. In plaats daarvan, geef jezelf de liefde. Accepteer jezelf geheel en volledig ... en je zult zien hoe het leven zal veranderen voor een betere.

7) Laat je angst voor verandering

De veranderingen, die vaak, klinkt misschien eng, maar dat is slechts een deel van de vooruitgang! Onveranderd, is het zeer moeilijk om vooruit te komen. Het leven is een constante vooruitgang. Vaak vast te zitten in onze "comfort zone", we ons verzetten tegen verandering en zijn ook bang voor hen. Probeer je waarneming te verschuiven en zie de verandering als een verbetering.

"Vooruitgang is onmogelijk zonder verandering, en degenen die hun verstand niet kunnen veranderen kan niets veranderen." - George Bernard Shaw

8) Laat je angst voor wat andere mensen zouden kunnen denken van u

Allereerst die deze "andere"? Welke rol ze spelen in je leven? Hoe ze invloed op uw bestemming? Waarschijnlijk, de angst voor wat anderen van ons denken is slechts een illusie dat we zelf creëren? ... Voor mij, deze onthulling was een van de bevrijders! Toen ik besefte dat wat anderen denken is niet mijn zaak - mijn leven is een stuk eenvoudiger geworden.

9) Geef je ex gedachten

Je ex is in het verleden nu. Er was een reden waarom het niet werkte tussen de twee van jou. Het loslaten van gedachten over je ex - je bevrijden van de plaats voor een nieuwe liefde aan uw wereld te betreden.

10) Opgeven schuld

Stoppen met de schuld te geven voor live, omstandigheden, zichzelf en elkaar voor dingen die niet hebben gewerkt in je leven. Beschuldigen van iets of iemand - kostbare energie, die kunnen worden gebruikt om nieuwe dingen te bouwen. Daarom geven schuld, maak je een kopje thee, zet je favoriete lippenstift op) en neem de volledige verantwoordelijkheid voor je leven!

11) geven al je "Ik can'ts"

Ja, vervang je "Ik can'ts" met "De blikjes"! Het is zo simpel. De enige persoon die houdt je is dat je om te slagen, en dat is goed nieuws! Dit betekent dat u uw houding kan veranderen, besluit dat 'kunnen' doen en beginnen te bewegen in de richting van de realisatie van uw droom.

12) Give up dicht-minded

Wayne Dyer zei: "De hoogste vorm van onwetendheid is wanneer je iets afwijzen je niets van weet." Open je geest en beginnen om nieuwsgierig te zijn, echter, net als de kinderen - ze vragen dingen de hele tijd. Als je nog nooit iets geprobeerd, does't het betekenen dat dit ding niet bestaat!

13) Laat je angsten

Thomas Carlyle zei: "

De eerste plicht van de mens is om angst te overwinnen; hij moet zich te ontdoen van het, hij kan niet optreden tot dan toe. "

Angst is slechts een illusie, gemaakt en ondersteund door de mensen denken.

Hoe spannend is het tegenovergestelde van angst? Houden! Het is helemaal onze keuze wat we besluiten om aan vast te houden. We kozen voor altijd liefde in plaats van angst, op deze manier, zal ons leven veel meer tevreden en gelukkig worden.

"Liefde is wat we zijn geboren met Angst is wat we hier geleerd.." - Marianne Williamson

14) Give up zorgen

George Washington zei ooit:

"Worry is door degenen die moeite lenen betaalde rente."

Als zorg kan u helpen om gelukkiger te zijn? Als zorg kan uw leven te verbeteren? Zorg, in feite nooit iemand om problemen op te lossen gezien! Elimineer de zorgen van je geest - zou je ogen te openen, zodat u in staat om de oplossingen te zien zal zijn.

"Worry niet leeg morgen van haar verdriet. Het mondt vandaag de dag van zijn kracht." Corrie ten Boom

15) Geef uw behoefte om gelijk te hebben

En tot slot, vergeet niet een eenvoudige waarheid dat de acteur, Hugh Jackman, ooit uitgedrukt: ". Uw vrouw heeft altijd gelijk Heel simpel Ik denk dat ik ga doen het getatoeëerd op je voorhoofd..")

Nu, laten we praten serieus ... Mijn laatste punt is dat het geven van uw behoefte om gelijk kan heel bevrijdend zijn! De volgende keer, voordat je een gevecht te beginnen met uw dierbaren over wie gelijk heeft en wie fout is, vraag jezelf deze eenvoudige vragen: "Wat is belangrijker, mijn behoefte naar rechts of van het geluk en de harmonie van zijn onze rapporteren? Wat is krachtiger, direct of aardig? "Het is allemaal aan jou!

Ik hoop dat u vond deze tips over hoe om gelukkig te zijn met jezelf nuttig zijn en dat deze citaten over het feit dat gelukkig kan een beetje 'motiverende boost te injecteren in uw dag!

Wat is naar uw mening, moeten we opgeven dingen om gelukkig te zijn? Wat maakt je gelukkig?

Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  0   0
Juli- 9, 2015 | 21:47:17 | later 3 uur

I love it!

  3   0
Juli- 10, 2015 | 05:51:25 | later 11 uur

Geweldige site!

  4   2
Juli- 10, 2015 | 08:20:07 | later 14 uur

Website Ongelooflijk!

  4   0
Juli- 10, 2015 | 08:59:33 | later 14 uur

Deze dingen die u noemde zijn echt handig! dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha