15 Creative Arts te proberen Lip Vandaagvia: Source

De lippen zijn een kenmerk van ons gezicht die kunnen maken dat we eens kijken sensueel en sexy. Een mooie sexy steenbolk is genoeg om een ​​sterke verklaring af te leggen. Eeuwenlang hebben vrouwen zijn echt gefascineerd tint de lippen. Vandaag, verf de lippen is uitgegroeid tot een kunst! Ja, het is niet minder dan om te schilderen op een doek.

Top 15 Creative Arts Lip:

Vandaag ontmoette ik 15 creatieve kunsten lip, waarvan ik hoop dat je stimuleert om iets anders te proberen!


Animal Print Lip kunst:

Via: Pinterest

Animal prints zijn klassieker als het gaat om mode. Of het nu een jurk, accessoires of nail art, is animal print geliefd bij alle modeliefhebbers. De inspiratie achter dit dier print lip kunst is de majestueuze cheetah. Het gebruik van oranje bruin en zwart combinatie geeft dit ontwerp een opvallend effect.

Pop Art Geïnspireerd Lip Art:

via: Souce

Geïnspireerd door strips en pop art, lip art zorgt voor een sterke definitie aan de lippen met een donkere rand, die een uniek effect zielen als lip creëert. De details van de zwarten in het midden van de lippen toe te voegen dimensie en diepte aan het prachtige lip make-up.

Gestructureerde Lip Art:

via: Source

Kijk eens naar deze lip kunst, is echt inspirerend! De rijke donkere zwarte kleur met kleine studs op de lippen zorgt voor een verrassende textuur.

Geïnspireerd Lip Glass Art:

via: Source

Deze kunst lip is een ongelooflijke abstract ontwerp. De onderlip heeft kleine driehoekige stukken, die de bril repliceren. De zwarte bovenlip donker zorgt voor een sterk contrast met de hete roze getinte lippen.

Watermeloen Glossy Lip Inspired Art:

via: Source

Geïnspireerd door watermeloen, deze kunst is spectaculair lip gedaan met een hoogglans afwerking. Het heeft een toon van donkergroen aan de buitenste hoeken van de lippen met het midden gevuld met een lichtere kleur. De modellen zaden vindt in het midden van de lippen duidelijk waar de inspiratie daarom komt!

Ombre Lips Art:

via: Source

Deze kunst lip is momenteel de heetste trend onder landingsbaan modellen en acteurs. Het effect van schaduwen kan met subtiele variaties sterk. Deze lip kunst gebruikt een combinatie van prachtige kleur paars en geel, in evenwicht met roze.

Micro Granulaat Lip kunst:

via: Pinterest

Deze kunst lip is super mooi! Het microgranulaat, nagel in de techniek, worden gebruikt in een spectaculaire wijze voor de lippen in. De rijke donkere zwarte kleur geeft het een klassieke uitstraling en intense kunst lip. En 'vergt zeker kracht en vastberadenheid om het sport!

Mélange Lip Color Art:

via: Source

Deze kunst lip verschijnt niet minder dan een schilderij. Het enige verschil is dat het doek hier zijn je lippen! De heldere kleuren gegooid en gemengd in een glamoureuze look. De kleuren bloeden in de hoek van de lippen om een ​​echte impact van de felle kleuren geven.

Ogen op de lippen van de kunst:

via: Source

Nu, dit is echte kunst genoemd! Het hoogste niveau van replicatie wordt gezien in deze lip art─ boven- en onderlip zijn beschilderd met witte kleur aan de ogen opnieuw. Valse wimpers bevestigd aan de bovenste lip geeft een complete look oog. Deze look is natuurlijk niet voor de zwakkeren van hart!

Glittery Lip Art:

via: Source

We houden allemaal van glitter! Het voegt een vleugje glamour aan deze truc. Hier werd het gebruikt voor de lippen. De combinatie van rood en goud klassieke ziet er mooi en vet.

1 Panda Lip kunst:

via: Source

Dit is leuk, is het niet? Eigenlijk denk ik dat deze lip kunst is geweldig! U kunt dit eenvoudig door het toepassen van een basis van wit rond de lippen en eindig met 4 zwarten cirkels voor de ogen en oren. Het is heel simpel, maar nog steeds in staat om iedereen om te zetten in een feestbeest!

1 Gele En Oranje Lip Gloss Art:

via: Source

Deze kunst lip is echt heerlijk! De splatter oranje kleur op het midden van de lippen zorgt voor een sterke factor pit voor de lippen, die echt creatief en uitdagend. Perfecte look voor de baan!

Artikel 1 Sparkly gestructureerd Lip:

via: Source

De hoge iriserende micro pailletten blauw en turquoise worden gebruikt voor de creatie van deze lip art. De kleur ziet er mooi en levendig.

1 Granulaat Kleurrijke Lip kunst:

via: Source

De textuur gemaakt in deze kunst is verbazingwekkend lip. De combinatie verhoogt gekleurde lip make-up van een hoge mate van creativiteit.

1 Rhinestone Lip kunst:

via: Source

Deze kunst lip lijkt creatief. Het is ontworpen met steentjes van verschillende grootte op een glanzend en aantrekkelijk te maken.

Het was een goede reis, is het niet? Voor de niet-ingewijden, deze ontwerpen lip kunst lijkt misschien over de top, maar om de drager een bepaald karakter te geven! Probeer een en je zult zeker het middelpunt van de belangstelling te staan ​​bij de volgende partij die u bij te wonen!

Vond u deze ontwerpen lip interessante kunst? Een wilt proberen? Wat is uw favoriet? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha