15 Beauty Tips voor Dark of Black LipsHet probleem van de gepigmenteerde lippen, donker of zwart is niet zeldzaam ... vooral wanneer we allemaal hunkeren naar de lippen zacht, glad en rooskleurig.

Maar omdat zijn lippen zet donker? Of moeten we zeggen zwart?!?! Waarom is deze zogenaamde verkleuring van de lippen?


Bron: Shutterstock

Een paar van de redenen zou kunnen zijn door gebrek aan de juiste zorg, evenals een levensstijl is niet gezond. Er wordt gezegd dat enkele redenen die kunnen leiden tot verlies van natuurlijke lip kleur, waardoor ze donker of zwart zijn.

Tips voor donkere lippen:

Zeggen 'nee' tegen het roken:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Felix Leupold

Elke beauty tip voor lipssays dat nicotine veroorzaakt verduistering van de lippen en de lip verkleuring. Anders wordt zelfs de rook die kanker en andere ziekten.

Drinken minder koffie:

CC licentie (BY NC SA) flickr foto gedeeld door Jimmy Flink

Overmatige inname van koffie en thee kunnen draaien zwarte lippen over vlek tanden. Daarom beperk uw inname van cafeïne, om te voorkomen dat de lippen krijgen een donkerdere tint.

Minimaliseer blootstelling Zon:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Zach

Sun blootstelling veroorzaakt ook lip verduistering als er een grotere hoeveelheid melanine pigment lippen. Zorg ervoor dat u producten voor de lippen te gebruiken met SPF bescherming/UV, als je van plan bent om tijd buiten door te brengen.

Controleer uw Rossetti:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door TenthMusePhotography

De langdurig en overmatig gebruik van lippenstift en lip cosmetica, met name die van mindere kwaliteit kan ook leiden tot lip pigmentatie.

Spaarzaam lipsticks (alleen van toepassing wanneer u het meest nodig hebt) van de producten en altijd kopen lip van gerenommeerde merken.

Zorg ervoor dat u de vervaldatum te controleren en niet vervallen lippenstift of lip producten te gebruiken.

Zoeken naar een of meer van deze ingrediënten in je lippenstift: Shea boter, geklaarde boter, vitamine E en jojoba-olie. Deze hydrateren de lippen en voorkomen dat ze uitdrogen.

Verwijder altijd make-up van de lippen met een goede lip make-up remover of olijf/amandelolie/kokos.

Gebruik een scrub scrub de natuurlijke lip:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jeanny

ten minste eenmaal per week om dode cellen te verwijderen en skinfrom droge lippen, en verbetering van de bloedcirculatie. U kunt mixen 5-6 druppels olie en 1 theelepel olijfolie en suiker te gebruiken voor scrubben lippen. Zodra u spoelen, gelden helende boter lip of lip moisturizer favoriet.

Peeling:

Gebruik wat vaseline op een baby tandenborstel om voorzichtig scrubben de lippen. Dit kan dagelijks worden gedaan.

Gehydrateerd te allen tijde:

Houd uw lippen gehydrateerd en gehydrateerd te allen tijde.
Om de natuurlijke kleur van de lippen behouden, is het essentieel om het niveau van hydratatie van het drinken van veel water gedurende de dag.
In de winter, als we vaak de neiging om minder water te drinken en dat is wanneer de uitdroging wordt opgemerkt. Zorg ervoor om dit te voorkomen door het drinken van een eerlijk bedrag.

Ook, voeg fruit gehalte hoog water aan uw dieet, zoals komkommer, watermeloen, sinaasappel, grapefruit en citroen.

De lippen zijn gevoeliger dan de huid van een ander deel van het lichaam. Dus moeten ze vochtig de ontwikkeling van longschade voorkomen worden gehouden, vooral als ze zou kunnen verhogen de kans obscure lippen.

Gebruik lippenbalsems dat bijenwas of cacaoboter bevatten, als deze zegel in vocht van je lippen.

Niet zuigen de lippen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door lucyburrluck

Dermatologen adviseren ons om niet zuigen of likken hun lippen, dus houd ze nat. Indien onbehandeld, zal deze verder uitdrogen, waardoor donker worden van de lippen. Zelfs de gewoonte bijten haar lippen moet vermeden worden aangezien er een risico op beschadigingen.

Het behoud van gezonde voeding:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Kampioenschap Horeca

Vitamine A-tekort kan ook leiden tot lip verkleuring. Dus, het behoud van een gezond dieet en eet veel fruit en groene groenten. De inname van vitamine C is ook van essentieel belang om zich te ontdoen van de lip pigmentatie; dus het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze vitamine.

Vermijd gechloreerd water:

Gechloreerde water kan ook verantwoordelijk zijn voor gepigmenteerde lippen.

1 Genetische:

Lip pigmentatie kan ook genetisch zijn. Dus, voor het geval dat, je hebt zwarte lippen of donker vanaf de geboorte, er is echt niet veel te doen behalve misschien cosmetische chirurgie.

Sommige natuurlijke tips om donker of Black Lips behandelen:

Breng amandelolie op de lippen voor het slapen gaan, omdat dit helpt om de lippen te verlichten, waardoor verkleuring verminderd.

Het is ook mogelijk om het sap citroen/limoen mengen met amandelolie en voor hetzelfde doel.

Dagelijkse toepassing van komkommer sap ook helpen verlichten donkere lippen.

Een andere remedie wordt regelmatig getest door toepassing van een mengsel van limoensap, glycerine en honing en laat het een nacht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha