15 Bad Habits schoonheid is noodzakelijk om Right Now verdelenAlles geprobeerd die er zijn, alle lotions en drankjes, maar kan nog steeds dat schoonheid geheim briljant om te werken voor u niet krijgen? Nou, is de kans groot, je kunt eigenlijk hebben een aantal gewoonten die je nodig hebt om te breken, in plaats van op zoek naar degenen die werken! Je kan proberen een aantal dingen, maar tenzij je te ontdoen van slechte gewoonten, de meeste van de goeden kan later zal eindigen als een volledig verlies. Vandaag gaan we kijken naar de absolute 15 slechte gewoontes schoonheid die je zeker nodig hebt om eruit te komen.

Naar Break Bad Habits Beauty


Stoppen met likken:

getty

Stop onmiddellijk! Dit is de top schoonheid gewoonte te breken! U weet het misschien niet, maar onbewust, dan kunt u dit doen een miljoen keer in een dag, zelfs terwijl je dit leest! U kunt perfecte lippen als van nu, maar de trend van het drogen speeksel uiteindelijk leiden gesprongen lippen, wat leidt tot droog en pijn.

Vergeet het puistje:

getty

Puistjes zijn gewoon verstopte poriën op de huid vol bacteriën. Dus hoe meer je aanraken of proberen om ze pop, hoe meer irritatie en infecties veroorzaken, wat leidt tot plekken op de huid, tekenen van slechter doet.

Maak het haar niet aanraken:

getty

De meesten van ons doen dit de hele tijd, en we het gewoon leuk! Spelen met haar haren, bewust of onbewust, is moeilijk te weerstaan ​​als je gezond haar, maar dan, wat betreft haar voortdurend blijven beschadigd haar, vooral de haar en gespleten knooppunten maken.

Nooit slapen met make-up:

getty

Dit is een van de grootste misdaden die we begaan schoonheid! Slapen met je make-up, dat is zonder het verwijderen van wat er nog van over is tegen het einde van de nacht, is iets dat we doen vele malen. U kunt slaperig of erg moe en het enige waar je aan denkt is waarschijnlijk sluizen! Maar het nemen van slechts twee minuten om alle make-up te verwijderen en slapen met een schoon gezicht, laat de huid ademen de hele nacht, zonder de poriën te verstoppen. Niet om dit te doen zal vroegtijdige rimpels, droge en beschadigde huid en andere infecties veroorzaken.

Verwijdert stress:

Shutterstock

Stress is de stille vijand, degene die het meest van je innerlijke kracht en reserves zal vernietigen, en laat een stempel op je gezicht en je algehele gezondheid. Constante stress kan leiden tot voortijdige vergrijzing, rimpels, droge huid, huid donkerder en pigmentatie, indigestie, gebrek aan slaap en gezwollen ogen en donkere kringen.

Sla de zonnebrandcrème:

Shutterstock

De zon is altijd daar, als je wel of niet te zien, dus gebruik zonnebrandcrème alleen als de zon schijnt is het niet echt een goed idee. Schadelijke stralen van de zon zijn altijd aanwezig chaos door uw huid te vernietigen. Dus maak je in de gewoonte van het gebruik van zonnebrandcrème elke dag, voor het verlaten van het huis, en zelfs als je binnen bent.

Schone borstels en spons:

getty

Uw borstels en sponzen zijn een van de meest voorkomende redenen voor het fokken van ziektekiemen en bacteriën. Het is ook een geweldige plek voor schimmels om te gaan bouwen. Dit kan ernstige schade aan de huid, allergieën en infecties. Zorg ervoor dat je make-up kwasten en sponzen regelmatig te reinigen, wassen ze goed met warm water ten minste eenmaal per maand en zorg ervoor dat goed drogen.

Pak grijze haren:

getty

U zult plukken grijs haar, zodat het niet zichtbaar is, maar helaas, om dit te doen is de exacte manier om ervoor te zorgen dat er meer grijze haren komen waar ze geplukt. Grijs haar, dat volgende zal komen zal moeilijker te verbergen, omdat het kort en gedrongen zal zijn.

Over-exfoliërende is slecht:

getty

De peeling is goed, maar te veel is slecht afschilfering. Te veel afschilfering kan beroven je huid van natuurlijke etherische oliën en laat de huid rood en huidirritatie veroorzaken.

Drink water:

getty

U kunt genoeg water drink nooit. Water is essentieel voor uw huid, gezondheid, haar en lichaam in het algemeen. Dus zorg ervoor dat je genoeg aantal glazen water per dag te hebben.

1 Reinigen van de nek:

getty

De hals is het meest verwaarloosde deel van het lichaam, maar waarbij verwaarloosd langere tijd droog is, leiden tot vroegtijdige veroudering en rimpels en maak huidinfecties. Zorg ervoor dat u niet vergeten om goed schoon en hydrateren het gebied op een regelmatige basis.

1 Het gebruik van vervallen producten:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Maria Morri

U kunt veel over een bepaald stuk van de make-up hebben doorgebracht en zeker niet wil laten gaan naar afval, maar vasthouden aan make-up, of wat dat betreft, zal elk product dat is buiten haar leven meer schade dan goed doen. Gaan door je voorraad en gooi alles wat vorig leven.

1 Pincet ingegroeide haren:

Shutterstock

Proberen om het haar dat is gegroeid koppig en is geen goed idee tweeze. Is het niet alleen moeilijk te begrijpen en neem volledig, maar kan ook leiden tot littekens en infecties.

1 Kauwen Nails:

getty

Het is een slechte gewoonte, en walgelijk. Chew nagels om schade aan de nagelplaat en de nagel onder de nagel te voorkomen, de kiemen worden overgebracht naar de mond, gescheurde nagelriemen resulteert infectie te vergeten. Het kan ook leiden tot bloeden als gevolg van scheuren en de huid tranen nagel.

1 wikkelen natte haren in een handdoek:

getty

De schachten van haar op nat haar stretch en breken gemakkelijker. Wikkel natte haren in een handdoek zal de effecten van uw airconditioner te minimaliseren en ook leiden tot schade, kroeshaar strengen.

Dus hier hebben we de lijst schoonheid slechte gewoonten die we zijn te gevoelig. Nu weet je. Dus is het tijd om ervoor te zorgen dat we ze te vermijden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha