15 Ab beste oefening apparatuur die u kunt proberenWillen geripte abs net als je favoriete acteur? En je vraagt ​​je af wat de beste manier om ze te krijgen zijn? Abs zijn de trend op dit moment, en het is geen wonder dat de meesten van ons willen hen pronken!

De juiste apparatuur is de beste manier om het soort lichaam gewenste bereiken. Dit bericht gaat over de beste machines die u in staat om die goed gestemde abs te krijgen! Willen controleren? Lees verder!


Sit Up Banken:

Banken zijn een van de belangrijkste apparatuur voor de opleiding buikspieren. Alle sportscholen zijn voorzien van een Buikspierbank. Ze zijn nuttig voor beginners of gevorderde trainers. Ze helpen om de kern spieren te versterken. Omdat ze zijn klein in omvang, zijn ook nuttig thuis.

Verstelbare Sit Up Machines:

De beste soorten zitten bankjes bankjes zijn verstelbaar ab - waar u de hoek van de tafel kan aanpassen, waardoor de weerstand veranderen volgens uw behoeften aan opleiding. Naast sit-ups, kan worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen voor de buikspieren als crunches, been liften, wendingen en ga zo maar door.

Ab Stoelen:

Ab stoelen zijn zowel comfortabel en veilig voor iedereen te gebruiken. Hun belangrijkste voordeel is dat een bank gestructureerd zodanig dat de achterkant is beschermd. De stoel ab helpt de crisis met een klapmechanisme stimuleren. Hier moet u uw buikspieren te gebruiken om je benen te tillen wanneer je het gebruikt. Deze beweging resulteert in de stimulatie van spieren hieronder. En 'goed voor beginners als het niet nodig een sterke kern bestaat.

Ab Wielen:

Ab wielen maken het een eenvoudige en effectieve tool om uw buikspieren te trainen. Je nodig hebt om je knieën te buigen naar de grond, en beweeg het wiel heen en weer op het horizontale vlak. Geniet van de buikspieren en zelfs je hele bovenlichaam ook. De beweging van het wiel ab werk op abs en ontwikkelt zijn rug. Bovendien, de wielen zijn eenvoudig te gebruiken en op te slaan, en kan overal worden genomen.

Ab Glider:

Een Ab Glider is ontworpen om de oefening een plezier te maken. Zweefvliegtuigen hebben een speciaal ontwerp dat dwingt je om crisis te stimuleren. De volledige beweging wordt geregeld door de machine tijdens de training alle spieren. Het richt zich ook op de schouders en rug. Hoe zweefvliegtuigen ab machines zijn groter, kunt u gebruiken voor een full body workout.

Ab Rollers:

Ab Rollers zijn een geweldige manier om de spieren van het bovenlichaam te stimuleren. Ab Rollers zijn essentieel voor het bovenste gedeelte van je buik te ontwikkelen. Het grootste voordeel van dit instrument is dat het ondersteunt de nek en voorkomt stammen. Het is een geweldig hulpmiddel voor vrouwen die doen basisoefeningen, vooral als ze beginners.

Ab Slide:

Een dia Ab is een vrij goedkoop thuis fitness machine die helpt om een ​​platte buik te krijgen. Het helpt ook bij het effectief te werken het hele lichaam. En 'nuttig voor beginners en gevorderden trainers, en kan overal worden gebruikt vanwege zijn kleine omvang. Vanwege de weerstand blijft, een ab roller traint de kofferbak effectief.

Pull Up Bars:

Pull up bar zijn prachtige instrumenten voor verschillende lichaamsgewicht oefeningen, en zijn bijzonder gunstig voor je buikspieren werken. Er zijn verschillende trainingen voor de opleiding van ab en schuin met een machine, en dit past het wetsvoorstel.

Resistance bands:

De weerstand band kan worden gebruikt in vele manieren om het verbeteren van de gemeenschappelijke basis oefeningen zoals crunches, sit-ups en ga zo maar door. Deze tool helpt om de buikspieren te versterken en ondersteunt ook het proces van het verbranden buikvet. U kunt workouts efficiënt met de band te doen, en als de weerstand groeit geleidelijk, het verbetert de gezondheid, flexibiliteit en wendbaarheid van de persoon.

Vermogen Ab Wheel:

De kracht wiel Ab is een krachtig hulpmiddel dat de hele kern werkt. Ze zijn goedkoop en geschikt voor alle fitness niveau. Het Wiel van de macht heeft een pedaal die u toelaat om meerdere soorten oefeningen uitvoeren om te werken met de romp lichaam beweegt hoger.

1 Tower Power Plants:

Macht torens behoren tot de meest ingewikkelde home gym machines die je toestaan ​​om veel lichaamsgewicht oefeningen doen dynamisch. Met dit type machine, zult u in staat om alle lichaamsgewicht oefeningen uit te voeren, zoals push-ups, pull ups, ab oefeningen en ga zo maar door.

1 Ab Carver:

De Ab Carver is voorzien van een unieke technologie waarmee effectieve buik trainingen voeren. Heeft een sterke interne veer, die wordt gebruikt om beter te presteren. Dit moedigt zelfs een eigen beweging om efficiënt buik werken uit te voeren.

1 Ab Crunch Machine:

De ab crunch machine ondersteunt de nek en biedt een volledige waaier van beweging. De weerstand kan worden ingesteld en maximum abdominale contractie worden verkregen, hetgeen van belang is voor de vorming van effectieve basis. Helpt om het hele lichaam efficiënt te versterken.

1 halter:

Het stuur is ook doeltreffende instrumenten voor training ab. Voordat je tijd besteden aan het doen van verschillende basisopleiding in lichaamsgewicht tot voldoende kracht te krijgen. Probeer dan ab oefeningen. Geleidelijk verhogen van de hoeveelheid gewicht die u gebruikt.

1 Oefening bal:

Een oefening bal is geen typische ab machine, maar kan gebruikt worden op vele manieren om buikspieroefeningen en andere trainingen fundamentele doen. Training ballen kunnen worden gebruikt in vele manieren om het lichaam te trainen en maken dagelijkse oefening leuker.

Er zijn veel machines die vandaag beschikbaar zijn die u kunnen helpen uw buikspieren toon. Wanneer je er een krijgt, kies verstandig, omdat het uw behoeften moet voldoen, niet te duur zijn en moet ook makkelijk op te bergen zijn. Bovendien zou het bijdragen tot de uitoefening en de toon van het hele lichaam. Omdat werken je buikspieren, moet ook helpen bij het ontwikkelen van uw schouders, schuine buikspieren, bilspieren en onderlichaam. Samen met de juiste apparatuur die u nodig hebt om te werpen vet doen van cardio-oefeningen en het eten van de juiste voeding spieren zichtbaar en goed gedefinieerd te hebben.

Kent u andere apparatuur die helpt bij het verkrijgen van sterke buikspieren en sexy? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha