14 Voordelen van de gezondheid fantastische GEMBER EN gemberthee14 Voordelen van de gezondheid fantastische GEMBER EN gemberthee

Gember is gebruikt in geneesmiddelen voor duizenden jaren. Het heeft krachtige antioxidant, anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen en kan worden gebruikt in veel verschillende manieren in de keuken, gember thee of olie. Gember, in feite, bedient terecht zijn reputatie als specerij wonder en hier zijn 14 redenen waarom zo veel mensen spreken zeer van gember:

1. Als u lijdt aan een buikpijn, probeer dan een kopje gember thee te drinken

Een van de gezondheidsvoordelen van gember thee is dat het helpt om maagpijn verlichten. De pijnstillende effecten van gember kan de pijn van de buik te verlichten en thee kalmeert de maag.


2. Verbetert de bloedsomloop

Gezondheid voordelen van gember zijn een verbeterde doorbloeding. Vanwege alle vitaminen, mineralen en aminozuren dat gember thee bevat, consumeren de drank regelmatig kan helpen bij het verbeteren de bloedcirculatie rond het lichaam en de kans op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten te verminderen. Ook wordt aangenomen dat gember kan helpen om de ophoping van vet in de slagaders te stoppen en daarmee het risico van hartaanvallen.

3. Helpt menstruele ongemak te verminderen en de steun van de regelmatigheid van de menstruele cyclus

Gember kan buiten worden gebruikt, evenals drankjes. Als je last hebt van menstruatiepijn, neem een ​​warme douche en dan proberen weken een handdoek in warm water gember en tegen uw buik om de pijn te verlichten. Combineer deze behandeling met een kopje groene thee met een frambozensmaak Lief of jasmijn, voeg een paar plakjes verse gemberwortel en honing, en geniet van een lekker drankje op het lichaam en geest te kalmeren, en krampen zou afnemen in intensiteit . De regelmatige consumptie van gember thee helpt regelmatigheid van de menstruele cyclus.

4. verlicht de pijn van artritis

Artritis patiënten hebben gemeld dat gember nuttig in rustgevende de pijn die zij ervaren in hun gewrichten kunnen zijn. Er wordt aangenomen dat de anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen van kruiden of kan worden gebruikt als inwendig gember thee, en wanneer toegevoegd aan badwater in de vorm van gemberolie.

5. Het helpt de spijsvertering, stimuleert de stofwisseling en voorkomt zweren

Een van de populaire gezondheidsvoordelen van gember is dat het helpt de spijsvertering. Als u te veel gegeten, dan gember zal uw maag snel kalmeren en maak je weer comfortabel voelen. Spijsvertering kruid hulp, stimuleert de stofwisseling en versnelt het proces van uw lichaam te absorberen voedingsstoffen uit de voeding. U kunt ook het bevorderen van de productie van slijm in de maag, die u kan helpen beschermen tegen zweren ontwikkelen.

6. misselijkheid, duizeligheid en bewegingsziekte opluchting

Als u het gevoel van misselijkheid en duizeligheid, terwijl in de auto, het openbaar vervoer of de boot, neem een ​​klein stukje gember en kauwen samen met muntblaadjes, en u zult zich beter voelen, of het drinken van gember thee met honing voor uw reis.

7. Best immuniteit

Gezondheid voordelen van gember omvatten verbeteren immuniteit. Het toevoegen van gember om uw maaltijden of drinken gember thee zal helpen versterken van uw immuniteit, vanwege de natuur rijk aan vitaminen specerijen.

8. reinigt de mond

Ginger ale heeft het gebruik ervan ook. Drinken ginger ale en anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen van gember zal helpen om uw tanden en tandvlees gezond.

9. Bye bye ochtendmisselijkheid

Gember is effectief gebleken bij de behandeling van ochtendmisselijkheid en een opgeblazen gevoel zijn. Dus, als u zwanger bent, niet nalaten om gemberwortel, maar contact op met uw arts.

10. Behandel infecties en wonden

Gember wordt gebruikt in sommige delen van de wereld naar externe infecties en zweren te behandelen. Het heeft anti-bacteriële en anti-schimmel natuurlijke en anti-inflammatoire eigenschappen van gember helpt pijn en zwelling in wonden te verminderen.

Stress en angst 11. Goodbye. Hallo rust.

Een ander voordeel voor de gezondheid van gember is dat het helpt om te kalmeren. Na een hectische en stressvolle dag op het werk, probeer dan een kopje gember thee of gewoon een groene thee te drinken met een schijfje verse gember toegevoegd; verzachtende eigenschappen van de plant zal helpen verlichten van stress en angst, waardoor je het gevoel meer ontspannen en kalm.

12. Ginger kan het voorkomen dat bepaalde vormen van kanker

Volgens sommige studies kan gember krachtige anti-kanker eigenschappen. De hoge niveaus van antioxidanten in specerijen worden verondersteld om de groei van kankercellen te remmen en is aangetoond dat de verspreiding van bepaalde vormen van kanker te stoppen.

13. Verlicht hoofdpijn en migraine

Voordelen voor de gezondheid van de gemberwortel zijn hoofdpijn opluchting. Veel mensen raden het toepassen van gemberpasta verdund in het voorhoofd om de pijn van hoofdpijn en migraine te verlichten. Er wordt aangenomen dat gember de synthese van prostaglandines kan remmen en verminderen de ontsteking en pijn in de bloedvaten.

14. remedie voor hoest, verkoudheid en griep

Als je het gevoel in de put met een koude, kan een kop warme gemberthee echt nemen. Het heeft een lichte opwarming gevoel, de kruidige en is ook bekend dat de contractie van de luchtwegen gemak en waardoor het gemakkelijker te ademen.

Quick note: Gember kan ook het bloed verdunnen, dus als je op de bloeddruk medicatie, moet u eerst uw arts te raadplegen.

Hou je van de toevoeging van gember om uw maaltijden of u gember thee drinken? Neem dan deel je gedachten en de andere gezondheidsvoordelen van gember in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  3   2
Juli- 17, 2015 | 06:36:31 | later 7 uur

Hallo iedereen, In aanvulling op een kopje gember thee gemengd met citroenschil drinken, ik meng de wortels met knoflook en aloë vera en doe het mengsel in een glazen container in het nemen van een theelepel elke avond voor retiring.That is mijn techniek om me te stoppen een beroerte tijdens de slaap te verkrijgen. Het is niet geëvalueerd door de FDA. Over Warm

  0   2
Juli- 17, 2015 | 14:22:47 | later 15 uur

Dankzij Jeannette, geweldige tip!

  2   0
Juli- 17, 2015 | 21:18:26 | later 22 uur

Wow ... Geweldig info!

  0   1
Juli- 18, 2015 | 02:55:41 | later 1 dag

Ongelooflijk! dank

  4   2
Juli- 18, 2015 | 08:24:14 | later 1 dag

Nu wil ik het drinken van gember thee beginnen

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha