14 voedingsmiddelen aan uw nieren gezond te houdenHoe vaak hebben we gehoord het advies 'om een ​​evenwichtige voeding voor een goed en gezond leven te consumeren'? En hoeveel keer hebben we gekozen om gewoon te negeren? Wij zorgen voor onze voortdurend uiterlijke schoonheid, maar voorbijgaan aan de innerlijke gezondheid. Houd onze nieren gezond is van vitaal belang voor onze algehele welzijn. Nierstoornissen kan veroorzaken cardiovasculaire ziekte en ernstiger in het lichaam. Gelukkig zijn er een aantal super voedingsmiddelen die helpen om de nieren in goede vorm. Deze super voedingsmiddelen bevatten antioxidanten die chronische nierziekte (kabeljauw) te behandelen.

Daarom is het belangrijk om deze super voedingsmiddelen omvatten in onze voeding de opname van nutriënten en antioxidanten verhogen. Hieronder is een lijst van de top voeding voor gezonde nier:


Beste Voedsel voor nier

Red Peppers:

Rode paprika zijn goed voor de gezondheid van de nieren zij weinig kalium. Ze kleur en smaak ook toevoegen aan de schaal met vitamine C, B6, A, foliumzuur en vezels. Red bel pepperscontain lycopeen antioxidant die helpt beschermen tegen sommige kankers. We kunnen rode paprika toe met tonijn, kip salade of gewoon eten het rauw.

Kool:

Kool is een kruisbloemige groente die rijk is aan fytochemicaliën. Dit is nuttig bij vrijkomen radicalen in het lichaam, waardoor het risico op kanker en hart- en vaatziekten verlagen.

Dit is de beste goedkoop, gemakkelijk beschikbaar groente die u kunt toevoegen aan uw dieet. Kool bevat vitamine K en C, vezels, vitamine B6 en foliumzuur, wat helpt het behoud van gezonde nieren.

Bloemkool:

Bloemkool is super eten kruisbloemige akidney-vriendelijk wat is een rijke bron van vitamine C, foliumzuur en vezels. Het bevat ook bepaalde verbindingen die belangrijk zijn voor lever en neutraliseert giftige stoffen in het lichaam. Bloemkool kan rauw met een dip of salade gegeten worden. We kunnen ook stomen of koken voor een grens.

Knoflook:

Knoflook helpt bij het verminderen van ontsteking en cholesterol in het lichaam. Het bevat anti-oxidant en anti-coagulatie, die helpen om uw nieren werken op hun optimale. Knoflook wordt gebruikt in vele gerechten, zoals vlees, groenten, vis en tomatensaus.

Uien:

Ui is een populaire smaakmaker. Bevat flavonoïden quercetine en die verhindert de afzetting van vettig materiaal in bloedvaten. Quercetine is een antioxidant die hart-en vaatziekten en het risico op kanker kan verminderen. Uien zijn laag in kalium en nieren-vriendelijk. Ze bevatten ook chroom die helpt om vetten, eiwitten en koolhydraten metaboliseren.

Appels:

Een appel is een rijke bron van vezels met anti-inflammatoire eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van slechte cholesterol, constipatie, hart- en vaatziekten en kanker. Appels zijn nier-vriendelijk en kan rauw of gekookt worden gegeten. We kunnen ook deze mooie rode vrucht te transformeren in een lekker drankje.

Cranberries:

Cranberries helpen bij de preventie van infecties van de urinewegen. Zij neigen om de urine zuurder maken en houden bacteriën uit de blaas. Ze kunnen ook worden gebruikt om kanker en hartziekte.

Bosbessen:

Bosbessen zijn rijk aan anthocyanen, een antioxidant die helpt het lichaam te reinigen van giftige stoffen. Bosbessen hebben een hoge voedingswaarde die kunnen helpen om de ontsteking te verminderen. Ze bevatten ook vitamine C, vezels, mangaan. Bosbessen doen wonderen voor onze botten ook.

Frambozen:

Frambozen hebben ellaginezuur dat schadelijke vrije radicalen in het lichaam neutraliseert. Ze zijn rode en bevatten anthocyanen, vezels, vitamine C, mangaan, foliumzuur, frambozen bruikbaar bij het voorkomen van de groei van kankercellen.

Aardbeien:

Shutterstock Afbeelding

Aardbeien zijn een rijke bron van anti-oxidanten, vitamine C, mangaan en vezels. Ze bevatten anti-inflammatoire en anti-kanker en zijn een goede keuze voor een gezond hart en nieren.

1 Kersen:

Kersen zijn een rijke bron van antioxidanten en fytochemicaliën die helpen je hart en de nieren te beschermen. De dagelijkse consumptie helpt om ontstekingen te verminderen in het lichaam, vooral de nier.

1 ei:

Eiwitten zijn de eiwitten zuiverste en hoogste kwaliteit beschikbaar. Ze bevatten ook essentiële aminozuren en hebben een laag gehalte aan fosfor, waardoor ze nier kinderen maakt.

1 Vis:

Vis is een bron van hoogwaardige eiwitten en consumeren twee of drie keer per week wordt aanbevolen. Vis bevat ook omega-3 dat kanker en hartziekten voorkomen. Ze zijn ook bruikbaar voor het verlagen van LDL (slechte cholesterol) en HDL (goede cholesterol).

1 Olijfolie:

Olijfolie helpt om kanker en hart-en vaatziekten te verminderen. Olijfolie bevat oliezuur, die helpt beschermen tegen oxidatie, polyfenolen en antioxidanten om ontstekingen en oxidatie te verminderen, en gaat een lange weg om gezonde nieren te behouden.

Zodra je begint te kijken naar ons lichaam als een geheel, in plaats van te focussen op uiterlijke schoonheid, zullen we voelen en zien er geweldig uit. Houd onze nieren gezond is de sleutel tot het leven een gelukkig leven vrij van ziekte. Ik hoop dat deze lijst van voedsel voor nier zal je helpen dat ook te doen! Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha