14 tips over hoe je opleiding meer leuks te doen14 tips over hoe je opleiding meer leuks te doen

Als u vindt oefenen saai en eentonig sleur en neemt meer en meer moeite gewoon zin om uw dagelijkse workout begint, dan kun je gaan over om te stoppen met het uitoefenen helemaal. Niemand vindt het leuk om iets te saai, ongeacht hoe goed het zou kunnen zijn voor u, dus zet het plezier terug in je trainingen en je weer live het enthousiasme voor de oefening die je gebruikt te hebben. Als je niet van uw workouts, dan heeft u waarschijnlijk niet zet het vereiste niveau van de inspanning in het toch, dus lees onze ideeën over hoe om het plezier terug te zetten in vorm te blijven:

1. Neem een ​​abonnement op een fitnessclub of klasse

Als het gaat om fitness, alleen gaat het is prima, maar het kost veel motivatie om te blijven en maak het nuttig. Het moet een sportschool niet, hoewel, er zijn een heleboel andere vormen van lichaamsbeweging klassen en clubs u kunt deelnemen, maar als je te oefenen in een groep, het voordeel van de sociale kant van de groep en een beetje 'van voltooiing vriendelijke krijg je geven u de motivatie om te slagen en maak plezier uitoefenen.


2. Dit is de uitoefening van, niet gedateerd, dus spelen!

Het jaar is toegestaan ​​om te spelen, ook, als u wilt uw workout routine leuke en spannende gokken spelen inmiddels een vereiste. Als u besluit om de gebruikelijke buitenspelen, zoals volleybal, frisbee, tennissen en basketballen of tafeltennissen in de plaatselijke sportschool, het is altijd leuk om te spelen en je verliest calorieën op hetzelfde moment ook!

3. Breakup trainingen in kleinere stukjes, bijten

Als je merkt dat je verveeld een half uur in je routine, waarom dan niet stoppen? Er is geen reden waarom de opleiding moet duren voor een vooraf bepaalde periode van tijd, vooral als je te vervelen. Je zou kunnen genieten van meer en in meer inspanning, als je het af te breken in twee of drie kortere sessies plaats.

4. Ervaring en u koos voor de oefening die u genieten

Swap en wijzigen van de oefeningen om variatie in je routine te houden dingen interessant te houden. Dezelfde dingen doen, over en weer, is ingesteld om saai te worden, dus probeer iets nieuws en, als je iets wat je wilt, blijf daar voor een tijdje ', probeer dan iets anders.

5. Ga uit in de zon en frisse lucht

Geen behoefte om in een sportschool of thuis training. Stap op in de tuin of ga voor een run in het plaatselijke park, het is een stuk leuker, een loopband of een zweterige sportschool, vooral wanneer de zon schijnt! Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen om fit buiten te krijgen: hardlopen, wandelen, fietsen, oefeningen ook dat je normaal gesproken thuis zijn meer plezier buiten.

6. Let's Get Loud!

Krijg je in de stemming met een beetje 'muziek en speel je muziek luid wanneer je oefenen! Stilte is voor meditatie en slapen, moet de opleiding leuk en energiek te zijn, waardoor ze stil is teller intuïtief. Dus, krijg je favoriete playlist klaar!

7. muziek of video water water Geniet

Nu zwemmen kan minder saai, na eindelijk een waterdichte gadgets zijn gemaakt. 'O, hallo, ik ben in het zwembad nu ...' Als u en uw iPhone zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en nu technologie hebben het mogelijk gemaakt voor zowel samen gaan zwemmen, en u kunt een speciale waterbestendige koptelefoon die ook zal gaan krijgen comfortabel in je oren, als je je bad te nemen. En ja, voor het geval u wilt een video te schieten, terwijl in het water, digitale HD-camcorders zijn nu beschikbaar! Het is niet cool ?!

8. Zoek een training partner

Vraag eens rond je vrienden, en je zult waarschijnlijk iemand die verveeld met hun training te vinden. Trainen met een partner maakt de dingen een stuk leuker en het geeft je meer van een uitdaging ook. U kunt of doelen stellen en samen te werken om deze te bereiken, op deze manier, wanneer je begint te verliezen hun enthousiasme de andere kunnen wat aanmoediging geven.

9. Beweeg je lichaam helemaal!

Wat kan leuker om te dansen zijn? Veel gezondheid clubs bieden danslessen ongelooflijke die speciaal zijn ontworpen om het hele lichaam oefening betrokken. Niet alleen dance workout zal je in vorm, zal het ook het stimuleren van een veel plezier en een grote glimlach op je gezicht. Een van mijn favorieten is Zumba!

10. Stel je doelen, voortgang en dan beloon jezelf

De beste manier om gemotiveerd te houden is om in staat om uw vooruitgang te zien en beloon jezelf als je je doelen te bereiken. Maak jezelf een lijst van haalbare doelen. U moet testen, maar redelijk en realistisch moeten zijn. Volgen dan is uw vooruitgang ten opzichte van uw doelstellingen: hoeveel herhalingen u volledige, hoeveel mijlen je loopt of hoeveel ponden je verloren ... En als je die doelen te bereiken, moet u een geschenk geven. Belangrijker nog, het maakt die beloning iets wat je heel, heel speciale behandeling en dan maken er nog aangenamer te krijgen.

11. Haal uw iPad / iPhone betrokken

Je weet dat er veel verschillende verse en nuttige fitness apps die er zijn, dat kan ook worden gebruikt om te oefenen en plezier te integreren? Veel van deze toepassingen zijn zelfs gratis, dus gewoon google, te downloaden en te genieten!

12. dunne taille met hoelahoep workout

Met behulp van een hoepel is niet alleen leuk, maar het gaat ook om u een ernstige abdominale workout, ga dan terug naar die goede oude tijd toen je een kind en heb plezier 'hoelahoep!

13. doden twee vliegen in een klap

We niet letterlijk bedoelen, we houden van vogels! Wij zijn van plan om te multitasken. Probeer te luisteren naar een audio-boek of een film kijken terwijl het uitoefenen, op deze manier krijg je entertainment en slanker figuur in één, zodat u twee vliegen in één klap.

14. Smile tijdens het sporten en dankbaar

Niet alleen glimlach zal onmiddellijk worden geplaatst in een toestand van de geest helderder, maar ook, heeft onderzoek aangetoond dat lachen is gunstig voor de gezondheid. Het lachen is zelf een vorm van lichaamsbeweging. En ja, probeer dankbaarheid oefenen tijdens lichamelijke activiteit, zult u onmiddellijk het verbeteren van uw humeur en uw trainingen leuker en plezier.

Hoe de workout leuker te maken? Elke andere tips? Aarzel dan niet om te delen in de commentaar sectie.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  2   2
September 22, 2015 | 15:21:50 | later 3 uur

Zeer eаsy van Ιt om uit te vinden elke aangelegenheid op web als сompared boeken, аs thiѕ plaats die ik op deze website.

  5   2
September 22, 2015 | 17:58:02 | later 5 uur

Ik hou van je website .. Uitstekende ѕeriously cοlors & thеme. Je gebouwd thіs website zelf? Gelieve te antwoorden terug als ik wil mijn eigen website te maken en zou graag willen weten waar u dit door de of gewoon wat het thema Het heet. Thаnks!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha