14 TIPS FABULOUS over hoe je make-up de laatste hele dag te maken14 TIPS FABULOUS over hoe je make-up de laatste hele dag te maken

U kunt alle make-up tips en trucs die u wilt lezen, en laat uw huis te kijken naar het beeld van de absolute schoonheid in de ochtend, maar als je een kijkje nemen in een spiegel in de dag in te nemen, je hart gewoon zinkt. We weten dat het gevoel! Dus probeer deze 14 beauty tips over hoe je make-up laatst de hele dag te maken:

1. Bereid de huid voor make-up

Bereid uw huid voor make-toepassing door scrubben voorzichtig en te ontdoen van alle droge en schilferige huid. Een zachte scrub of zelfs een warme doek zal doen: meng de gebruikelijke gezichtsreiniger met een eetlepel olijfolie en masseer je gezicht nat met deze mix, dan is nat een doek met warm water, druk op het gezicht gedurende 10 seconden voordat zachtjes te wrijven je gezicht met hem in kleine cirkels, spoel je gezicht en dep ze droog. Foundation, poeder en bronzer zal soepel en moeiteloos te gaan op de huid zacht en uitgebreid.


2. Bevochtig eerst

Een van de vroegste suggesties over hoe je make-up te maken laatst de hele dag moisturizer is ... oud, maar het werkt! Hydraterende, hydraterende en geef die een kans om te drogen, voordat je iets anders doet. Het zal glad zijn en hydrateren de huid, waardoor het klaar is voor het aanbrengen van foundation.

3. Gebruik een primer

Om je make-up te helpen langer, altijd gebruik maken van een primer voordat stichting. Het biedt de perfecte basis voor make-up en geven u dat 'zomaar toegepast' kijken de hele dag.

4. Ga Waterdicht

Als je je afvraagt ​​hoe je je make-up de laatste hele dag doen en je wilt vlekkeloze kijken van 's morgens vroeg tot' s avonds, dan investeren in een goede kwaliteit van het product kan het extra geld waard zijn, vooral bij het kopen van mascara en eyeliner. Als je wilt dat je mascara de hele dag duren, houdt de krullen en zijn foutloos, dan zeker voor een waterdichte optie.

5. Krul je wimpers voor het aanbrengen van mascara

Lichtjes warm uw wimperkruller met de haardroger, bevestig vervolgens de wimpers drie keer in de buurt van de wortels, in het centrum en in de buurt van de tips die u de meest natuurlijke krul zal geven; dan van toepassing mascara - u zult hoe mooi en langdurig het resultaat zal zijn te zien.

6. Hoe dikker wimpers te krijgen?

Nou ja, natuurlijk, kunt u een volumizing mascara voor dikkere wimpers te kopen, maar hier is een andere truc truc die u kunt doen om de toppen van je wimpers met een transparante poeder stof voor het aanbrengen van mascara, gebruik dan een kleine make-up borstel en zorg houd je ogen dicht als je poeder aan te brengen, breng dan een van de twee lagen mascara. Deze eenvoudige tip truc zal u helpen om meer volume toe te voegen aan je wimpers en maak uw mascara langer duren.

7. Hoe oog make-up toe te passen voor langdurige werking?

Een van de eenvoudigste tips over hoe u uw oog make-up de laatste hele dag is het aanbrengen van concealer of ogen primer op het deksel voor het aanbrengen van oogschaduw en eyeliner te maken, niet alleen toe te voegen aan de intensiteit oogschaduw kleuren, maar zal ook helpen de make-up langer .

8. Gebruik borstels en vingers

Borstels gebruiken in plaats van de vingers zal je make-up langer duren, omdat de borstels helpen om heel dun laagje foundation en concealer, en dunne lagen hebben minder neiging tot kreuken en cake met de tijd.

9. Hoe maak je lip make-up laatste de hele dag?

Een manier om je lippenstift te maken of glanzend langer is om een ​​beetje 'corrector gebaseerd crème vóór toepassing. De lipstick zal de concealer te dekken en zal veel langer duren.

Of is hier een andere truc truc om je lippenstift te maken langer duren: eerst van toepassing concealer rond de lippen, zet dan de volledige lippen met lip potlood in dezelfde kleur als je lippenstift en toepassen lippenstift op. Blot. Toepassing een andere laag van de lipstick of lipgloss. Deze applicatie maakt kogelvrije zal de hele dag duren, natuurlijk, als je voorzichtig zijn wanneer je eet.

10. Doe niet schoon glans van je gezicht

Als je huid vettig is, kunt u een glans na slechts een paar uur te krijgen; in dit geval, dep het gezicht met een tissue of absorberende platen, maar niet schoon.

11. Hoe kunt u uw make-up laatste de hele dag te maken? Gebruik lip vlekken

Gebruik lip vlekken op hun eigen of voeg een laagje gloss ook; lip vlekken maakt je lippen ziet er geweldig de hele dag.

12. Gebruik de juiste hoeveelheid make-up

Als u denkt dat het meer make-up die je gebruikt, hoe langer het duurt, kon je maakt een grote fout. De eenvoudige oude regel "minder is meer" omvat het toepassen van duurzame truc. Dit geldt met name als het gaat om het aanbrengen van foundation, concealer en poeder; het product meer wordt aangebracht op het gezicht, de duidelijkste, maskerachtig en kunnen cakey kijken. Vermijd het aanbrengen van foundation over je hele gezicht, breng een zeer dunne laag van het product alleen op de plaatsen die die nodig heeft: roodheid van de huid, ongelijkmatige teint en vlekken, en zet de stichting met een dun laagje stof doorschijnend; dunne laag van de stichting en de zachte aanraking van losse transparante poeder zal veel natuurlijker en zal veel langer duren. Spaarzaam en geleidelijk opbouwen, zoals te veel make-up kan vies en verwijderd gemakkelijker.

13. eyeliner langere levensduur

Stel je eyeliner met bruine schaduw of blauw oog: Na het aanbrengen van uw vloeibare eyeliner of oogpotlood, oogschaduw aangebracht over het met een fijn penseel coating, zal helpen uw eyeliner duren veel langer.

14. Vergeet niet om een ​​papieren handdoek in de zak

Als je gezicht de neiging om glanzend te krijgen gedurende de dag, vloeipapier is je beste vriend, dus vergeet niet om wat 'op de beurs gebracht. Papieren handdoeken zal u helpen om glans en vettigheid te verwijderen zonder vervuiling van stof.

We hopen dat deze make-up tips voor een lange levensduur.

Voel je vrij om hun make-up tips en suggesties over hoe je make-up te maken laatst de hele dag in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   2
September 26, 2015 | 14:42:23 | later 1 uur

Tips koude, dankzij

  4   2
September 26, 2015 | 20:38:08 | later 7 uur

Bedankt voor je goede tips

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha