14 manieren om je ogen groter lijken14 manieren om je ogen groter lijken

Sommigen zeggen dat de ogen zijn de ramen van de ziel. De ogen kan worden gezien als de meest expressieve deel van het gezicht. Volgens de klassieke normen van schoonheid, moet de afstand tussen de ogen gelijk aan die van een oog. Er zijn verschillende make-up trucs om uw ogen kijken groter, kleiner, meer dicht bij elkaar of, omgekeerd, breder ... In dit artikel laten we praten over de top 14 tips over hoe u uw ogen kijken groter met make-up:

1) De makkelijkste manier om direct uw ogen kijken groter is om je wimpers te krullen.

Voor deze, beginnen bij de wortel en vervolgens overgaan tot de helft van de lengte van je wimpers en krul opnieuw, omdat dit natuurlijk ogende krullen krijgt.


2) Breng twee lagen mascara op de bovenste wimpers,

Het zal ze dikker uitzien en een liftend effect op de oogleden. Leg elk wimpers, terwijl de toepassing van mascara - de wortels liggen in zigzag bewegingen.

3) Speel met schaduwen.

Solliciteer witte glinsterende schaduw of highlighter oog op de binnenste hoeken van de ogen, maar ook onder de wenkbrauw bot. De deeltjes reflecterende licht zullen opvrolijken en "open" de ogen.

4) Gebruik donkere oogschaduw aan de buitenste hoeken van de ogen

. Het contrast van de kleuren lichter en donkerder zal helpen om uw ogen groter lijken.

5) Speel met eyeliner.

Huidige gebeurtenissen, kan eyeliner je ogen kijken kleiner, afhankelijk van de techniek van hoe je het toepast. Bijvoorbeeld, als u een zeer kleine ogen, vermijd de toepassing van eyeliner rondom de ogen. In plaats daarvan, gewoon trek een lijn langs de bovenste wimperlijn en maken het vaak als je verder van je neus, zal dit een gevleugelde effect en zal uw ogen visueel te vergroten.

6) Creëer de perfecte vorm voor uw

Wenkbrauwen

.
De wenkbrauwen omlijsten het gezicht. Hun vorm kan invloed hebben op uw algehele look en ook uw ogen kijken groter of kleiner.
Als je de kans hebt, moet u naar een professionele salon waar een specialist kan u helpen uw perfecte pasvorm te maken en dan kun je gewoon thuis te houden.
Vergeet niet, moet wenkbrauwen lijken zussen, niet per se een tweeling, is het normaal als je iets andere vorm.

7) wimper extensions of valse wimpers.

Veel meisjes dragen van een push-up bh of een 'Maximizer' en er is niets beschamend over.
Er is een manier om je wimpers te geven "push up" en - probeer wimper extensions.
De specialist kan de vorm en dikte van de wimpers die heel natuurlijk zal zien te vinden. Wimper extensions voegen extra volume en u zult niet eens nodig om mascara te gebruiken.
Als je niet van het idee van wimper extensions, dan is er een eenvoudig alternatief - valse wimpers of semi-permanente wimpers verven; beide zullen u helpen het effect van de grote ogen op zoek te bereiken.

8) Breng uw waterlijn.


Experimenteren met kleuren.
Als u uw waterlijn lijn met een wit potlood, helpen te verlichten en hun ogen te openen en maken ze groter lijkt.
Als u een oogpotlood champagne fonkelen op de waterlijn van toepassing, zal u meer verfijnde look en mysterieuze krijgen. Het toepassen van eyeliner ox-kleur u ook een ander effect te krijgen - het wit van de ogen helderder! Proberen. Spelen. Experiment.

9) Als u donkere oogschaduw kleuren toepassen, het concentreren van de kleur op de hoogtepunten van uw lijnen en onderste wimpers aan het breedste deel van je oog vorm te benadrukken,

Dit zal uw ogen kijken groter en ronder.

10)

Hier is nog een eenvoudig trucje om "open ogen" - probeer oogschaduw schaduwen effect.

Voor dit, kunt u elke kleur oogschaduw die je wilt gebruiken, niet per se alleen zwart of bruin. De eenvoudige regel is om de eerste kleur licht oogschaduw van toepassing over het gehele deksel en vervolgens de donkere - rechts bij de vouw. Wanneer u de kleur toe te passen op de vouw - blend, blend, blend ... Dit zal dimensie te creëren en geven de illusie van grotere ogen.

11) Probeer de schaduw van de natuurlijke contouren van uw ogen met een bronzer of geperst poeder dat is twee of drie tinten donkerder dan je natuurlijke huidskleur.

Dit zal eenvoudig, natuurlijk, groot zijn en geven u de grootste ogen te kijken.

12) Als je niet van voering uw ogen met een eyeliner, proberen om de liner langs de wimperlijn te gaan tussen de wimpers accentueren;

het vullen van de ruimten tussen de wimpers, maak je ze kijken denker en je ogen - De grootste.

13) Probeer het dragen van een felle lippenstift tinten zonder enige oog make-up,

Deze truc ook je ogen groter lijken. Maar zorg ervoor om zelfs uit de huid toon en verwijder alle onvolkomenheden rond je ogen. Op deze manier zal uw ogen puilen uit, het ziet er fris, moeiteloos en jeugdig.

14) Niet te hard proberen.


Wilt u de aandacht vestigen op je mooie ogen, en niet aan de deskundigen samenstellen trucs die is geïmplementeerd, gebruik dan al deze tips in matiging. Bijvoorbeeld, uitbreidingen enorme wimpers misschien te zwaar voor haar oogleden en kan u slaperig kijken, in plaats van mooi, dat is niet ons doel, toch ?! smile. Vergeet niet, gematigdheid is de sleutel! 😉

We hopen dat deze tips over hoe te passen oog make-up nuttig.

Voel je vrij om uw suggesties over hoe u uw ogen groter lijken met make-up in de commentaren hieronder te delen.

Grote ogen, natuurlijk, zijn mooi, maar de mooiste en meest bijzondere functie kunt u het geluk in zijn ogen hebben.

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  5   1
Augustus 4, 2015 | 15:35:06 | later 3 uur

Ongelooflijk!

  5   1
Augustus 4, 2015 | 22:01:08 | later 10 uur

Ik hou van deze geweldige site!

  4   0
Augustus 5, 2015 | 05:43:38 | later 18 uur

Ik wil alleen maar om op te noemen Ik ben gewoon beginner tot bloggen en website-gebouw en eigenlijk genoten van uw website. Waarschijnlijk ben ik waarschijnlijk te bookmark uw website. Het is echt te komen met belangrijke geschriften. God zegene u voor het delen van uw website.

  1   0
Augustus 5, 2015 | 06:20:18 | later 18 uur

Enkele goede advies dat ik kan nu een gaan op dat

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha