14 GEZONDHEID VOORDELEN VAN BANANEN14 GEZONDHEID VOORDELEN VAN BANANEN

Als u denkt dat een appel per dag is goed voor u, goed, je hebt gelijk;), maar neem een ​​kijkje op de bananen ook. Bananen zijn een gezonde snack van de natuur, vol met koolhydraten, natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen en zijn zelfs goed verpakt in de behuizing, zodat de bananen zijn geweldig om mee te nemen voor een hapje op de weg. Dus als je wilt een snack met een vuist te pakken, lees dan verder. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen voor de gezondheid van bananen:

1. Energy Booster

Bananen zijn een geweldige herinnering van natuurlijke energie. Het mengsel van koolhydraten, natuurlijke suikers en vitaminen die bevatten kan energie veel beter dan een energy drink kan verhogen. Daarom zie je zo veel professionele tennissers eet bananen op het veld, in plaats van het nemen van een drankje uit een klein potje blauw!


2. Verbeteren van de spijsvertering

Een van de voordelen voor de gezondheid van bananen is dat regelmatige consumptie van deze prachtige fruit kan helpen bij het verbeteren spijsvertering en regelmatige stoelgang. Ze bevatten een goede hoeveelheid voedingsvezels, die het spijsverteringskanaal reinigt en houdt alles perfect in orde zijn. Als u last heeft van constipatie, een paar bananen zijn een betere keuze en meer natuurlijke gezonde laxeermiddel.

3. Het helpt met ochtendmisselijkheid

Als je zwanger bent en het lijden van ochtendmisselijkheid gevreesd, probeer dan het eten van een banaan. De vrucht kalmeert de maag en helpt om de niveaus van glucose, waardoor misselijkheid bestrijden herstellen. Probeer het eten van een banaan eerste ding in de ochtend om ochtendmisselijkheid te verlichten en het is goed voor de baby ook.

Remedy 4. The Hangover

Wist u dat de voordelen voor de gezondheid van bananen zijn een kater remedie? Als u over-run een beetje 'gisteravond, eet een banaan of twee, zoals bananen zijn uitstekende eten kater. U kunt eten bij het ontbijt of een eenvoudige cocktail van banaan: plaats een banaan in een blender en voeg één of twee kopjes koude melk, druk op de knop en geniet van een heerlijk en verfrissend drankje. Kater zal worden gegaan!

5. Goed voor je hart

De gezondheidsvoordelen van bananen onder het handhaven van een goede hartfunctie. Bananen bevatten kalium, wat essentieel is voor een gezond hart. Het helpt handhaven van een regelmatige hartslag, bloeddruk reguleert en kan het risico op beroerte sterk verminderen.

6. Goed voor uw ogen

Studies hebben aangetoond dat het eten van bananen regelmatig het risico van macula degeneratie en de vrucht bevat ook vitamine A, wat essentieel is voor de gezondheid van de ogen.

7. Behandel de symptomen van maagzweren

Bananen helpen verminderen zuurgraad in de maag en ook de stoffen een bekleding van slijm dikker in de darmen die de maagwand tegen de zuurgraad beschermt maken. Naast deze voordelen, bananen ook helpen om bacteriën die zweren in de eerste plaats veroorzaakt doden.

8. Hulp bij Weight Loss

De natuurlijke zoetheid van bananen hen een geweldig alternatief voor meer high-calorie, zoete snacks geleden. Ze zijn laag in calorieën en veel vezels, dus ook laat je een vol gevoel langer.

9. Mood versterker

Deze verbazingwekkende fruit kan ook worden gebruikt voor de behandeling van depressie, stress te verminderen of kan worden gebruikt om alleen over te versieren, als je een beetje 'voelt beneden. Bananen bevatten een eiwit genaamd tryptofaan, die het lichaam omzet in serotonine, een stof waarvan bekend is dat uw stemming te verbeteren.

10. Goed voor uw bloed

De gezondheidsvoordelen van bananen omvatten aanpassing van de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Bananen zijn rijk aan vitamine B6, wat belangrijk is in de productie van hemoglobine in het bloed. Vitamine B6 wordt ook gebruikt door het lichaam om suikerspiegels in het bloed te reguleren en versterken van het immuunsysteem.

11. Skin behandeling

Wat meer is, zelfs de bananenschil is goed je. Wrijf de binnenkant van een banaan huid net gepeld van acne kunnen helpen opruimen en wrijven op een muggenbeet vermindert roodheid en jeuk zeer snel.

12. Goed eten pre-workout

Het eten van een banaan voor de training en genieten van een boost van energie voor een productieve en aangename trainingssessie.

13. Grote heathy snack

Het eten van een banaan tussen de maaltijden om uw bloedsuiker te stabiliseren en te verminderen honger.

14. voldoen aan uw zoete tand met minder calorieën

Een middelgrote banaan heeft slechts ongeveer 100 calorieën, dus u kunt uw zoete tand te voldoen, zonder enige schade aan uw inspanningen van het gewichtsverlies. Zet een geprakte banaan op de top van je 's ochtends toast, in plaats van het eten van een pindakaas, en genieten van heerlijke en lekker ontbijt met minder calorieën.

Zoals je bananen eet? Welke andere voordelen voor de gezondheid van bananen weet u? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   1
Juli- 23, 2015 | 21:36:49 | later 5 uur

Hallo, enkel werd bewust van uw blog via Google, en vond dat het echt informatief.

  1   1
Juli- 24, 2015 | 03:21:04 | later 11 uur

Hartelijk dank voor het delen. Ik ben verbaasd met uw website. Ik ga dit mijn Facebook wall te publiceren.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha