14 gezonde manieren om uw zoete tand tevreden14 gezonde manieren om uw zoete tand tevreden

Net als je goed de hele week bent geweest, wat roekeloos, denkt niet, zelfs de gemiddelde tv-producent zet een advertentie op uw TV voor uw favoriete candy bar. Dus wat doe je dan? E ': A. De RAID geheime schuilplaats in de keuken kast? B. U iets dat je nodig hebt van uw plaatselijke winkel onthouden ineens? Of C: U bereikt voor één van onze tien tips voor gezond eten en alternatieven die uw zoete tand zal voldoen?

1. Eet vers fruit aan uw zoete tand tevreden

Vrijwel al het fruit is veel beter voor je dan een snoepje, dus houd een fruitschaal opgeslagen in uw huis, zodat u kunt bereiken voor een gratis snack gezonde, lieve en schuld, op elk moment van de dag.


2. Honey

Eten van honing is een van mijn favoriete gezonde manieren om mijn zoet bevredigen. Toen ik hunkeren naar iets zoets, eet een theelepel of twee van honing en mijn lieve verlangen verdampt meteen.

3. Smoothies

Een andere gezonde manier om uw zoete tand tevreden te stellen en te genieten van alle voordelen van de vrucht is van hun eigen smoothies maken. Er is een grote verscheidenheid van gezonde smoothie recepten online, combineren verschillende soorten fruit en je kunt een combo elke keer anders zijn. Voeg een rijpe banaan naar uw gezonde smoothie en zoet zijn zonder toegevoegde suiker!

4. Popsicles

Ijspegels kan ook helpen om uw zoete tand tevreden te stellen. U kunt ijslolly suiker sap gratis of bij uw plaatselijke winkel kopen of te proberen het maken van je eigen kleine bevriezing 'van de smoothie.

5. Yoghurt

Normaal of magere yoghurt zonder suiker smaak echt goed en kan ook gemakkelijk voldoen aan uw zoete tand; je kunt ze bewaren in de koelkast klaar voor wanneer u het nodig heeft, of te nemen om te werken voor een snack wanneer je uit bent. Als je het op smaak gebracht verpletteren sommige bessen met een theelepel honing in een kom en voeg deze aan uw yoghurt. U zult genieten van een zoete lekker en gezond, dat is veel meer gunstig voor uw gezondheid, dat een yoghurt met toegevoegde suikers, kunstmatige smaken en kleuren.

6. Verwen jezelf en bedek het fruit in wat chocolade

Geen behoefte om suiker vrij om een ​​gezond dieet te hebben, maar zorg ervoor dat je een matige consumptie van suiker. Een manier om de smaak van chocolade te genieten zonder te eten een hele bar is aan chocolade en dip beetje 'van fruit in te smelten. Je krijgt maar een dun laagje chocolade met al het goede van het fruit, het is een geweldige manier om uw zoete tand tevreden te stellen!

7. Bak uw eigen koekjes

Als u uw cookies of muffins, zal u precies weet wat er in hen. Goederen gekocht in de supermarkt bevatten vaak veel meer suiker dan ze nodig hebben, maar als je het zelf doen, u beslist de ingrediënten, zodat u uw zoete tand kan voldoen zonder je schuldig te voelen.

8. gearomatiseerde havermout

Havermout is niet alleen voor ontbijt. U kunt een breed scala van suikervrije snacks direct havermout krijgen en alles wat je hoeft te doen is het toevoegen van warm water. En "het is het vullen, bevredigend en gezond. U kunt ook noten, gedroogd fruit en honing toe te voegen, als je wilt echt lief.

9. Zonder snoep

Bezoek een gezondheid te slaan en je krijgt een goed aanbod van gratis snoep en chocolade te vinden. Het is ontworpen voor mensen met diabetes, maar ze smaken net als de real thing.

10. Microwave Popcorn

Voeg een paar druppels van chocolade om wat magnetron popcorn voor een geweldige snack volkoren en een kleine chocolade fix brutaal tegelijk. Er zijn slechts ongeveer 50 of 70 calorieën in een kopje popcorn zonder boter die is geknald in olie, die u helpen uw zoete tand te voldoen zonder de calorieën opgeslagen in de handgrepen.

11. Data

Data zijn mijn favorieten als het gaat om mijn zoet bevredigen! Toen ik hunkeren naar iets zoets - Ik bereiken voor de data!

12. Bak een appel of een peer

Gebakken appels of peren zijn prachtig en gezond alternatief voor zoete lekkernijen en snoep. Het is gemakkelijk om te doen, het duurt maar ongeveer 10-15 minuten en het smaakt heerlijk. Voeg wat 'van honing op de top voor een beetje' van zoetheid meer. Yum Yum!

13. Trail mix

Trail mix is ​​een gezonde manier om uw zoete tand voor die momenten te voldoen wanneer u een uitbarsting van energie nodig, en als je op reis bent. Maak je eigen parcours mix, een schaffen al, het is makkelijk, gezond en lekker!

14. Frozen Fruit

Heb je ooit geprobeerd het bevroren fruit, ze smaken geweldig, net als ijs, maar met minder calorieën. Er zijn vele vruchten die kunnen worden ingevroren aardbeien, druiven, meloen plakjes ... pop een paar in je mond en geniet van een heerlijke traktatie om uw zoete tand tevreden te stellen!

We hopen dat u deze tips nuttig gezond voedsel.

Je hoeft niet veel 'suiker nodig hebt om uw zoete tand tevreden te stellen. U kunt kleine hoeveelheden honing of chocolade toe te voegen in verschillende types van gezonde snacks van fruit tot ontbijtgranen. Zoals ze zeggen, een beetje 'wat je wilt is goed.

Wat is uw favoriete gezonde manieren om uw zoete tand tevreden te stellen? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   2
Maart 27, 2015 | 18:07:18 | later 4 uur

Prachtige ideeën voor mijn zoete tand, dankzij 😀

  2   1
Maart 27, 2015 | 22:41:05 | later 9 uur

Hallo. Website zeer schoon !! Gentleman .. Uitstekend .. Heerlijk .. Ik zal bookmark uw webpagina en winst voedt ook ... Ik ben blij te sporen zo veel informatie hier in de write-up. Dank u voor het delen ..

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha